Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata, in cateva minute plec la scoala...macar bine ca este weekend.

Eu unul mi-am terminat raportul de luni dar am mai facut in +...welcome celor noi ca inca nu am apucat sa va zic si spor la tractat.

Bafta la scoala/servici'.

Am și eu o curiozitate. Am voie să întreb anumite lucruri dacă nu sunt sigur de ele ?

Am întrebat astăzi că, când termin de postat raportul, pot să mă apuc de următorul ? Eu știam că după ora 00:00 pot, dar am zis să fiu mai sigur și să întreb, și mi-a sărit în cap sRn că nu știu regulamentul etc.

Am voie ?

Am și eu o curiozitate. Am voie să întreb anumite lucruri dacă nu sunt sigur de ele ?

Am întrebat astăzi că, când termin de postat raportul, pot să mă apuc de următorul ? Eu știam că după ora 00:00 pot, dar am zis să fiu mai sigur și să întreb, și mi-a sărit în cap sRn că nu știu regulamentul etc.

Am voie ?

Mereu va spun ca mai bine intrebati de 10 ori inainte sa actionati pentru ca e mai bine sa fiti sigur decat sa fiti sanctionati si daca observi, odata sau de 2 ori intreb in joc daca aveti nevoie de ceva. Ei bine aici, intra si neclaritatile, fvr sau eu stiu de ce mai aveti voi nevoie. Daca obsservi ca sunt colegi online intrebi fara nici o problema si pe aceasta cale ii rog pe cei care ofera raspunsuri sa fie 100% pentru a nu induce colegii in eroare ba din protriva, daca ma vezi on, eu intru si sunt dedicat voua, tot timpul sunt gata sa va ajut, sa o faci fara cea mai mica ezitare!

Eu azi am făcut așa, și s-a luat unu' cu rank 3 de mine și sRn sLn dum l-o chemat, rank 1, zic că nu știu regulament, că n-am dat teste etc. Păi frate, nu a, voie nici să întreb ? De acum îmi e frică să întreb ceva cu gândul că se va lua cineva de mine ?

Dar de acum o să întreb pe cei mari în rank, că ăștia mici îmi sar în cap.

@, E posibil sa fii uitat ceva, sa nu fii sigur, sa ai un lapsus si multe alte lucruri ce te fac sa pui intrebarea pe /f! Este un chat al factiunii, unde se presupune ca toti membrii ei trebuie sa se ajute! Sa presupunem ca eu nu stiu ceva, intreb pe /f, imi sariti in cap si peste putin timp dau de o neclaritate, de frica sa nu imi sariti in cap nu mai intreb si gresesc. Sunt sanctionat si de ce? Ganditi-va ca ati putea fi oricand in situatia respectiva, nu sariti cu gura ca de ce nu stii ca ho ca mo. Daca nu doriti sa ii oferiti un raspuns colegului, ceea ce iar e urat din partea voastra dar decat sa sariti cu gura mai bine taceti pentru ca din 40 se gaseste unu cu rabdarea necesara sa ii acorde un raspuns! Si aici nu ma refer doar la tine Madalin, ci la intreaga factiune! Iar pentru tine Madalin, daca mai dai peste aceasta problema, cand pui o intrebare sa iti sara lumea in cap, te rog frumos sa faci poza si sa imi trimiti un PM! De aici in colo ma ocup eu!

, și eu sunt adeptul explicării celor noi a anumitor nelămuriri. Dar gândește-te un pic la ce-ți spun eu acum. Nu este normal să se explice doar dacă nu ai înțeles ceva anume, pe care tu l-ai citit? De ce ar trebui să-ți spună membrii când se deschid rapoartele, dacă eu am scris asta clar în topic-ul cu Rapoarte? :) Nu o lua ca pe o mustrare, dar gândește-te un pic la asta. Eu am scris toate informațiile în fiecare topic clar, pentru a înțelege toți. Înțeleg să întrebi când nu înțelegi ceva ce am scris acolo, dar dacă tu nici n-ai citit respectivele informații, e normal ca sRn sau alte persoane să creadă că tu nu ai citit Regulamentul sau alte informații pe care ar fi trebuit să le știi. Sau, na, dacă nu ții neapărat să le înveți, că e un joc până la urmă, când nu știi, gândește-te așa: "Mă, ce nelămurire am? Ia să nu mai întreb alți membri, să mă duc în topic-ul unde pot găsi informațiile necesare pentru a nu mai avea această nelămurire". Și crede-mă că nimeni nu te va mai certa. :)

Uite, un alt exemplu îți dau la ce ai întrebat mai sus. În loc să întrebi aici când e ședința, puteai citi în topic-ul cu Anunțuri, și vedeai că e la 20:30. Ce rost avea să întrebi aici? :)

Edited by South DeviL