Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cum am zis, data viitoare rupem tot!

Tot o schemă d'asta o să fac,dar până atunci mă antrenez puţin să evit ranchere-le :)).

Buna dimineata, la toti barosanii si magnatii factiunii, se stiiieeee, de la al vostru, Florin Salam.

Era strategie, dacă o luam drept ne prindeau, n-ai văzut că dacă nu o luam pe podul ala de am sărit peste infernusul de poliţie ne ieşea fix în faţă. :))

Mai aştept înscrieri pentru competiţia de conquiztador, o să începem competiţia weekend-ul acesta să termine cei de a 8-a cu examenul, apropo succes mâine, aveţi grijă ce faceţi.

CINE IA SUB 8 LA ROMÂNĂ SĂ ÎŞI DEA DEMISIA. Poate o să vă motiveze asta. :))

Mersi de motivare fiule. =))

Examen? Bring it on ba!

Woooohooo gata si cu examenu' la romana. Mai dau joi la mate si gata. Deci dupa ce tot weekendu am invatat argumentari la basm , fabula , roman , gen liric , gen epic se trezesc muistii astia sa ne dea caracterizarea unui personaj din text. N-am mai facut asa ceva din a 6-a. =)) Oricum in rest a fost relativ usor. Alte pareri?

Neatza Baieti! Mai devreme m-am trezit si eu, ce mai e prin game? :D

Woooohooo gata si cu examenu' la romana. Mai dau joi la mate si gata. Deci dupa ce tot weekendu am invatat argumentari la basm , fabula , roman , gen liric , gen epic se trezesc muistii astia sa ne dea caracterizarea unui personaj din text. N-am mai facut asa ceva din a 6-a. =)) Oricum in rest a fost relativ usor. Alte pareri?

Chiar asa am patit si eu anul trecut. Am invatat tot tot la literature, toate genurile si pe cand caracterizarea unui personaj din text si mai era parerea noastra despre nush ce era acolo. Dar tot am luat 8.25 :D