Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Încă ceva, membrii cu rank 1 şi 2, în cazul în care au materiale, îşi pot lua jobul de arms dealer, doar luni înainte de war, după aceea fiind obligaţi să şi-l schimbe. Doar membrii cu rank 3+ îşi pot lua jobul acum şi pot face materiale până luni la war.

War-ul de luni l-am pus ca activitate obligatorie, astfel că în săptămâna următoare nu o să mai facem târgul, decât şedinţa.

Noapte buna TTC. Ne vedem maine la war. Sper sa pot ajunge. O sa fac tot posibilul. Noapte buna!!

War-ul este luni.Maine avem targ.

Seara buna baieti , Blue eu am 112.000 de materiale deci daca vrei sa vin la war sa imi spuneti :)) ca ii rup pe toti :X daca e pana la 18 ca dupa plec la munca . Acuma ma bag si eu un pic sa joc dupa la niste filme :D nu prea am somn noaptea :(

Încă ceva, membrii cu rank 1 şi 2, în cazul în care au materiale, îşi pot lua jobul de arms dealer, doar luni înainte de war, după aceea fiind obligaţi să şi-l schimbe. Doar membrii cu rank 3+ îşi pot lua jobul acum şi pot face materiale până luni la war.

War-ul de luni l-am pus ca activitate obligatorie, astfel că în săptămâna următoare nu o să mai facem târgul, decât şedinţa.

Eu am 150k materiale , cred ca pot sa-mi schimb jobul. Sa vad daca ajung in primul rand ca azi vin rezultatele la examene. :))

Buna dimineata TTC, acu m-am trezit si eu , mai vorbim cateva in game

Neata Ynna, esti matinala tare :)).

# Neata, neata. Imi fac o comanda de o pizza si ne auzim in game.