Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Iarna cu stelute mii si mii
Clopotei si glasuri de copii
Ne-aduce-n dar Craciunul iara

Îl vedeţi la Vocea României, în reclamele de la DigiTV/net, îl auziţi la ProFM.
Astăzi cu ocazia Crăciunului vă dedic o colindă de Horia Brenciu
http://www.youtube.com/watch?v=AhrcC7hwtDY
Crăciun Fericit!
Să vă aducă Moşu' ce vă doriţi

Craciunita-sexy.jpg
sexy_christmas_girls_wallpaper_e3334.jpg

craciun6.gif

Edited by paulyks

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin, afara nu este zapada.

Alaturi de Federal Bureau of Investigation(RPG 1) va urez un Craciun plin de impliniri si sanatate! Craciun fericit!

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin, afara nu este zapada.

Alaturi de Federal Bureau of Investigation(RPG 1) va urez un Craciun plin de impliniri si sanatate! Craciun fericit!

Ok, este Crăciun, o fi el divin, dar poate să fie divin şi la status. Vă rog să nu mai postaţi ce puteţi pune şi la status, că nu vă ajută cu nimic dacă faceţi +1.

Având în vedere că a început Olimpiada de Iarnă, Joi 26 decembrie 2013 se desfăşoară primele două probe.La ora 14:00 proba de abilitate ( mai multe detalii aici ) şi la ora 18:00 proba Biathlon ( mai multe detalii aici ).

La prima probă pot participa trei membri, iar la proba a doua doar doi membri.Deci cine vrea să participe la oricare dintre cele două probe să îmi trimită PM cu proba respectivă şi nick-ul.

Vreau să vă urez şi eu un Crăciun Fericit.

În sfârşit am terminat şi eu cu eventul :)).

oJZs4PV.png

Văd că nu mi-a dat nimeni PM că vrea să participe mâine la primele două probe din Olimpiada de Iarnă.

Imediat o să deschid şi aplicaţiile până mâine dimineaţă.

Edited by LauR25

În primul rând, vreau să vă urez tuturor La Mulţi Ani şi un Crăciun Fericit.

Nu am avut timp să îmi postez mesajul de felicitare pentru Laur, fiind Crăciunul, deoarece nu m-am ocupat prea mult de SA:MP. Ceea ce vreau să spun este că această promovare a venit ca o încununare a implicării pe care Laur a avut-o în această facţiune. Cu bune, cu rele, a fost o perioadă frumoasă, în care lucrurile bune le-au acoperit pe cele mai puţin bune, astfel că Laur a primit răsplata faptelor pe care le-a făcut în această facţiune. El a demonstrat că şi atunci când greşim, avem puterea de a reveni şi de a ne repara greşelile. Nu s-a lăsat doborât de nişte greşeli omeneşti, până la urmă, greşeli pe care cu toţii le facem, unii având voinţa de a le recunoaşte şi de a le repara, alţii nu. El a demonstrat că poate fi un membru de bază al acestei facţiuni, chiar şi după ce a fost degradat, rămânând în facţiune, fără a proceda cum ar fi procedat marea majoritate, adică ieşind din facţiune. Nu, el a rămas în continuare dând o mână de ajutor acestei facţiuni şi pentru asta vreau să-l felicit, în primul rând. Sunt sigur că va demonstra în perioada ce urmează că este un Lider bun, iar eu îi voi oferi tot ajutorul de care are nevoie, chiar putând spune cu tărie că voi fi în mare parte şi eu responsabil de deciziile pe care le va lua, decizii pe care, de altfel, le vom lua împreună, deoarece numai ca un întreg putem duce facţiunea cât mai sus, fără a ne lăsa doborâţi de nicio încercare de denigrare a unor viitori posibili "binevoitori". Împreună vom duce facţiunea la un standard ridicat, de unde cu greu va fi dată jos. Împreună vă vom oferi o atmosferă plăcută, îmbinată cu seriozitate şi relaxare. Împreună vom lua toate deciziile, fiind amândoi responsabili de decizia fiecăruia, deoarece vrem să arătăm că a fi Lider sau a fi Sublider nu înseamnă doar ca Subliderul să execute comenzile Liderului sau de a verifica rapoartele, ci înseamnă de a te sfătui continuu unul cu celălalt, fără a se lua decizii unul fără celălalt, înseamnă de a te implica şi ca Sublider în buna desfăşurare a facţiunii, nu doar de a sta cu funcţia şi a aştepta să verifici jumătate de raport, cum se întâmplă în unele locuri sau cum s-a întâmplat în unele locuri. Nu, vom reacţiona ca un întreg, iar dacă Laur va lua o decizie greşită vreodată, cu toate că sperăm să nu fie aşa şi sunt sigur că nu se va ajunge la aşa ceva, eu voi accepta să fiu tras la răspundere cu aceeaşi monedă cu care el va fi tras la răspundere şi invers.

