Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! Ce mai fac mecanicii mei? Vă place cu Paul lider? Eu unul sunt mândru de el, sunt mândru că am putut să las facțiunea asta pe mâini bune. Sunt sigur că el împreaună cu Devil și Alex fac o treabă de minune. Ne mai auzim în joc sau pe grupul de wapp. Numai bine!

E un lider bun, deși încă nu am reușit să prind multe zile cu el, pare foarte de treabă și serios.

Dar tu, ce mai faci, bătrâne?

Primul post de la revenirea în TTC <3

@@South Zhao, E bun, dae prea nab :)) glumesc e un lider exact cum erai tu ! :D

@@South Paul, Multumim, astia de a 12 bafta ba :( samp mai usor daca vreti bac

@, nu are treaba bacul cu sampul ma...e usor, maxim 3 luni daca inveti il iei cu nota bunicica.

Astia care vor admitere sa o lase mai usor....

In alte zile era spam pe /f la ora asta :))) acum.....

64oXRX1.jpg

3 luni? Eu am învățat la geografie harta mută cu o seară înainte, la istorie n-am învățat mai nimic. Doar la română m-am pregătit o lună. :))

Fara suparare, pt. toti cei absenti cu tot felul de scuze, cred ca, cu totii aveti teleofane inteligente smartphone-uri. Nu cred ca va era greu sa puneti o invoire de pe telefon si daca veniti cu scuza ca nu aveati net, sa activezi netul si sa pui invoire te costa cativa centi maxim 50 centi-2 lei.. Nu cred ca e momentul sa mai bagati scuze de rahat ca de ce nu ati putut venii la sedinta. Asta e parerea mea.

@South Paul cred ca esti deacord cu mine. Si tu

@, uite eu fac bine, îmi trăiesc ultimele zile de vacanță :))

@@ALex, de ce ai ieșit din NG? :(

Am iesit ca sa ma duc hitmen dar s-a intamplat o prostie pe drum si am picat , acum sa vedem ce o sa fie pe viitor .

Bafta celor care au inceput scoala , sa aveti un an foarte bun cu note mari etc ! SI MULTE FEMEI ! :))

Fara suparare, pt. toti cei absenti cu tot felul de scuze, cred ca, cu totii aveti teleofane inteligente smartphone-uri. Nu cred ca va era greu sa puneti o invoire de pe telefon si daca veniti cu scuza ca nu aveati net, sa activezi netul si sa pui invoire te costa cativa centi maxim 50 centi-2 lei.. Nu cred ca e momentul sa mai bagati scuze de rahat ca de ce nu ati putut venii la sedinta. Asta e parerea mea.

@South Paul cred ca esti deacord cu mine. Si tu

Eu mai mult am stat sa incerc sa repar PC-ul pana-n sedinta,dar abia dupa 2 ore am reusit.Oricum,daca faceam cererea de invoire,n-o accepta. Asa mai bine iroseam timpul la PC decat pe telefon aiurea.

Am iesit ca sa ma duc hitmen dar s-a intamplat o prostie pe drum si am picat , acum sa vedem ce o sa fie pe viitor .

Bafta celor care au inceput scoala , sa aveti un an foarte bun cu note mari etc ! SI MULTE FEMEI ! :))

Aa, aia e acum..noi să fim sănătoşi.