Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Era şi cazul să deschizi topicul ăsta,cred că ştiau toţi de şedinţă :)).Felicitări celor care au luat rank up ! Eu mai stau până la fix şi ies,vă spun noapte bună sau spor la tractat celor care tractează până mâine la şedinţă :)).

Doamneeeeeeeeeeeee

Etapa II la helperi:x

Huluuuuuuuu

Succes, sper să treceţi.

Ne vedem peste 3 ore la şedinţă, aveţi grijă ce faceţi, baftă!

Edited by Blue96

Salutare! Mai postez si eu pe aici. Tocmai am ajuns acasa, probabil ne vedem la sedinta.

Care e treaba cu aria aia cu cereri helper? Eu nu pot sa vad nici un topic acolo, s-a inchis sau care e problema?

Neaţa,m-am trezit şi eu,o să intru în câteva minute în joc,vorbim acolo !

@Sebby decât adminii şi cel care a făcut cererea pot vedea.

Noapte bună, ne vedem mâine la proba surpriză de la Olimpiadă, sper să fiţi cât mai mulţi ON, bănuiesc că o să fie ceva cam la fel ca proba 9, adică va fi nevoie de toţi cei prezenţi din fiecare facţiune. De asemenea, fac apel din nou la cei care nu au fost la nici o probă, să se prezinte mâine pentru că cei care participă primesc diferite bonusuri şi este în interesul vostru.

Welcome celor noi, primul raport nu este obligatoriu, dacă aveţi întrebări sau nelămuriri îmi spuneţi în joc sau prin PM.

Edited by Blue96

Noapte bună, ne vedem mâine la proba surpriză de la Olimpiadă, sper să fiţi cât mai mulţi ON, bănuiesc că o să fie ceva cam la fel ca proba 9, adică va fi nevoie de toţi cei prezenţi din fiecare facţiune. De asemenea, fac apel din nou la cei care nu au fost la nici o probă, să se prezinte mâine pentru că cei care participă primesc diferite bonusuri şi este în interesul vostru.

Welcome celor noi, primul raport nu este obligatoriu, dacă aveţi întrebări sau nelămuriri îmi spuneţi în joc sau prin PM.

Bă, tu de acum ieşi? Ce aţi făcut la prezentare?

Welcome celor noi, sper să faceţi o treabă bună!

Salut all,nu am mai postat aici de ceva timp.

Welcome celor noi.

Se pare ca servaru nu merge...

Salutare! Mai devreme am venit si eu de afara, mamaa ce caldura e pe la mine...

Am trecut si eu pe aici sa vad ce se mai povesteste.

Din cate observ e plictiseala mare...

Ne auzim in game. Spor la tractat! ;)

Activitate de tip: War cu SF Taxi.

Data: 01.08.2013

Ora: 15:00

Locaţie: Ferma veche.

Desfăşurare: War-ul va ţine o oră, rank 3+ vă rog să vă luaţi job de arms şi să vă faceţi arms dealer până joi.

Alte precizări: Activitate obligatorie, cine nu poate să vină să facă cerere de învoire sau va fi sancţionat cu FW.

Vă rog să vă prezentaţi în număr cât mai mare la această activitate, vreau să iasă ceva frumos. Membri cu rank 3+ vă rog să vă luaţi job de arms dealer şi să faceţi materiale până joi să aveţi pentru war.

V-am pregătit bonusurile pentru cei care aţi participat la Olimpiadă, o să vă dau banii când vă găsesc în joc, vă rog să îmi aduceţi şi voi aminte dacă mă prindeţi în joc. Uita-ţi lista:

Kaddylack. 25.000$

Cudder - 20.000$

Nate - 10.000$

[CBN]Chuck - 10.000$

Stavross_v2 - 10.000$

Darius. - 5.000$

Bojack - 5.000$

Cloud - 5.000$

Sebby - 5.000$

Imperioli - 5.000$

Costy33 - 5.000$

Cei de rank 4 care doresc materiale sa ma contacteze pe mine, si asa n-am ce face cu cele ramase.

Dacă vii joi la war, te rog păstrează-le tu şi dacă vrei să le dai le împărţim atunci membriilor rank 3+ prezenţi. Dacă nu vii la war, te rog să dai materialele unui membru care poate fi prezent sigur la war.

Ne vedem în joc când se va deschide serverul, o să fac câteva modificări la Mecanicul săptămânii aşa cum v-am promis zilele acestea.

Hai că ies şi eu,vorbim mâine de dimineaţă ! Apropo,aţi văzut echipă adevărată la Steaua,a venit Adrian Cristea,o să joace super bine pe bară !