Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

3 admini noi? Dafuq man... Parca n-ar fi destui , acum Fishy are admin pe ambele servere. Nu zic ca nu merita , la fel si teylo dar de magic nu stiu ce sa zic.

3 admini noi. Thekillerfish . Wtf:| ? mag][1]c si teylo . :|

TheKillerFish a luat pentru că ajuta playerii la Întrebări şi nelămuriri, bravo lui. Nu te mai oftica, că ştie Kelton cui şi pentru ce dă admin. :))

Vreau sa va urez tuturor un Paste Fericit si sper sa lasati rautatile deoparte. Eu sunt hotarat ca de maine sa las totul in urma si sa dau drumul la un nou inceput intre noi, dar este ultima data cand fac acest gest.

Cat despre noutati, stati voi linistiti ca stie Kelton pe cine sa aleaga, nu va mai incarcati mintea cu decizii care nu va apartin. :) Munciti in continuare si veti fi rasplatiti.

Am ajuns şi eu de la biserică, vreau să vă urez sărbători fericite alături de cei dragi. Haideţi să încercăm să fim mai buni vreau să uit toate certurile şi conflictele de săptămâna asta şi nu numai. Mâine dimineaţa plec la Sinaia, ne mai auzim luni. Noapte bună şi vă puteţi începe şi raportul în timp ce băgaţi în voi, succes.

Am ajuns şi eu de la biserică, vreau să vă urez sărbători fericite alături de cei dragi. Haideţi să încercăm să fim mai buni vreau să uit toate certurile şi conflictele de săptămâna asta şi nu numai. Mâine dimineaţa plec la Sinaia, ne mai auzim luni. Noapte bună şi vă puteţi începe şi raportul în timp ce băgaţi în voi, succes.

Paste fericit si tie ! Dar ai uitat sa spui un lucru' foarte important,acela fiind ca Steaua a devenit campioana Romaniei ! :)) Pana la finalul sezonului numai asta am sa-ti spun >:) !

In sfarsit am terminat si cu prostia asta de slujba. Era mai palpitant sa ma uit cum imi cresc unghile in loc sa ascult de 22 de ori (numarate) acelasi cantec in decurs de o ora jumate. Noapte buna.

Vreau sa va urez tuturor un Paste Fericit si sper sa lasati rautatile deoparte. Eu sunt hotarat ca de maine sa las totul in urma si sa dau drumul la un nou inceput intre noi, dar este ultima data cand fac acest gest.

Cat despre noutati, stati voi linistiti ca stie Kelton pe cine sa aleaga, nu va mai incarcati mintea cu decizii care nu va apartin. :) Munciti in continuare si veti fi rasplatiti.

Paste Fericit, eu acum am ajuns acasa, imi cer scuze daca am gresit fata de voi, maine nu pot sa intru in game, vorbim luni.

Hristos a inviat! Sper ca tuturor sa le fi ajuns lumina sarbatorii in suflet si sa fie mai buni in anul si in timpul ce urmeaza de acum in acolo.

La tine slujba a durat 20 de minute?:))

Doamne ce fomisti sunt unii copi. Stau la panda dupa cladiri sau ziduri ca sa nu-i vezi si cand treci pe acolo, pac radar :|.

Unu la mana, nu mai jigni ceilalti playeri, poti tine asta pentru tine. Doi la mana, nu mai face dublu-post ca te sanctionez. Asteapta sa posteze altcineva pentru ca tu sa poti posta iar.

Hristos a înviat! Am ajuns şi eu din Sinaia acum câteva minute. Miercuri seară o să facem o mini şedinţă la 21:00 pentru a stabili DATA ŞI ORA şedinţei şi târgului săptămânal, vă sfătuiesc să veniţi cât mai mulţi, să nu plângeţi după că nu puteţi ajunge la nu ştiu ce şi nu ştiu unde. Repet, regula cu 2 învoiri pe şedinţă / târg pe lună va rămâne valabilă.

Doamne ce fomisti sunt unii copi. Stau la panda dupa cladiri sau ziduri ca sa nu-i vezi si cand treci pe acolo, pac radar :|.

Versiunea TTC: Doamne ce fomişti sunt unii TTC. Stau la pândă după clădiri sau ziduri ca să nu-i vezi şi când treci pe acolo, pac tractează.

Ai grijă, genul acesta de limbaj se sancţionează şi în joc şi pe forum, nu mă face să sancţionez de Paşte.