Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Diseara, la ora 20:00, impreuna cu sRn, vom organiza un event de tip race. Acesta va consta in curse cu Tow Truck-urile factiunii. Premiul este mare, va zic cu aproximatie, peste 20.000$. Daca nu se prezinta minim 10-12 membri la acest event, il voi anula.

Eventul a fost anulat pentru ca au fost decat 5 ON in momentul respectiv. Pe forum si in joc imi ziceti ca vreti activitati, dar cand noi incercam sa facem, voi nu sunteti. Saptamana asta nu se vor mai face deloc eventuri, ramane sa discutam la sedinta toate lucrurile importante.

Edited by Mr Smith

Buna seara!

Eu in joc nu mai stau, am multa treaba. Cat despre forum, cei de rank 4, cum a zis si A. Smith, sa dati testele cu cei acceptati. Eu am postat sedinta, va zic si aici, dar gasiti si acolo. Va fi duminica, 12.01.2014, ora 20:00. Se vor discuta lucruri importante, asa ca veniti cat se poate de multi. Cei fara invorie vor primi FW. Vreau din partea voastra seriozitate maxima.

Buna dimineata TTC,prin acest mesaj doresc sa le transmit un calduros "Bun - Venit" celor noi,sper sa facem treaba buna impreuna!

E ciudat avand in vedere ca postez acest mesaj fix la ora 05:00 AM,dar stiti vorba..uni dintre noi acum se trezesc,alti se culca,tocmai ce am venit si ma pun sa dorm.

Un somn linistit celor care inca dorm,si somn usor "copiilor noptii" (cei ca mine),va doresc o dimineata cat mai placuta.

Buna dimineata TTC,prin acest mesaj doresc sa le transmit un calduros "Bun - Venit" celor noi,sper sa facem treaba buna impreuna!

E ciudat avand in vedere ca postez acest mesaj fix la ora 05:00 AM,dar stiti vorba..uni dintre noi acum se trezesc,alti se culca,tocmai ce am venit si ma pun sa dorm.

Un somn linistit celor care inca dorm,si somn usor "copiilor noptii" (cei ca mine),va doresc o dimineata cat mai placuta.

Mersi, welcome si tie copilu' noptii :)).

Pai ce sa facem? Ne adaptam si supravietuim :)).

Buna seara tuturor,acum am ajuns si eu de afara,o sa intru in 30 de minute dupa ce ma schimb si mananc.

Avem un nou parteneriat cu The Tsar Brave din cate se vede,cine nu stie de acest lucru sa citeasca la "Noutati",va doresc o seara placuta si un week-end minunat!

Edited by Charls

Buna seara.

Am deschis topicul pentru raportul de activitate, puteti posta raportul din saptamana: 05.01.2014 - 12.01.2014, aveti timp pana Duminica la ora 15:00.

Edited by Mr Smith

Buna dimineata tuturor,ce insomnii am :-ss,am reusit sa ma culc 3 ore azi,avand in vedere ca raportul de activitate a fost deschis azi voi avea mult de lucru,succes tuturor la raport si o dimineata cat mai placuta.

V-am papat :*

Edited by Charls

Neatza tuturor.Acum m-am trezit si eu.

Ce faceti?

Smith,vezi ca eu incep raportul de activitate de luni,deoarece nu am avut timp sa-l fac,doar 2 zile...

Buna seara tuturor,am postat primul meu raport de activitate,cu toate ca as fi dorit sa fac mai multe nu am reusit,este un lag infernal.

Cred ca azi nu voi mai intra daca voi avea acelasi lag,va doresc o seara placuta si succes la tractari.