Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte bună, mă bag şi eu la somn.

@, Când facem un war?

Posibil vineri, nu dau mai multe detalii. Apropo, vorbesc serios cu spam-ul, fă la bun venit sau la events dacă nu te poţi stăpâni, dar nu aici, deja ne-a repetat Kelton de 100 de ori să sancţionăm spammerii de la discuţii.

Neaţa, ne auzim prin game.

@, Nu fac spam, a fost o tentativă. Cam pe la ce oră e waru?

Nu ştiu sigur dacă o să-l fac, o să văd.

Între orele 14-16 voi face 2 activităţi surprize, vă rog să fiţi mai mulţi ON de data asta, toate premiile adunate vor fi de 20.000$.

Se pare că lucrurile au rămas la fel, adică bune şi foarte bune. Îmi pare bine că s-a păstrat nucleul acestei facţiuni, premisele pentru dezvoltarea continuă a acesteia fiind foarte ridicate.

Felicitări Blue & Laur. :)

Mersi, dacă vrei rank-up, să scrii în fiecare zi câte un post din asta că îmi place. :))

Vineri, mai pe după amiază, o să facem un war, deocamdată nu am stabilit toate detaliile cu privire la organizare, doar vă anunţ ca să ştiţi. Activitatea va fi obligatorie.

Edited by Blue96

Salutare băieţi (şi fete) ! Am reuşit să îmi repar laptopul, ieri a venit de la reparat şi am intrat puţin în game. Blue, ţi-am trimis raportul pe săptămâna trecută, sper să fie totul în regulă. Ne auzim astăzi mai târziu, eu deabea am ajuns acasă :D

Salutare băieţi (şi fete) ! Am reuşit să îmi repar laptopul, ieri a venit de la reparat şi am intrat puţin în game. Blue, ţi-am trimis raportul pe săptămâna trecută, sper să fie totul în regulă. Ne auzim astăzi mai târziu, eu deabea am ajuns acasă :D

Dacă te reapuci de astăzi şi vrei să retragi cererea de inactivitate, trebuie să faci raportul pentru săptămâna asta, ca să ştii, îmi spui ce vrei să faci.

Mâine la ora 16:00 o să facem un war cu SF Taxi, posibil şi cu LSPD, o să vedem ce decide liderul lor. Mai multe detalii veţi afla în joc în momentul respectiv, vă pot spune doar locaţia deocamdată, la ferma veche ca până acum.

Activitate de tip: War

Data: 23.08.2013

Ora: 16:00

Locaţie: Ferma veche.

Desfăşurare: Activitate obligatorie, vreau să vă strângeţi în HQ de la 15:45, atunci o să fac prima poză pentru prezenţă, cine întârzie primeşte amendă 1.000$.

Alte precizări: Cine nu poate veni la această activitate, să facă cerere de învoire sau va primi FW.

Neaţa. Ce faceţi?

Mâine la ora 16:00 o să facem un war cu SF Taxi, posibil şi cu LSPD, o să vedem ce decide liderul lor. Mai multe detalii veţi afla în joc în momentul respectiv, vă pot spune doar locaţia deocamdată, la ferma veche ca până acum.

Parcă aşa mai vii de acasă mă Blue.

Bună dimineaţa, astăzi la ora 15:45 vreau să vă prezentaţi la HQ într-un număr cât mai mare pentru war.

War-ul va fi în felul următor: Tow Truck Company, San Fierro Taxi Company vs Los Santos Police Departament. Activitatea este obligatorie, cine nu poate să vină să facă cerere de învoire sau va primi FW. Dacă mă trezesc cu sub 10 membri o să fie rău, deja m-am plictisit să organizez activităţi şi să vină 5-6 oameni, nu mă faceţi să recurg la metode la care nu am mai recurs până acum.

Salutare.

@, Aşa, fii rău. Eu am făcut rost de 80.000 materiale, cred că ajung.

Atâtea am şi eu, nu cred că e nevoie de mai mult de 30-40k, din experienţa mea.

Vă rog toţi care au materiale să se facă arms dealeri, iar cine nu are şi ştie că vine la war, ori să facă materiale, ori să facă rost. O să mai dau şi eu din materiale celor prezenţi, ca să avem toţi.

• Nick: Cudder
  • Level: 44
  • Rank: 5
  • Vechime (cat timp ai stat in factiune): 5 luni
  • De ce doresti sa pleci din Tow Truck Company?: Am devenit prea inactiv si voi fi in continuare, cel putin urmatoarele saptamani.Nu vreau sa tin locul ocupat si nu vreau sa dau un exemplu negativ membrilor cu rank mai mic.
  • Ce părere ţi-ai format în perioada şederii aici?: Cea mai frumoasa factiune in care am fost.Un lider devotat 100% (Blue_BlooD), un sub-leader care il ajuta intotdeauna (Daniel, DeviL, Laur) si membrii de exceptie care stiu ce inseamna colegialitatea si respectul.
  • Ce ar trebui schimbat? ( Feedback ): Mi-as dori ca totul sa ramana exact asa cum este acum dar factiunea trebuie sa mearga inainte si sunt sigur ca Blue va lua cele mai bune decizii.
  • Eşti de acord să primeşti Faction Punish 60/60 dacă se dovedeşte că NU ai fost membru Tow Truck Company pentru minim 2 săptămâni?: Da.
  • Alte precizări?: Multumesc Blue pentru increderea pe care mi-ai acordat-o si multumesc Tow Truck Company pentru 5 luni pe care nu le voi putea uita prea usor.Sper ca odata cu inceperea scolii sa am un program mai normal.Daca timpul imi va permite, voi revenii in Tow Truck cu cea mai mare placere.Pana atunci, sanatate si numai bine!

Baftă în continuare Cudder, păcat că pleci.

Baftă în continuare Cudder, păcat că pleci.

Cine pleacă?

Mâine la 14:00 o să facem târgul săptămânal, iar duminică tot la 14:00 va fi şedinţa. Peste o oră sau două o să deschid şi aplicaţiile, să daţi ad-uri că recrutăm, ne auzim în joc peste câteva minute.