Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara. Ţin să-l felicit pe Harvey pentru funcţia de sublider obţinută. M-am gândit foarte bine când am renunţat la ea, ca admin am foarte multe responsabilităţi şi nu doresc să fiu sublider doar să vadă lumea ca am funcţia. Voi ajuta facţiunea în continuare, dar ca membru normal, nu voi pleca şi nu o voi lăsa la greu.

Buna seara! Cei care nu ati fost la sedinta si meritati rank up, ati primit.

Vreau sa iti multumesc, @sRn, pentru cat mai ajutat de cand am luat lider. Fara tine nu stiu cum m-as fii descurcat. Sper ca o sa ramai cat mai mult timp la noi si fara sublider!

Totodata vreau sa il felicit si pe Harvey pentru sublider. Sper sa facem o treaba buna.

La revedere, de azi nu mai am treaba cu SA:MP-ul.

Pentru cei cu care am fost prieten bun şi doresc sa păstrăm legătura aştept PM.

Acesta a fost primul şi ultimul meu post aici.

Succes tuturor!

Pot indrăzni să întreb de ce au ieșit vreo 7 giolgăi cu același motiv? Nu-l înghițiți pe Harvey?

Da. Este adevarat, 5 membrii au iesit din cauza ca Harvey a luat sublider. Ei nu il cunosc cum il cunosc eu, pot garanta ca Harvey va face treaba mai buna ca toti 5 la un loc. De asta l-am promovat la sublider.

Si au mai fost 2 dintre ei, care au iesit pentru un rank-down si un FW. Binenteles, motivele lor au fost cu totul altele la demisii.

Eu cred ca o sa ies, o seara frumoasa. Noapte buna.

Buna seara. Tin sa il felicit pe Harvey pentru functia obtiunta,din cele 2-3 discutii pe care le-am avut cu el mi-a facut o parere foarte buna.

Imi pare rau ca ii vad pe colegii nostri parasind factiunea in aceste circumstante,asa ca fara sa intru si mai mult in subiect inchei aici.

