Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Rezultatul verificării rapoartelor a fost postat: http://forum.b-zone.ro/topic/46063-raport-de-activitate-activity-report/?p=3187946

Sper că s-a băgat la cap ceea ce am spus la şedinţă celor care au greşit anumite particularităţi la postarea rapoartelor. Nu mă faceţi să repet asta şi data viitoare, pentru că voi repeta cu anumite repercursiuni.

Edited by Harvey Specter

Salut, sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem. O zi buna!
Bine ai venit TaTaie sper sa te acomodezi bine langa noi.Le urez bun venit si la ceilalti.

Am si eu cateva propuneri . Daca vrei postatiile voie ca eu nu am 50 posts .

Propunerea 1: La jail sa ne arate in paranteza si minutele care le mai avem

La ce ajuta ? Stim cat timp putem sta AFK .

Propunerea 2 : sa putem da vehswitch si dinafara vehicolului .

La ce ajuta ? Daca esti in lv si ai ramas fără transport dai vehswitch daca ai vreunul in lv il iei si pleci .

Propunerea 3 : cand dam /members /admins sau altele sa ne arate cine este AFK in paranteza .

La ce ajuta ?:Cand dam /members si vrem sa vorbim cu liderul sau cu altcineva sa stim daca sunt sau nu .

Am si eu cateva propuneri . Daca vrei postatiile voie ca eu nu am 50 posts .

Propunerea 1: La jail sa ne arate in paranteza si minutele care le mai avem

La ce ajuta ? Stim cat timp putem sta AFK .

Propunerea 2 : sa putem da vehswitch si dinafara vehicolului .

La ce ajuta ? Daca esti in lv si ai ramas fără transport dai vehswitch daca ai vreunul in lv il iei si pleci .

Propunerea 3 : cand dam /members /admins sau altele sa ne arate cine este AFK in paranteza .

La ce ajuta ?:Cand dam /members si vrem sa vorbim cu liderul sau cu altcineva sa stim daca sunt sau nu .

Voi posta propunerile (1) si (3), prima cu o mica modificare!

Topic Redeschis. Aveti grija ce postati altfel voi revenii la sanctiuni .

Duminca Ora : 19:00 WAR 4Fun cu Avispa Rifa Prezenta obligatorie ! Vreau sa nu ne facem de ras si sa fiti cat mai multi !!!

În primul rând vreau să vă zic „bună seara!” tuturor.

În al doilea rând, sunt foarte dezamăgită de activitatea, mai exact spam-ul, pe care l-ați „dedicat” acestui topic. Vă reamintesc că NU este un loc în care să faceți +1, nicidecum. Nu ne obligați să devenim mai drastici. Multe facțiuni își pedepsesc membrii pentru postările de genul acesta. Da, este un topic de discuții, dar ar trebui dezbătute aici doar subiecte care nu pot fi în joc. De asemenea, la următoarea abatere, topicul va fi închis pentru trei zile sau mai mult, și se va acorda eventual și o sancțiune (minim avertisment verbal).

Spor la treabă!

Duminica vreau sa ne strangem de la ora 18/18:30 Ca sa plecam toti ! Deci intre orele acestea vreau prezenta maxima in HQ ! Nu vreau sa ne facem de ras cum am mai zis . Este prima mea activitate mai mare ca sa zic asa si vreau sa facem o impresie buna .

Agent mi sa stricat samp-ul,am raportul,il postez azi,ce sa fac? Nu cred ca mai primesc eu un accept la inactivitate,iar pana cand duc eu PC-ul la service mai este,aprox. Luni.

Ce sa fac Agent?

Daca tot nu-mi merge samp-ul ma las de samp si ma apuc de LoL Dota2 si WoW.

Scuze dar nu mai suport samp-ul asta atat de buguit. Cred ca imi voi depune demisia.

Astept de la tine Agent ce decizie ai asupra mea :(

@, Eu nu pot sa am o decizie posteaza raportul daca il ai si ne vedem saptamana viitoare fa o cerere de inactivitate ti-o accept eu .

Nu uitati duminica ora 18:00/18:30 Toata lumea sa fie in HQ pentru War cu Avispa Rifa !

Neata baieti si fete ! Aseara am fost la banchetul de clasa a-VIII-a. Am mancat, am baut si am dansat impreuna cu profesorii :)) . Mai ales profesoarele dansau, nu alea batrane, alea tinere si frumoase =)). Ne vedem in game.

@, Eu nu pot sa am o decizie posteaza raportul daca il ai si ne vedem saptamana viitoare fa o cerere de inactivitate ti-o accept eu .

Nu uitati duminica ora 18:00/18:30 Toata lumea sa fie in HQ pentru War cu Avispa Rifa !

Am rezolvat problema :), cu greu dar am rezolvat-o :)

am o problema cand downloadez aproximativ orice. imi zice ca e corrupt file sau file is not valid Win32 application.

Stie careva carep oate fi problema? Multumesc :*