Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La multi ani si ai grija cum te aranjezi pentru buletin, ca patru ani asa te ai pe constiinta in poza. =))

Sa stii ca asa e. si acum imi pare rau ca am facut asa de dimineata buletinul si aveam o fata de somnoros, bun ca scap anu asta de el,:X:X

La multi ani!!

... Ce bun a fost somnul :)) Azi am facut 14 ani :D abea astept sa-mi fac si buletin.

La mulţi ani.

La multi ani si ai grija cum te aranjezi pentru buletin, ca patru ani asa te ai pe constiinta in poza. =))

Trebuia să îmi spui asta înainte să împlinesc 14 ani, am ochii aproape închişi în buletin. =))

La mulţi ani.

Trebuia să îmi spui asta înainte să împlinesc 14 ani, am ochii aproape închişi în buletin. =))

Cam asa suntem toti in buletin.. Urati.. E prima poza care conteaza, dupa e cea din diploma de 10 clase..:))

Va salut!Se pare ca iar am dormit prea mult.Macar sa recuperez somnul pe care il ratez in timpul saptamanii. :))

... Ce bun a fost somnul :)) Azi am facut 14 ani :D abea astept sa-mi fac si buletin.

La multi ani!

Fac si eu luni 17.Inca un an si am carnet. :X

Salut baieti sii la multi ani Naga :* . Te duci sa te inmatriculezi , eu trebuie sa imi iau buletinul ;)) dar nu prea am timp:D.Am facut 14 pe 4 aprilie :P . Tauroiule ;;) !

Salut baieti sii la multi ani Naga :* . Te duci sa te inmatriculezi , eu trebuie sa imi iau buletinul ;)) dar nu prea am timp:D.Am facut 14 pe 4 aprilie :P . Tauroiule ;;) !

Asta e un fel de apropo? Cu tauroilue?:> Edited by rTs BmwX5

Cam asa suntem toti in buletin.. Urati.. E prima poza care conteaza, dupa e cea din diploma de 10 clase.. :))

Da.. mi-ai adus aminte, trebuie să fac şi eu pentru 10 clase, chiar uitasem..

Aia de 10 clase a mai iesit cum a iesit, dar in diploma de BAC eram mahmur. =))

Te duci la academie, văd ăia poza de la BAC o să îţi spună direct: ADMIS!

Asta e un fel de apropo? Cu tauroilue?:>

Ce apropo visezi tu ma ? Ca ma dau la el ? :| . N-am nevoie la anii astia ;) .Intru mai tarziu in game,am putina treaba.

Terminaţi cu chestiile astea, să nu ajungem la un alt conflict. Mai bine previi în loc să tratezi.

Salutare,doar ce am venit si eu de la fotbal,am jucat vreo 4 ore aproape in continuu,ma duc si eu sa imi fac un dus,sa mananc ceva si poate ne auzim prin joc !

Va salut!Postez si eu raportul si apoi cred ca ma antrenez pentru campionatul de FIFA 11.S-a mai inscris cineva?

Salutare,doar ce am venit si eu de la fotbal,am jucat vreo 4 ore aproape in continuu,ma duc si eu sa imi fac un dus,sa mananc ceva si poate ne auzim prin joc !

Obisnuieste-te.De acum o sa tot fie asa. :))