Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

buna dimineata colegi acu m-am trezit si eu si am zis sa intru in game, vorbim acolo

Da stiu :), oricum mersi! nu aveam timp luna asta ce vine de sa-mp, iar decat sa ocup spatiu degeaba cu inactivitatea mai bine civil.

Spor la tractat!

Bafta in cotinuare mr.boss_iulian poate vii inapoi:D

Am uitat sa precizes Welcome celor noi veniti si sper la o intelegere cat mai buna,

Neaţa,m-am trezit şi eu ! Ce faceţi ?

am şi eu o rugăminte la tine,te rog,fă ceva cu semnătura aia,e pus aiurea userbar-ul ăla cu Steaua,pune-l şi tu în partea stângă,e mult mai bine.

am şi eu o rugăminte la tine,te rog,fă ceva cu semnătura aia,e pus aiurea userbar-ul ăla cu Steaua,pune-l şi tu în partea stângă,e mult mai bine.

Ai dreptate, se vede foarte urât, eu zic că trebuie şters acel userbar.

@Cudi, @K A D D Y diseară la 19:30 să încercaţi să fiţi ON să facem câteva antrenamente pentru competiţia de shotgun de diseară.

Sâmbătă şi duminică cine nu a participat deloc la Olimpiadă şi doreşte acest lucru, să fie ON la 11-12 în zilele respective.

Edited by OC Blue96

Asa e bine, cum e pus sau trebuie in alta parte?

acum e bine,dar mută si textul ăla :)).

am făcut câteva antrenamente aseară,eu si Cudder şi în legătură cu acel userbar,eu te sfătuiesc să îl porţi şi tu şi o să fi mult mai apreciat :)).

acum e bine,dar mută si textul ăla :)).

am făcut câteva antrenamente aseară,eu si Cudder şi în legătură cu acel userbar,eu te sfătuiesc să îl porţi şi tu şi o să fi mult mai apreciat :)).

Ok il mut sa nu fie panarama la semnatura. Mersi

Felicitari celor care au obtinut medalia de bronz la proba de olimpiada de asta-seara!Bun venit celor noi , ne auzim in joc.Bafta!

Am deschis topic-urile pentru rapoarte, săptămâna aceasta aveţi voie să vă postaţi rapoartele până duminică la ora 10:00, pentru că vreau să am timp să verific rapoartele şi să merg la Olimpiadă după aceea, totul până la şedinţă.

Felicitări @K A D D Y, @Cudi şi eu pentru prestaţia din seara aceasta, în sfârşit avem şi noi o medalie, felicitări încă o dată. :))

Mâine la 12:30 va fi proba surpriză, vă rog cei care vreţi şi nu aţi mai participat la nici măcar o probă până acum să se prezinte la 12:00 în HQ, încă nu ştiu de câte persoane va fi vorba, dar o să vedem pe moment. Iar la ora 14:00 să nu uitaţi de târgul săptămânal, pentru acesta o să ne strângem la 13:50 în HQ, activitatea este obligatorie.

Gata,am terminat şi eu cu rapoartele,mai stau puţin şi mă duc la TV,deci vă zic de pe acum noapte bună !

Bafta baieti am plecat in oras.

Sper sa ajung la sedinta de maine,daca nu ajung fac invoire...

Bună seara, mâine pe la ora 12:00 voi pleca spre Sinaia, aşadar de organizarea la proba surpriză şi ceremonie la Olimpiadă se va ocupa , iar şedinţa o va ţine tot el.

Aveţi timp până la ora 10:00 să vă postaţi rapoartele, atunci voi închide topic-ul şi voi începe verificarea rapoartelor. De asemenea, aveţi voie să începeţi rapoartele pentru săptămâna viitoare de la ora 10:00 mâine dimineaţă.

Mă duc şi eu să mă uit la TV,poate o să mă trezesc mâine de dimineaţă să ajung la ultima probă la olimpiadă,oricum am participat de două ori,deci nu vă bazaţi pe mine :)).Hai noapte bună,ne auzim mâine !

distracţie plăcută în vacanţă,vezi ce faci pe acolo !

Edited by K A D D Y

Bună dimineaţa, am un anunţ important de făcut. Şedinţa se va amâna pentru luni la ora 14:00 pentru că nu pot ajunge astăzi nici eu, nici Laur. Cei care au cerere de învoire făcută pentru duminică şi nu pot veni luni la şedinţă vor fi învoiţi, nu trebuie să mai editaţi, iar dacă veniţi cererea de învoire nu va fi luată în considerare.

De verificarea rapoartelor, rank-up şi sancţiuni, mă voi ocupa astăzi, urmând la şedinţă să dau salariile şi să discutăm ce avem de discutat.

Vă rog un rank 5 să se ocupe de proba surpriză la Olimpiadă şi să organizeze membri, după aceea să rămâneţi şi la ceremonie. @Nate, @Cudi sau în cazul în care aceştia nu sunt on, să se ocupe un rank 4. Ne vedem diseară, baftă!

Lista cu rank-up:

Rank 2: Sebby, Dragonball

Rank 4: Ynna_Sweet ( vei primi modelul de teste prin PM diseară )

Felicitări! Rapoartele au fost foarte bune, chiar am rămas plăcut surprins, sper să continuaţi tot aşa, mâine la 14:00 vă aştept în HQ să discutăm câteva chestii şi să vă dau salariile şi bonusurile pentru Olimpiadă.

Am deschis aplicaţiile, vă rog să daţi ad-uri în joc când puteţi că recrutăm.

Mâine la ora 14:00 vă aştept în HQ, nu o să vă ţin foarte mult la şedinţă, doar 15 minute cred. Ne vedem atunci, spor la tractat în noua săptămână!

Era şi cazul să deschizi topicul ăsta,cred că ştiau toţi de şedinţă :)).Felicitări celor care au luat rank up ! Eu mai stau până la fix şi ies,vă spun noapte bună sau spor la tractat celor care tractează până mâine la şedinţă :)).

Salutare! Ce fac oamenii ai strazii? :))

Mai devreme am ajuns si eu din oras, sunt cam obosit.

Ne auzim maine la sedinta.

Noapte Buna!

Cred că mă duc și eu să mă culc pentru că nu mai am nimic de făcut.TopGear am văzut, iar SAMP nu am cum să joc până nu îmi debanează IP-ul...

Noapte bună!