Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna ziua, welcome celor noi sper sa ne intelegem bine !

Am si eu o intrebare voua va merge serverul, mie imi apare ca e down ... de la ora 13 tot incerc sa ma conectez ..

Da, mie unul imi merge.

#Primul meu post pe aici...nu sunt prea vorbaret in topicuri :))

Da, mie unul imi merge.

#Primul meu post pe aici...nu sunt prea vorbaret in topicuri :))

Ciudat, nu stiu ce are, incerc sa-mi reinstalez clientu-l SA:MP si daca nu merge reinstalez total...

Nu a fost azi serveru down deloc ? ...

Salaut , Welcome color noi :* , blue unde se va tine warul

O sa va spun atunci, cel mai probabil la Cluckin' HQ NR.

In cateva minute o sa anunt si targul de saptamana aceasta, care va fi joi la ora 21:00. Dupa aceea voi adauga doua locatii noi la topicul cu Tractari legale / ilegale.

Welcome celor noi, aveti grija cum si ce tractati si cum va comportati, mai ales in primele saptamani. Sper sa va descurcati.

Pentru cei care vor sa se inscrie la campionatul de 8ball pe miniclip, va anunt pentru ultima oara, mai aveti 30 de minute sa o faceti. Mai multe detalii aveti aici, premiul este de 30.000$.

Va spun de pe acum noapte buna, in joc nu o sa mai stau mult, spor la tractat, ne vedem maine.

Buna dimineata baieti si fete!

Welcome tuturor colegilor noi.

Cum sa postezi o cerere de aplicatie in topicul de Demisii? :)). Mai pretinde si ca are 15 ani, dar mai greu cu cititul titlurilor...

Buna dimineata baieti si fete!

Welcome tuturor colegilor noi.

Cum sa postezi o cerere de aplicatie in topicul de Demisii? :)). Mai pretinde si ca are 15 ani, dar mai greu cu cititul titlurilor...

Buna dimineataa !

Bojack, crezi ca toata lumea la 15 ani stie sa citeasca/scrie/foloseasca forumul? nici-o sansa :|

Am plecat la scoala, vorbim pe la 20:00, bafta la tractari.

Buna ziua, ieri nu am putut fi on din cauza unei raceli care m-a tinut in pat jumatate de zi. In seara aceasta la ora 21:00 va fi targul saptamanal, vreau sa va prezentati in numar mare.

Maine, la ora 20:00, o alta activitate obligatorie, un war TTC si LSPD vs Avispa si SF Taxi, sper sa va prezentati si acolo in numar mare.

In cateva minute o sa fac meciurile pentru 8ball. Ne auzim mai tarziu, bafta!

Salut ! Se pare ca Steaua iar s-a facut de ras :-J .

Welcome celor noi, sper sa va integrati cat mai bine in acest grup ^_^ .

Aveti grija la tractari ilegale pentru ca Ernest e cu ochii pe voi :)) .

ochii din umbra :)))))))))

Salut colegi ! sper sa faceti bine sa va uitati la tractari legale/ilegale , multumesc

Salutare! Sunt DooMasteR, za new coleague.

Aseara nu am mai putut intra ca a venit proprietarul de la apartament si a trebuit sa ma duc sa schimb butelia. Din fericire nu am bubuit asa ca totul e bine :)

Sper ca in seara asta sa fiu mai activ :)

Buna seara, diseara la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru war, sa nu va prind ca lipsiti aiurea, vreau sa iasa frumos.

Mai jucati-va meciurile de 8ball din grupe, mai aveti timp pana luni la 21:00.

@Zww daca nu intri pana la 21:00, adio salariul de saptamana trecuta, te caut de duminica.

Buna seara, diseara la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru war, sa nu va prind ca lipsiti aiurea, vreau sa iasa frumos.

@Zww daca nu intri pana la 21:00, adio salariul de saptamana trecuta, te caut de duminica.

mie mi-ai dat salariul de duminica? ca nu am fost la sedinta, si nu nustiu daca l-am primit cand am intrat

Buna dimineata, aseara v-am deschis topicurile cu rapoartele, asa ca vi le puteti posta, aveti timp pana duminica la ora 18:00.

A fost frumoasa activitatea de aseara, a fost frumos ca am si fost ceva membri, chiar daca se putea mai bine. :))

Cei din grupa B, nu ati jucat niciun meci pana acum, ce asteptati? Cei din grupa A au terminat aproape, mai sunt doar 2 meciuri de jucat la noi. Nu uitati ca aveti timp pana luni...

Nu am nevoie de salariu. :))

Nick: reeD.

Rank: 1

Propunere: Propun ca :

1. Sa putem merge pe contras-sens , daca drumul este blocat pe acolo . Ajungem mai repede si soferi pot circula mai bine si nu se vor busi.

2. Sa putem aprinde sirena cand suntem la lucru sau pe contra sens.

3. Propun sa se adauge la TTc o masina pentru mechanic , de tip sunrise sau un BF . Acesta masina / motoreta va fi folosita oblicatoriu pentru comanda /service mechanic . Acest CAR poate fi loat de la RANK 1 doarce avem o masina de tip Utily si o putem lua de la rank 3 pentru a merge la service mechanic.

Daca va place aceasta propunere dati va rog

Un simplu

+

De toate astea trebuie sa se ocupe un admin...

Edited by K A D D Y

Buna seara, peste 30 de minute va incepe sedinta saptamanala. Sedinta va dura doar 10-15 minute asa ca va rog sa nu intarziati sau o sa va treziti cu absente.

Aplicatiile vor fi deschise pana la 20:30, asa ca mai dati ad-uri va rog pana incepem sedinta.

Si uite asa mai trece o saptamana. Maine facultate :((

Va rog lasati un comment la teaser-ul asta facut de mine pentru RPG 2. Urmeaza sa fac prezentarea dar vreau o parere:

http://forum.b-zone.ro/topic/163189-b-zone-tv-b-zone-rpg-2-server-presentation-teaser/