Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acu am ajuns si eu acasa, am dat rob de acu ma pun in pat, mai stau oleaca la tv si apoi la somn. Ne auzim maine...Noapte buna!

Felicitari celor care au luat rank up.

Acu am ajuns si eu acasa, am dat rob de acu ma pun in pat, mai stau oleaca la tv si apoi la somn. Ne auzim maine...Noapte buna!

Felicitari celor care au luat rank up.

Frumos targ, cam multe crash-uri :))..

Felicitari celor care au lua rank up!

Aveti grija s-a intors Catinu!

Noapte buna!

Minato nu cred ca va fi demis pentru ca videoul e invechit. E din 19.04, iar cand vrei sa faci un post, nu trebuie sa treaca mai mult de 3 zile, altfel postul nu se mai ia in considerare.

Noapte buna, doar ce am venit si eu de la fotbal ma duc sa-mi fac un dus si ma bag la somn, maine merg si eu putin la liceu, si dupa prin parc, ne auzim maine spre seara, aveti grije ce faceti sa intors ala, saptamana asta nu e obligatoriu raportul asa ca incercati sa fiti corectii macar saptamana asta.

Edited by Dyduu

Buna dimineata. Aseara n-am putut ajunge la sedinta deoarece am fost la ziua unui prieten, pe care il cheama Florin, dar cred ca v-a spus Blue.

Nu mi-a placut ce am vazut la Sanctiuni, aveti grija cu limbajul ala, mai ales tu, Nate, deoarece ai un Rank superior si trebuie sa te comporti ca atare. Urmatoarea abatere de acest gen iti poate aduce chiar Rank Down sau Demitere, cat despre Mark.Alonzo, sa stii ca sunt cu ochii pe tine. Eu, daca te prind cu asemenea limbaj, zbori din factiune, asa ca ai grija. :)

Cat despre Minato, imi pare rau, dar vei fi demis, ai vazut ce plangere ai...

Bună dimineaţa, pentru cine nu a citit, săptămâna asta raportul nu se face. Ne auzim diseară când ajung de la liceu, baftă.

Saptamana asta o sa fie strazile pline de masini... :))=))

ALTA PAGINA NOUA!!

Edited by rTs BmwX5

Va salut!Am ajuns si eu acasa acum o ora.Mi-a picat Varzelona la campionatul de FIFA...Cred ca nu o sa trec de grupe...