Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Diseară n-o să pot veni la event din cauză că mă duc la meci, la o terasă în oraş cu prietenii. Chiar îmi pare rău că nu pot veni, dar soarta a făcut ca acest event să fie în acelaşi timp (aproximativ) cu meciul Stelei de la Varşovia. Sper ca nici meciurile de joi, din Europa League, să nu fie în acelaşi timp cu târgul. În rest, toate bune şi frumoase, am făcut deja 44 de poze, sper ca până la sfârşitul săptămânii să fac cât mai multe, pentru a câştiga premiul.

Sper ca în această săptămână să câştig toate cele trei premii, Raport, Mecanic şi 8ball. :)

Succes tuturor în această întrecere.

Bună seara, la competiţia de 8ball mai aştept înscrieri până mâine la 22:00, iar pentru FIFA 08 până mâine la 24:00. La 8ball sunteţi mulţi, dar la FIFA sunt doar 3 înscrieri plus eu, dacă nu mai primesc încă 2 PM-uri până mâine seară la 24:00 competiţia nu se va mai ţine. Pentru înscrieri, uitaţi-vă în topic-ul Competiţii, o să aveţi acolo toate detaliile.

Mâine o să fac diferite activităţi între orele 12-16. Cum am spus şi la sugestii, am anunţat la "Activităţi şi evenimente" acel event şi s-au prezentat 3 oameni, aşa că nu o să mai folosesc acel topic decât pentru târg şi alte activităţi importante sau semi-importante.

Pentru cine nu ştie, o să vă repet de 100 de ori poate aşa nu o să uitaţi, târgul de săptămâna aceasta va fi joi la ora 21:00.

Mai stau şi eu puţin şi mă bag la somn.

Sunt fericit şi mă simt bine.

@, Am fost 5 sau 6 care am ridicat mâna la şedinţă pentru FIFA 2008, poate se vor înscrie toţi..

# Nu cred că o să fiţi mulţi la târg Joi, nici eu n-o să ajung.

@, Am fost 5 sau 6 care am ridicat mâna la şedinţă pentru FIFA 2008, poate se vor înscrie toţi..

Ar fi bine să se înscrie toţi, altfel nu mai ţin competiţia...

Noapte bună, am ieşit şi eu, pentru acest weekend v-am pregătit o activitate surpriză, pe care o veţi afla joi. Ne vedem mâine, nu uitaţi, între orele 12-16 o să fac activităţi, cine doreşte să participe, să stea ON.

Am anunţat şi târgul de joi seară, puteţi face învoiri cei care nu veniţi...

Bună dimineaţa (pentru cine a dormit până acum), vă reamintesc că în seara aceasta la ora 21:00 avem târgul săptămânal, aşa că vreau la 20:50 să vă strângeţi în HQ.

Competiţia de FIFA 08 nu se mai face, deoarece s-a înscris prea puţină lume, iar pentru competiţia de 8ball găsiţi detalii mai jos sau direct în topic-ul Competiţii.

Grupa A

Nate

Blue_BlooD

ClouD

Devil

[bTD]Laur25

Grupa B

Hobbs.

Seether

Imperioli

[mr].Creeper

Costy33

Grupele au fost făcute cu http://www.random.org/.

Reguli:

• Meciurile se joacă pe: http://www.miniclip....multiplayer/ro/
  • Fiecare trebuie să joace cu toţi ceilalţi din grupa în care vă aflaţi.
  • Un meci are 5 jocuri, primul la 3 câştigă.
  • După fiecare meci sunteţi obligaţi să faceţi un print screen în care să se vadă scorul.

Câştigătorul meciului trebuie să îmi trimită PM astfel:

Titlu: Grupa X: Nume 69 - 69 Nume (ex: Grupa A: Blue_BlooD 3 - 2 [bTD]Laur25)

Conţinut: print screen-ul care confirmă scorul din titlu.

Pentru o victorie primiţi 3 puncte, iar pentru o înfrângere 1 punct.

La final, primii 2 concurenţi cu cele mai multe puncte se vor califica mai departe. În caz de egalitate la puncte între primele locuri, se va lua după golaveraj (fiecare joc dintr-un meci).

Aveţi timp să vă jucaţi meciurile până luni la ora 22:00. Succes!

Am răspuns şi la aplicaţii, vă rog rank 4+ să daţi teste cu cei acceptaţi când puteţi, mai vorbim când mă trezesc, spor la tractat!

Salutaree !!

I am the new member of Tow Truck Company !! The only one foreigner. Hope this won't be problem for you.

That it's not a problem. Welcome! :))

Don't forget, tonight at 21:00 we have are weekly fair, if you can't come, make a pass request here: http://forum.b-zone....i-pass-request/

Bună ziua, o să intru în joc peste câteva minute, nu uitaţi de târgul din seara aceasta de la ora 21:00, sper să vă prezentaţi într-un număr cât mai mare.

