Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

On 26.07.2018 at 7:31 PM, South Done said:

Doamne ajută! 

Băieți, vedeți că aveți topicul cu misiunea săptămânală. Profitați cât mai puteți!

Mi se pare putin cam imposibil de facut. Sansele sa gasesti 15 factiuni cu liderl/sublider online in acelasi timp sunt cam mici.

16 hours ago, eB pixeldix said:

Mi se pare putin cam imposibil de facut. Sansele sa gasesti 15 factiuni cu liderl/sublider online in acelasi timp sunt cam mici.

Nu e chiar deloc.

Tow Truck Company este cea mai tare factiune in 2k18 smr eu. Cei mai tari jucatori love u <333.

Salut,fratilor am nevoie de ajutor neaparat,mi am facut windows 10 iara si imi cere Direct X9 si stiu ca trb sa ma duc in control pancel si sa setez de la "Turn Windows features on or off" dar problema e ca,cand setez ceva acolo si dau rr la pc se sterge...si nu pot sa instalez direct x....ce sa fac.help..plz

Salutare colegi! Nici o saptamana nu a trecut si deja am patit multe in aceasta factiune, am primit reclamatie, am tractat multe masini. Va las un video cu ce fac daca imi este confiscat permisul:

Edited by Roberte
Scoase barile negre cred

On 05.08.2018 at 12:46 AM, eB pixeldix said:

Asta e la mine in NG =))

Eu din cate stiu membrii staff-ului nu prea au voie cu alte conturi pe alte servere. :-?

Edited by South Done

1 hour ago, South Done said:

Eu din cate stiu membrii staff-ului nu prea au voie cu alte conturi pe alte servere. :-?

Am primit aprobare de la Kelton. Stiu si eu regula si nu doresc sa pierd functiile doar pentru ca ma plictisesc.

Edited by eB pixeldix

3 hours ago, eB pixeldix said:

Am primit aprobare de la Kelton. Stiu si eu regula si nu doresc sa pierd functiile doar pentru ca ma plictisesc.

Și tocmai ttc ți-ai ales ca să scapi de monotonie? :))