Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi pare rau ca a trebuit sa anulezi evenimentele in factiune, dar este decizia ta si ti-o respect. ;)

A mai ramas sa facem noi din cand in cand eventuri BY TTC.

Bafta ma apuc si eu de raport peste 1 ora. Sunt singurul care nici nu a terminat raportul?? :))

Imi pare rau ca a trebuit sa anulezi evenimentele in factiune, dar este decizia ta si ti-o respect. ;)

A mai ramas sa facem noi din cand in cand eventuri BY TTC.

Bafta ma apuc si eu de raport peste 1 ora. Sunt singurul care nici nu a terminat raportul?? :))

Bosule nu esti singurul :)) .Eu nici macar nu l-am inceput :)) .

, cum s-a putut mult timp fara asemenea activitati, se poate si de acum fara. Asta este, asta a fost decizia mea, asa ramane, nu o schimb. Pe viitor cand o sa fie mai mult timp si mai mult interes, atunci o sa reluam activitatile astea, pana atunci, sunteti liberi sa faceti event-uri voi cum zici tu, by TTC.

A iesit bine Felcitari celor care s-au implicat in acceasta acctvitate

Si imi pare rau ca numai se fac acctivitati

Aure eram sigur ca asa o sa se intample ....

Noapte buna

Dacă era o prezență mult mai mare la eventuri fi sigur ca se continua, nu doar 10membrii din 38, ii jalnic asa ceva. Oricum Respect celor care si-au dat interesul sa vina la eventuri, erau niste sume măricele pot spune, si nu dura mai mult de jumate de ora. Nimănui nu-i place sa vadă ca cineva încearcă sa facă niste activitati si ii tratat cu indiferență.Multumesc Aure pentru șansa de a fi organizator de eventuri, când o sa vad prezenta mai mare pe /members putem organiza eventuri neoficiale.

Eu am fost la dentist si te cam doare putin :| ..

Si eu am mai fost.. dar de data asta chiar imi e frica... sunt praf in gura ma dor maselele extrem de tare dar azi cand am fost mi-a curatat zona si mi-a pus un pansament ca sa imi poata scoata nervul ideea care e ma jeneaza rau in gura.. nu ma sperie chestia pentru ca am mai fost la dentist si la fel simteam dupa ce imi punea pansamentul, dar imi aduc aminte ca atunci cand imi umbla la carie nu ma durea man.. nici nu simteam si acum m-a durut putin.. imi e frica de mor de acea injectie.. am facut operatie de apenticita da atunci eram adormit :)), mai este pana joi saptamana care vine dar ma gandesc ce fel va fi... off

@@Madutzu99 ADM,

Ma iti va da cu ceva in gura unde iti va face injectia ca sa nu simti. Iti va face injectie de nu o sa-ti mai simti jumatate de gura si limba ( poate mai mult ) o sa simti putin cand o sa scoata nervul, dar nu RAU sa zici au. O sa-l vezi cum trage cu baga pe acolo niste ace pe care le incalzeste cu ceva ca sa apuce nervul dar de durut o sa te doara putin stai linistit.

Asa a facut la mine. :))
Nu inteleg de ce va e frica asa de rau de dentist.

Salutare, acesta a fost ultimu meu post aici, imi pare rau, de mult voiam sa intru in Hitman, @@South Aure, nu te gandi ca a fost o decizie pe moment, voiam sa ies de mult, am asteptat sa recruteze hitman, sper ca nu te-ai suparat, oricum vorbim pe /c mai multe.

Bafta la toti colegii! Mi-a parut bine sa ne cunoastem, mai ales ales smek3rii de rank mare, Antycus, Druddy, ALexxxxD, sLr, Jpnz, Oanna, sa nu uitam de Wissh, a da si Edward_Dacia si restul nabilor, bafta! :*

Edited by South Metaphour

Salutare, acesta a fost ultimu meu post aici, imi pare rau, de mult voiam sa intru in Hitman, @@South Aure, nu te gandi ca a fost o decizie pe moment, voiam sa ies de mult, am asteptat sa recruteze hitman, sper ca nu te-ai suparat, oricum vorbim pe /c mai multe.

Bafta la toti colegii! Mi-a parut bine sa ne cunoastem, mai ales ales smek3rii de rank mare, Antycus, Druddy, ALexxxxD, sLr, Jpnz, Oanna, sa nu uitam de Wissh, a da si Edward_Dacia si restul nabilor, bafta! :*

Cu ocazia asta am aflat ca stăm si în accelas cartier :)) , mult succes in ceea ce vei sa faci, sa te vad Hitman " Nepriceput " :)) , b@ft@ :))

Salut baieti, eu va zic de acum noapte buna, ne auzim la sedinta, am terminat aproape tot raportul...(am ceva probleme sapt asta :(( ), cat pentru maine va doresc un inceput de saptamana bun.. P.S cine se pricepe sa imi modifice putin poza de profil va rog sa imi dati PM, mersi.

Edited by Madutzu99 ADM