Cei înscrişi la competiţia de 8ball, vă rog să vă jucaţi meciurile, fiecare dintre voi are de jucat 4 meciuri cu ceilalţi concurenţi din grupa respectivă, în fiecare seară o să pun scorurile şi meciurile care s-au jucat în ziua aceea, pentru a vă ţine la curent cu punctajul fiecăruia.

Edited by Blue96

Salutaree !!

I am the new member of Tow Truck Company !! The only one foreigner. Hope this won't be problem for you.

Hi, Drumb Dose! I am a member who knows English, so I hope we will understand each other. Welcome in our faction, I hope you will enjoy yourself. :)

Salutare !! De astazi sunt noul vostru coleg, sper sa facem o treaba buna impreuna !!

Welcome , mare grija la tractat.

Salutaree !!

Welcome!

Bună seara, am terminat statisticile pentru târg şi am stabilit ca târgul pentru următoarele 2 săptămâni să se facă joi la ora 21:00, ca astăzi, deoarece prezenţa a fost mai mare în această seară, decât era într-o sâmbătă normală.

Totuşi, nu scăpaţi sâmbăta aceasta, deoarece o să facem un war cu LV Taxi la care vreau să vă prezentaţi în număr mare, activitatea fiind obligatorie.

Am făcut update şi competiţia de 8ball pe ziua de azi, aveţi mai multe detalii în topic-ul Competiţii, încercaţi să vă jucaţi meciurile, nu le lăsaţi pe ultima sută de metri. Spor la tractat şi o seară plăcută!

@, Eu unul nu voi ajunge la târg deloc.

Nici eu unul nu mă supăr să primesc 5k pentru fiecare învoire ce depăşeşte 5/5.

La mulţi ani de Sf. Alexandru tuturor celor ce poartă acest nume. Nici nu ştiam că există sărbătoarea asta, noroc cu facebook-ul. :))

Ahh ! So much like to be in Tow Truck Company !

My second day here. Yesterday I've made 41 SS.. I thought it will be harder to gain 50 SS even for 1 week but it was easy. Never mind.

Aa I forgot..

Good Morning =)))

Bună dimineaţa, prima zi după mult timp când suntem 30/30 membri din nou, sper să rămânem în formaţia asta cât mai mult timp, dar depinde şi de voi.

Astăzi o să fie o zi de relaxare, nu o să vă stresez cu activităţile, doar dacă bineînţeles doriţi şi voi asta, aşa că vă puteţi termina raportul / rapoartele lejer.

Welcome celor noi, cum spun tuturor membrilor noi, aveţi grijă ce, cum şi de unde tractaţi, nu vă grăbiţi doar ca să aveţi cele mai multe tractări, pentru că o singură poză greşită vă poate anula tot raportul. De asemenea, vă sugerez să vă uitaţi la poze de 2-3 ori înainte să le postaţi, pentru că odată postat raportul, rămâne postat, nu aveţi voie să-l editaţi. Urmăriţi în permanenţă topic-urile Activităţi şi evenimente, Noutăţi şi informaţii, Şedinţe, Membri şi sancţiuni, Reclamaţii şi Evidenţă amenzi şi staţi la curent cu tot ce se întâmplă aici.

Noapte bună, tocmai v-am deschis topic-urile cu rapoartele, vă puteţi posta rapoartele până duminică la 12:00.

Am anunţat şi şedinţa (duminică la 14:00). Vă rog mâine să nu uitaţi şi să vă prezentaţi în număr cât mai mare la activitatea cu LV Taxi.

Cine nu şi-a jucat meciurile la 8ball, vă rog să vă grăbiţi, cu cât terminăm mai repede cu atât mai bine. Mai vorbim mâine, spor la tractat celor care nu şi-au terminat raportul.

, we have our meeting Sunday at 14:00, if you can't come make a pass request. And you can post the activity report (if you finish it) untill Sunday at 12:00.

Noapte bună, tocmai v-am deschis topic-urile cu rapoartele, vă puteţi posta rapoartele până duminică la 12:00.

Am anunţat şi şedinţa (duminică la 14:00). Vă rog mâine să nu uitaţi şi să vă prezentaţi în număr cât mai mare la activitatea cu LV Taxi.

Cine nu şi-a jucat meciurile la 8ball, vă rog să vă grăbiţi, cu cât terminăm mai repede cu atât mai bine. Mai vorbim mâine, spor la tractat celor care nu şi-au terminat raportul.

, we have our meeting Sunday at 14:00, if you can't come make a pass request. And you can post the activity report (if you finish it) untill Sunday at 12:00.