Pe această cale, mai vreau să vă mulţumesc că nu aţi părăsit facţiunea în acest moment de cumpănă, pentru că până la urmă, este un moment de cumpănă, deoarece renunţarea după un an a oricăruia dintre Lideri este un moment de cumpănă. Numai împreună vom continua munca depusă de Blue şi numai împreună vom arăta adevărata faţă a TTC-ului, ducând istoria minunată a acestei facţiuni mai departe.

Împreună cu Laur vom da un alt aspect relaţiei de Lider - Sublider, o relaţie care este probabil să nu mai fi fost până acum, poate rareori sau deloc.

Ce pot să spun este că Laur este norocos că mă va avea alături de el, pentru a-l învăţa lucrurile care sunt duse cu greu de orice Lider care este la început de drum şi care are nevoie de mult ajutor, dar şi eu pot spune că sunt norocos de a avea un prieten pe care să-l învăţ şi care ştiu că va învăţa ceea ce eu am de oferit.

Fiţi buni, implicaţi-vă, şi nici noi nu vom arăta un comportament care probabil nu vă va plăcea dacă veţi încălca regulile şi, până la urmă, principiile bunului-simţ. Nu vrem să arătăm ca doi dictatori, vrem să arătăm că putem fi şi serioşi când este cazul, dar şi destinşi, pentru că până la urmă este un joc, dar un joc care, fără reguli, nu ar mai fi un joc frumos, ci un haos în care ar predomina tot felul de specimene, stricând frumuseţea lui.

Vă urez încă o dată Crăciun Fericit şi un An Nou Fericit alături de cei dragi.

Welcome !!!

Vă rog frumos să nu mai faceţi asemenea post-uri. Aici se discută chestii serioase, nu se urează bun venit, sau dacă tot uraţi bun venit, faceţi-o mai pe larg, nu un simplu "welcome", pentru +1. La fel de bine îi puteţi ura "bun venit" şi în joc.

Sper să nu se mai repete, altfel vom trece la sancţiuni.

by DeviL & [bTD]LauR25

Prin acest post vreau să le urez bun venit celor noi şi le transmit că în această facţiune se pune mare accent pe seriozitate, implicare şi bun-simţ. Dacă primele trei principii sunt îndeplinite, se poate pune accept şi pe distracţie, însă şi aceasta cu măsură, excepţia făcând-o şedinţele şi activităţile, în general. În rest, vă urez să vă acomodaţi cu facţiunea şi să vă integraţi în grup cât mai repede. Eu, împreună cu Laur, vă vom sta la dispoziţie oricând pentru a vă răspunde la orice fel de întrebare sau nelămurire pe care o aveţi. Am mai spus-o şi o repet, nu vă fie frică de noi, că nu suntem "zei", suntem doar doi oameni cu o pregătire mai avansată în "ale" SA:MP-ului, puşi în aceste funcţii pentru a vă învăţa şi pentru a vă dezvolta aptitudinile dedicate acestui joc.

Mai vreau să-i felicit şi pe cei care au luat Rank Up, aveţi grijă de el, deoarece odată cu avansarea în Rank au apărut şi noi responsabilităţi, aşa că nu vă bateţi joc de această oportunitate.

P.S.: Raportul obligatoriu va începe de pe data de 6 Ianuare 2014.

O seară bună. :)

by DeviL & [bTD]LauR25