O seara buna in continuare. ^_^

Edited by Asele

Se pare că am avut nişte treabă de făcut şi nu am putut posta încă pe forum. O să iau totul cronologic. În primul rând, ţin să-i felicit pe toţi cei care au câştigat premiile puse la bătaie de Silviu, dar şi pe cei care au fost promovaţi în rang. Îmi pare rău de cei care au fost degradaţi, dar sunt sigur că Andrey se va revanşa pe viitor, s.Dan ieşind din facţiune deja, iar tot ce pot să-i urez este succes oriunde îşi va dori să se ducă. De asemenea, vreau să le mulţumesc lui Silviu şi lui sRn pentru că mi-au făcut o surpriză neaşteptată, dar în acelaşi timp extrem de plăcută, promovându-mă în funcţia de Sublider. Sunt conştient că am multe responsabilităţi prin dobândirea acestei funcţii şi voi trata fiecare situaţie echilibrat, cu calm, încercând să găsesc cele mai bune soluţii. Probabil că cei doi au evaluat situaţia şi au hotărât că merit această funcţie, chiar dacă unii au spus că am luat-o pe pile şi chiar îmi pare rău pentru ei că ar putea crede aşa ceva, deoarece în afară de discuţiile pe care le-am avut cu cei doi, nu îi cunosc în realitate, nu sunt prieten cu ei, coleg, frate, văr şi aşa mai departe, grade care implică o presupusă favorizare pe care ei mi-ar aplica-o diferenţiat faţă de ceilalţi membri. Am mers pe mâna lui Adrian şi a lui sRn, la început, apoi am promis că oricine va lua lider după ce Adrian a decis să renunţe, voi rămâne alături de el, astfel că am mers în continuare pe mâna lui sRn şi apoi a lui Silviu, continuând să susţin în continuare pe oricine ar fi venit la conducerea acestei facţiuni. Am înţeles că au plecat câţiva membri din cauză că eu am luat Sublider. Nu vreau să le răspund cu aceeaşi monedă, deoarece sunt o persoană elegantă, cu un bun-simţ foarte dezvoltat şi nu vreau să intru în niciun fel de polemică. Singurul lucru de care îmi pare rău este că s-a destrămat o parte din acest grup pe care speram să-l văd mult timp de acum încolo, dar se pare că nu a fost într-adevăr un grup unit, până la urmă. Eu nu pot decât să vă urez succes, să fiţi mai buni decât aţi fost în această seară, să lăsaţi invidia la o parte şi probabil că vă veţi găsi liniştea de care aveţi nevoie pentru a reuşi să luaţi o eventuală funcţie pentru care aţi şi demisionat din cauză că nu aţi obţinut-o, dar probabil că acesta a fost şi motivul. Pe Nuţu îl credeam un coleg de treabă, negândindu-mă niciodată că mă va urî atât de mult. Chiar dacă unii l-au făcut cocalar, eu nu l-am jignit niciodată, deoarece nu discut gusturile nimănui, ba chiar îmi plăcea atmosfera pe care o făcea, acest lucru fiind valabil şi pentru ceilalţi. Alţi membri cu o vechime de câteva zile au spus că o să duc facţiunea de râpă, probabil vechimea pe care ei au avut-o aici i-a făcut să creadă că au experienţa necesară de a trage astfel de concluzii. Vă asigur pe toţi care v-aţi dat demisiile că nu voi duce facţiunea de râpă şi voi dovedi asta pe viitor. Şi acum, serios, nu aţi putut să vă legaţi de altceva, decât de level-ul meu? Şi că am pile? Vreau şi eu să vină cineva şi să spună: "Harvey e un inactiv, nu vine la evenimente, nu face rapoarte, îşi bate joc de toţi, are un limbaj vulgar, batjocoritor etc.". Nu am văzut pe nimeni să spună asta, pentru că nu am deranjat pe nimeni cu nimic şi mi-am făcut treaba foarte bine în această facţiune şi probabil că mi-o voi face şi de acum încolo. Şi ce m-a întristat şi mai mult este că nici măcar nu m-aţi lăsat o perioadă, apoi mă puteaţi judeca după faptele pe care eu urma să le fac. Nu, voi m-aţi judecat pe loc, pe nişte criterii absurde, care nu au de-a face cu promovarea mea în această funcţie. Dar probabil că vă veţi gândi mai bine la ce-aţi făcut în această seară şi vă veţi schimba. Eu nu vă voi purta pică, pentru că nu sunt acel gen de om, nu vă voi jigni, nu vă voi vorbi pe la spate, pe scurt, nu voi reacţiona cum aţi reacţionat voi în această seară.

Vă urez succes tuturor şi îmi pare sincer rău că aţi luat aceste decizii pripite, fără ca măcar să mă cunoaşteţi cu adevărat, ci doar judecându-mă după un amărât de level, nu după fapte. :)

Pe de altă parte, le mulţumesc tuturor celorlalţi care cred în mine şi care au decis să mă susţină, vă promit că nu vă voi dezamăgi.

Edited by Harvey Specter

Ca sa va dau un exemplu. Eu am ajuns sublider la level 10-11 in News Reporter si nu s-a intamplat ca acum sa plece asa multe persoane. Nu il cunosteam pe Suzeta decat din joc. Puteti sa-l intrebati. Va urez succes in viitoarele factiuni si sper ca va schimbati parerea dupa ce veti vedea de ce e in stare Harvey.

Ca sa va dau un exemplu. Eu am ajuns sublider la level 10-11 in News Reporter si nu s-a intamplat ca acum sa plece asa multe persoane. Nu il cunosteam pe Suzeta decat din joc. Puteti sa-l intrebati. Va urez succes in viitoarele factiuni si sper ca va schimbati parerea dupa ce veti vedea de ce e in stare Harvey.

Sunt tone de lideri si sublideri care si-au primit functia la level 20.

Nu mai bagati in seama toate "copilariile", uni dintre ei au venit in TTC crezand ca aici se ia rank asa, azi ai intrat maine esti rank 5.

