Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ahahaha,"versiunea TTC" cica :))) . Paste fericit! :* Eu ies...Noapte buna va doresc! ;;) P.S : Suntem si noi fomisti, ne face cineva si pe noi :X . =))

Cine nu e fomist de Paşte, chiar dacă nu se recunoaşte asta. :)) Totuşi să nu uitaţi de raport, când ciocniţi ouăle gândiţi-vă: "aoleu, nu mi-am făcut raportul pe sa:mp la no-liferu ala".

Hristos a înviat! Am ajuns şi eu din Sinaia acum câteva minute. Miercuri seară o să facem o mini şedinţă la 21:00 pentru a stabili DATA ŞI ORA şedinţei şi târgului săptămânal, vă sfătuiesc să veniţi cât mai mulţi, să nu plângeţi după că nu puteţi ajunge la nu ştiu ce şi nu ştiu unde. Repet, regula cu 2 învoiri pe şedinţă / târg pe lună va rămâne valabilă.

Versiunea TTC: Doamne ce fomişti sunt unii TTC. Stau la pândă după clădiri sau ziduri ca să nu-i vezi şi când treci pe acolo, pac tractează.

Ai grijă, genul acesta de limbaj se sancţionează şi în joc şi pe forum, nu mă face să sancţionez de Paşte.

Imi cer scuze, dar aproape in fiecare zi sunt prins de cate unul, sau sunt zile in care ma prinde radarul de 2-3 ori. :(

Imi cer scuze, dar aproape in fiecare zi sunt prins de cate unul, sau sunt zile in care ma prinde radarul de 2-3 ori. :(

Asta nu înseamnă că trebuie să te descarci de faţă cu toţi pe forum, să nu se mai întâmple.

Buna seara!

Maine voi reveni si eu.. am vazut ca au fost niste certuri sper sa se duca.

Sa aveti un paste fericit alaturi de cei dragi!

Am înţeles, lipseşti luni ca să le dai un avans celorlalţi membri să spere la cel mai bun raport sau la mecanicul săptămânii. Paşte fericit şi ţie!

Am înţeles, lipseşti luni ca să le dai un avans celorlalţi membri să spere la cel mai bun raport sau la mecanicul săptămânii. Paşte fericit şi ţie!

Eu ma respect,incep raportul de marti,nu lucrez de paste si nici prima zi dupa :)).

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Verdant Family va ureaza: Sărbători Fericite!

TheKillerFish a luat pentru că ajuta playerii la Întrebări şi nelămuriri, bravo lui. Nu te mai oftica, că ştie Kelton cui şi pentru ce dă admin. :))

Hristos a Inviat.

... Gabi.. De ce sa ma oftic ?... Of.

Sa stii si tu, eu nu doresc sa fiu admin, as prefera sa fiu lider :).

Minnie împreună cu Las Venturas Police Department, vă urează pace sufletească și cât mai multe împliniri și fericiri!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Verdant Family va ureaza: Sărbători Fericite!

Paşte ferciti şi vouă.

Noapte bună restul, ne mai auzim mâine.

Intr-un fel ai dreptate. :)) N-ai somn ua libelula ?

Salut, eu acum am ajuns acasa, am fost afara, am jucat remmy pana acum ma doare capul de nu mai pot, intru putin in game si dupa ma culc.

Fiule, tu ce faci ?

Salut, eu acum am ajuns acasa, am fost afara, am jucat remmy pana acum ma doare capul de nu mai pot, intru putin in game si dupa ma culc.

Fiule, tu ce faci ?

Vreau si eu remi tati :)) .

Ce sa fac, ma pregatesc de somn, m-am uitat la telenovela si mai ascult odata melodia

si SOMN :X.

dsa

Paste fericit inca odata :)) .

Si gata, a trecut postu, da si tu de baut . :)).

Sa faci o mare mare chindie.

O cerere mare de invoire pe Sa:MP si chindie. :D

Vreau si eu remi tati :)) .

Ce sa fac, ma pregatesc de somn, m-am uitat la telenovela si mai ascult odata melodia

si SOMN :X.

dsa

Paste fericit inca odata :)) .

Si gata, a trecut postu, da si tu de baut . :)).

Sa faci o mare mare chindie.

O cerere mare de invoire pe Sa:MP si chindie. :D

Saptamana viitoare, ce ma plictisesc ma doare capul, am jucat de la ora 17 pana acum o ora remmy :)).

Si eu trebuia sa joc.. Dar , de 3 zile ploua , frig si e e vant afara :) .. Deci, aman 2-3 zile.

Normal, ar fii trebuit sa invat pentru scoaterea mediilor la scoala.. :) Pnm, ,mai am 2 saptamani de sc :)) . Si.. Am probleme grave. :)

Dar ma descurc, ca-n fiecare an .:D

@ Noapte buna tuturor . :) Vorbim maine, cius. :D Aveti grija cum tractati ca sunt cu ochii pe voi . :))))

Edited by icseM SV

Oricum tu esti prost, deci mai bine stai acasa si te duci in august :)))) ..

Trebuie sa rad, macar eu nu ma duc, tu te duci si tot prost esti :)).

@PAGINA NOUA, HAHAHA.

Fiecare cu ce-l doare..

Sper sa terminam cu bine.

Ceva e sgiur, nu-mi va fii dor de liceu, poate doar de colegi.

Edited by icseM SV

@PAGINA NOUA, HAHAHA.

Fiecare cu ce-l doare..

Sper sa terminam cu bine.

Ceva e sgiur, nu-mi va fii dor de liceu, poate doar de colegi.

Te-ai luat dupa mine cu pagina noua.

Ma blue, de ce mi-ai dat FW? Sterge-l....

Noapte buna, eu ma bag la somn, daca e vorbim cand ma trezesc, aveti grije ce tractatii.

Hai noapte buna. Ma duc si eu la somn..Noapte buna.