Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza ! Ce faceti?

Eu acum plec sa dau examenul psihologic..

Ne vedem mai tarziu in game.

Bafta mare la examen, sa ne auzim cu bine.

Salutare! Ce fac bajetii si fetele? Mda....ban 3 zile...primul meu ban :(...se mai intampla.

Edited by FalauS

Salutare! Ce fac bajetii si fetele? Mda....ban 3 zile...primul meu ban :(...se mai intampla.

Naspa ... pana vineri..

Bafta all, plec la liceu.. vb diseara.

Ai de capu meu pt ce a luat FW Bojack.... Ba tu esti nebun? Cum sa fi asa disperat? Deci pe langa ca i-ai facut un bine si i-ai dat cu 1$ iti mai face si post. Asa ceva n-am mai vazut.

Ai de capu meu pt ce a luat FW Bojack.... Ba tu esti nebun? Cum sa fi asa disperat? Deci pe langa ca i-ai facut un bine si i-ai dat cu 1$ iti mai face si post. Asa ceva n-am mai vazut.

I-a dat cu 20$, nu mai vorbi fără să ştii. Eu v-am mai zis şi la şedinţă, dacă vă prind că daţi refill / repair la alte preţuri veţi fi sancţionaţi. Poate aşa o să vă învăţaţi minte şi restul.

La 20:30 să nu uitaţi de activitate, vă rog să citiţi în topic-ul de Activităţi şi Evenimente pentru a vedea despre ce e vorba, spor la tractat până atunci.

Seara buna colegi, voua va merge User Panel-ul?

Intră te rog în joc să jucăm meciul de haxball. Mâine la 21:00 închid competiţia, după cum ştiţi, primii 2 o să joace marea finală, iar câştigătorul primeşte cei 20k.

Mai aveţi timp până mâine seară la 21:00 să vă jucaţi meciurile.

Noapte bună, acum ies şi eu, mâine mă duc pentru vreo 2 ore la liceu să îmi rezolv o medie după o să mă mai duc doar pentru carnet şi vacanţă în sfârşit, ne auzim mâine, spor la tractat!

Mai aveţi timp până mâine seară la 21:00 să vă jucaţi meciurile.

Noapte bună, acum ies şi eu, mâine mă duc pentru vreo 2 ore la liceu să îmi rezolv o medie după o să mă mai duc doar pentru carnet şi vacanţă în sfârşit, ne auzim mâine, spor la tractat!

Noapte buna Blue! Si o zi faina maine!