Nu vreau sa ma laud sau ceva de genu sunt in TTC din data de 20/01/2014 si am rank dar 3 (primit ieri) dar nu am cerut niciodata la leader rank sau sa ma plang. Am intrat aici pentru ca imi place.

Zic sa punem punct acestui subiect, a fost alegerea lor si sa o respectam.

Edited by AlexXXD

Bună ziua, tin să îi felicit pe toți cei care au luat rank up, si pe harvey, sper să faci treabă cât mai bună impreună cu silviu. Și since, imi pare rau că au plecat anumiți colegi, ne înțelegeam foarte bine toți. Dar așa a fost să fie . Pe la 3-4 o să ajung si eu acasă ,si ne auzim in game. Bafta! :*

Stiu ca nu va pasa, da' tocmai ce-am luat un 9 la romana.

Bravo :*

Tin sa-i felicit pe cei care au luat rank-up, dar in special pe Harvey pentru functia dobandita.

Nu imi place ca dintr-o cauza sau alta multi membrii de rank destul de mare si-au dat demisia, nu comentez, dar cred ca cu toti stii motivul pentru care au facut-o, motiv precizat de SilviuM.

Una peste alta, doresc sa-l felicit pe Harvey inca odata si sper sa faca o treaba cat mai buna si sa nu "isi puna fite" cum a spus el aseara :*

Vad ca s-au produs multe schimbari in factiune, unele bune, altele mai putin bune (ma refer la cei care au decis sa iasa din TTC din diferite motive), ce pot sa spun.. @, felicitari pentru functia dobandita, desi nu te cunosc prea bine, pot spune ca promiti multe :).

Buna dimineata. Acum voi implementa si traducerea in engleza pe forum. Va rog ca in intervalul 13:15 - 14:00 sa nu postati in topicurile Demisii, Sugestii, Sanctiuni si Reclamatii. Multumesc ;)

Stiu ca nu va pasa, da' tocmai ce-am luat un 9 la romana.

Bravo :)) .

Bravo :*

Tin sa-i felicit pe cei care au luat rank-up, dar in special pe Harvey pentru functia dobandita.

Nu imi place ca dintr-o cauza sau alta multi membrii de rank destul de mare si-au dat demisia, nu comentez, dar cred ca cu toti stii motivul pentru care au facut-o, motiv precizat de SilviuM.

Una peste alta, doresc sa-l felicit pe Harvey inca odata si sper sa faca o treaba cat mai buna si sa nu "isi puna fite" cum a spus el aseara :*

Le mulţumesc încă o dată celor care mă susţin dar vreau să fac şi o precizare la acest post, deoarece mi-a sărit în ochi. Cu siguranţă nu voi avea fiţe, dar nici nu voi trece cu vederea încălcări grave ale eticii şi ale regulamentului. Nici nu cred că vom ajunge la aşa ceva, deoarece aici sunt numai colegi cu bun-simţ şi nu cred că mă voi vedea nevoit să aplic sancţiuni nedorite.

Multumesc pentru rank up-ul de ieri SilviuM,sper sa nu te deranjeze faptul ca uneori isi mai inactiv si alteori zbarnaie tractarile,dar ma impart in 2 locuri,sperand sa avansez in ambele parti,saptamana aceasta am mai multe probleme,teste,antrenamente si de familie :/ si voi spera sa nu fiu nevoit sa recurg la inactivitate,asa e viata,momente bune si mai putin bune. Pe rpg2 am pus inactivitate pentru a putea face macar intr-o parte mai importanta pentru mine ceva bine.

Tin sa-l felicit pe Harvey pentru aceasta functie,mai sti cum te intrebai alaltaieri,e bine ce rank am pentru level-ul meu? Uite raspunsul.Sa te tina omule ca meriti!

PS: sa nu vinzi sultanul :D

Si in final,felicitari si celorlalte rank up-uri!Cam trist sa vedem cum ne pleaca membrii,dar,se mai intampla,stiti cum se spune: "pisica sta unde-i este mai bine".

Spor cu tractarile si rob-urile,posibil sa intru diseara sa fiu sigur ca nu fac inactivitate :D

Bafta!