Thank you for telling me. I've read this in the topic for the meetings but here it's written in english.. You know google translate sucks.. Never mind Good Night from me :D. We will meet tommorow at the war with Taxi LV. It will be great fun !

Salutare băieţi şi fete,am revenit şi eu cu forţe proaspete şi din câte văd am revenit la fix,pentru că am observat că am 5/5 învoiri >:) .Vreau să vă urez bun venit celor noi,chiar dacă e prea târziu,oricum,din câte am văzut nu suntem 30 în facţiune :)).Mă întreb când o să rămânem 30 măcar o săptămână ? Hai că vorbim în joc !

Noapte Buna from me ! I am too tired to play to 03:00 :D.. AA .. Happy B-day to all b-zone players ! Be active everyday from 17:00 you will get free level ! and 16:45 free premium accounts ! It will be cool

Salutare băieţi şi fete,am revenit şi eu cu forţe proaspete şi din câte văd am revenit la fix,pentru că am observat că am 5/5 învoiri >:) .Vreau să vă urez bun venit celor noi,chiar dacă e prea târziu,oricum,din câte am văzut nu suntem 30 în facţiune :)).Mă întreb când o să rămânem 30 măcar o săptămână ? Hai că vorbim în joc !

Tot îmi dai tu cel puţin 5k, nu scapi aşa uşor.

Mai aveţi timp 9 ore să vă postaţi rapoartele, iar la ora 14:00 voi face o scurtă şedinţă, nu vreau să vă ţin prea mult ca să vă puteţi duce la toate activităţile la care doriţi.

În câteva minute o să actualizez clasamentul la 8ball, sper ca până mâine seară să se joace toate meciurile.

Noapte bună şi la mulţi ani B-Zone!

La mulţi ani Tow Truck Company, la mulţi ani b-zone!

Săracu membru pe unde doarme după marea petrecere =))) click

Ne vedem la şedinţă, nu o să vă ţinem mult, ca să ajungem şi la eventuri :)), spor la tractat celor ce au început raportul.

Tot îmi dai tu cel puţin 5k, nu scapi aşa uşor.

Mai aveţi timp 9 ore să vă postaţi rapoartele, iar la ora 14:00 voi face o scurtă şedinţă, nu vreau să vă ţin prea mult ca să vă puteţi duce la toate activităţile la care doriţi.

În câteva minute o să actualizez clasamentul la 8ball, sper ca până mâine seară să se joace toate meciurile.

Noapte bună şi la mulţi ani B-Zone!

Ai post pentru ameninţare amice,sau dacă vrei să nu îţi fac post,îmi dai salariu săptămâna asta >:) .Oricum te-am îmbogăţit cu două salarii :)).Apropo,prima parte a postului a fost o glumă :)).

Ai post pentru ameninţare amice,sau dacă vrei să nu îţi fac post,îmi dai salariu săptămâna asta >:) .Oricum te-am îmbogăţit cu două salarii :)).Apropo,prima parte a postului a fost o glumă :)).

Nu-ţi dau salariu, doar dacă ajungi la FIFA 13 să câştigi cu Dămila Măciuca UCL-ul. Apropo, ultima parte a postului a fost o glumă. :))

Noapte bună, am terminat cu toată treaba pe forum săptămâna asta, mă bucur că nu m-aţi obligat astăzi să dau nici o sancţiune gravă, o să vă răsplătesc în cursul săptămânii viitoare.

O să încep să mai fac activităţi, dacă o să am timp de restul activităţilor B-Zone. :)) Să nu uitaţi de campionatul de 8ball cei din grupa B, mai aveţi meciuri de jucat unii din voi, iar mâine închid campionatul.

Nu-ţi dau salariu, doar dacă ajungi la FIFA 13 să câştigi cu Dămila Măciuca UCL-ul. Apropo, ultima parte a postului a fost o glumă. :))

Noapte bună, am terminat cu toată treaba pe forum săptămâna asta, mă bucur că nu m-aţi obligat astăzi să dau nici o sancţiune gravă, o să vă răsplătesc în cursul săptămânii viitoare.

O să încep să mai fac activităţi, dacă o să am timp de restul activităţilor B-Zone. :)) Să nu uitaţi de campionatul de 8ball cei din grupa B, mai aveţi meciuri de jucat unii din voi, iar mâine închid campionatul.

E foarte uşor să câstig UCL cu orice echipă din FIFA,joc la amatori,editez user configuration sau cum se numeste,adică dau tot la maxim,iar shoot error,pass error şi restu' le dau la minim,să vezi ce aleargă aia de au 20 la viteză,sunt mult mai buni ca Ronaldo sau Messi,dar dacă faci ce am spus eu mai sus te joci degeaba FIFA :)).