Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Fiind Movie Team , le am cu modurile .

Sa fac un pack mods pentru TTC ? (Skins , masini etc..)

Da, daca se poate! Dar sa nu creeze lag si crash, am un calculator ultrasupermega performant si nu imi pot permite sa pun ceva ce imi creeaza lag, tinand cont ca am asta deja!

Bună seara.

Se pare că n-am mai postat de ceva vreme pe aici, asta şi pentru că nu prea am mai avut lucruri importante de spus. Cu această ocazie vă reamintesc că acest topic nu este pentru discuţii inutile, ci pentru discuţii cu o oarecare importanţă. Vreau să-i mulţumesc lui Sebi_Jr pentru iniţiativa de a face acel trailer şi să-l felicit în acelaşi timp. În privinţa rapoartelor, mă bucur că nu au mai fost atât de multe greşeli şi că v-aţi învăţat minte (sper) marea majoritate. Singurele greşeli au fost unele mărunte, şi anume cele de uploadare. Recitiţi modelul de uploadare de pe prima pagina a topic-ului unde se postează rapoartele. A doua oară nu vă voi mai ierta şi este păcat să fiţi sancţionaţi pentru atâta lucru, aceste sancţiuni punându-şi amprenta pe viitorul vostru în facţiune. În acelaşi timp, v-aş ruga să nu mai faceţi referiri la alţi playeri ci v-aş sfătui să vă vedeţi de treaba voastră, deoarece nu sunteţi în măsură de a face acele menţiuni şi ştiţi foarte bine la cine mă refer. Suntem o facţiune respectată şi dacă vă respectaţi pe voi înşivă, trebuie să îi respectaţi şi pe ceilalţi.

Cam atât am avut de spus, deocamdată.

Bună seara.

Se pare că n-am mai postat de ceva vreme pe aici, asta şi pentru că nu prea am mai avut lucruri importante de spus. Cu această ocazie vă reamintesc că acest topic nu este pentru discuţii inutile, ci pentru discuţii cu o oarecare importanţă. Vreau să-i mulţumesc lui Sebi_Jr pentru iniţiativa de a face acel trailer şi să-l felicit în acelaşi timp. În privinţa rapoartelor, mă bucur că nu au mai fost atât de multe greşeli şi că v-aţi învăţat minte (sper) marea majoritate. Singurele greşeli au fost unele mărunte, şi anume cele de uploadare. Recitiţi modelul de uploadare de pe prima pagina a topic-ului unde se postează rapoartele. A doua oară nu vă voi mai ierta şi este păcat să fiţi sancţionaţi pentru atâta lucru, aceste sancţiuni punându-şi amprenta pe viitorul vostru în facţiune. În acelaşi timp, v-aş ruga să nu mai faceţi referiri la alţi playeri ci v-aş sfătui să vă vedeţi de treaba voastră, deoarece nu sunteţi în măsură de a face acele menţiuni şi ştiţi foarte bine la cine mă refer. Suntem o facţiune respectată şi dacă vă respectaţi pe voi înşivă, trebuie să îi respectaţi şi pe ceilalţi.

Ohh That's CoOl

I Didnd't understand anything

Noapta buna Colegi

Bună seara.

Ohh That's CoOl

I Didnd't understand anything

Noapta buna Colegi

For foreign members, I said "thank you" for Sebi_Jr trailer and for his initiative. I appreciate your reports, because you didn't make mistakes like in the past. I said the newcomers was forgived for their upload mistakes, but that is the last time. The other words was for some members, they know who they are. :)

Edited by Harvey Specter

Salut.Doresc sa-l intreb pe Silviu daca pot sa dau raportul prin PM lui Harvey ca tot astept sa se deschida topicul si nu se deschide.

Silviu si Harvey va dau PM cu raportu. Bafta si o zi buna in continuare

Salut.Doresc sa-l intreb pe Silviu daca pot sa dau raportul prin PM lui Harvey ca tot astept sa se deschida topicul si nu se deschide.

Silviu si Harvey va dau PM cu raportu. Bafta si o zi buna in continuare

Meriti o palma. Topicul cu rapoarte se deschide Vineri la ~20:00 si se inchide Duminica la 15:00. In schimb, puteai insa sa vezi ca l-am deschis de la 14:00 ... dar mna tu nu te uiti pe forum. Next time ai contract.

Am venit de la biserica, ce faceti?

Meriti o palma. Topicul cu rapoarte se deschide Vineri la ~20:00 si se inchide Duminica la 15:00. In schimb, puteai insa sa vezi ca l-am deschis de la 14:00 ... dar mna tu nu te uiti pe forum. Next time ai contract.

Dute si tu la biserica nu mai sta pe PC.

Buna dimineata, acesta este ultimul post aici, momentan. Mi-a facut placere sa va fim colegi, si sa facem parte din aceasi factiune. Cu unii dintre voi o sa tin legatura, si cine stie, cand o sa ma reintorc poate va gasesc tot aici :*. Va urez tuturor paste fericit si multa sanatate. Bafta!

Buna dimineata! Doresc sa va anunt ca maine nu se va tine sedinta, este pastele, nu cer prezenta. Saptamana viitoare sunteti scutiti de rapoarte. Indiferent daca il veti efectua sau nu o sa va dau salariul.

Rog pe cei care pleaca mai mult de 3 zile sa faca cerere de invoire!

Buna dimineata, acesta este ultimul post aici, momentan. Mi-a facut placere sa va fim colegi, si sa facem parte din aceasi factiune. Cu unii dintre voi o sa tin legatura, si cine stie, cand o sa ma reintorc poate va gasesc tot aici :*. Va urez tuturor paste fericit si multa sanatate. Bafta!

Nu ma asteptam la o demisie din partea ta, imi pare rau ca pleci. Ma bucur oricum ca ai ales sa te axezi dinainte pe scoala si sper sa iei note mari in teze, dar sa iei si permisul cu brio. Succes in continuare prietene.

Se pare ca factiunea a mai pierdut un membru important, pana luni voi alege un alt organizator de evenimente, rank 4-5 fiti cu ochii pe acel topic.

Se pare ca factiunea a mai pierdut un membru important, pana luni voi alege un alt organizator de evenimente, rank 4-5 fiti cu ochii pe acel topic.

Ahleghema phe m1ne frahtika ka stn in stre dhe asha keva.

Salut baieti. Insfarsit mi-am terminat raportul.

Ramas bun viewer. Paste fericit, sanatate , si bafta la examene. Salut, si sper sa ne mai auzim.

Edited by IB Keww

Buna dimineata, acesta este ultimul post aici, momentan. Mi-a facut placere sa va fim colegi, si sa facem parte din aceasi factiune. Cu unii dintre voi o sa tin legatura, si cine stie, cand o sa ma reintorc poate va gasesc tot aici . Va urez tuturor paste fericit si multa sanatate. Bafta!

Bafta in viata reala | Inhlanhla ekuphileni kwangempela.

@, Yamukela me isicelo msebenzi. Uya esontweni namhlanje ovukweni? Kwenzenjani?