Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Aici se incheie si lungaaa mea sedere in aceasta factiune.. Imi cer scuze celor pe care i-am deranjat/suparat in toata perioada in care am stat aici! Multa bafta tuturor ! cand o sa am timp o sa revin, in factiunea mea de suflet..Ceau

Edited by J m e c K

@, Salut ...imi pare rau ca plecati toti ...succes in realitate ...

@, Jizzy. nu o sa te uit. persoana cu care am dat eu test log-ul. care m-a indrumat la inceput. Sa ai succes in viata, si sa revi in TTC cand ai vreme !

Bafta in continuare tuturor,,, atat in joc cat si in realitate.

Am bagat demisia.

Bafta si tie Alexx inca odata ca lider,, sper sa mai ne vedem. Multa bafta tuturor ! va pwp :X:X:(

Bafta in continuare tuturor,,, atat in joc cat si in realitate.

Am bagat demisia.

Bafta si tie Alexx inca odata ca lider,, sper sa mai ne vedem. Multa bafta tuturor ! va pwp :X:X:(

Bafta mai departe!

Se pare ca sedinta de astazi nu a fost una prea placuta, m-am certat rau cu Alex, dar cu siguranta nu va afecteaza pe voi asta! Lucrurile vor reveni la normal zilele ce urmeaza!

Cei acceptati pentru teste sunt :

FLAVIUS..
SilviuM
YxY.
Erua
[The][big][White]
[MR]Octavian.tavy
iLive.
[TeG]KingTM
Emiliuta005
NergalLuciferus

Rank 4+ incepeti sa dati testele cu acestia, imediat ce ati terminat testul postati deoare doar 7 din ei vor primi invite, cei cu rezultatele cele mai bune.

Edited by Tovarasu AlexXXXD
Pagina mea !

Buna seara colegi! De astazi formam impreuna un colectiv. Sper sa ne intelegem cel putin indeajuns incat sa ne efectuam treaba cum se cuvine si chiar sa ne distram, ca pana la urma acesta este scopul jocului.

trebuia sa ma pui pe mine primul ...

Edited by SilviuM

Buna seara colegi! De astazi formam impreuna un colectiv. Sper sa ne intelegem cel putin indeajuns incat sa ne efectuam treaba cum se cuvine si chiar sa ne distram, ca pana la urma acesta este scopul jocului.

trebuia sa ma pui pe mine primul ...

Sunt sigur ca vom forma un colectiv impreuna! Welcome back Silviu, sper sa ramai mult timp aici!

Cont de forum nou,sper ca acest cont sa nu fie spart ca cel vechi.

Bun venit celor noi!

xEpicalPlayerx

Cont de forum nou,sper ca acest cont sa nu fie spart ca cel vechi.

Bun venit celor noi!

xEpicalPlayerx

Dai tare cu spamu ca ai doar 3 posturi, mai ai de mancat sa faci si tu 500-600:)). Welcome celor noi! Pentru rang 4: Dacat ati dat teste, postati la evidenta!

Agent a acceptat-o in Tow Truck, cred. Nu mai stiu sigur, dar oricum cand a intrat ea eu eram aici.

Certuri mai am avut cu ea pana atunci, mi-am dat si demisia pe motiv aish si a respins-o Devil(harvey_specter, poate nu stii), am facut si propunere sa o demita pe aish, offf, cate si mai cate:)))

Stati linistiti, ca rya = tessie din sf taxi ;)

Si nu agent a acceptat-o, ci silviuM nubeteleu, dar nu mai stie el ;)

Stiu ma cine e si daca omu a zis ca a acceptat-o agent se trezeste fat frumos sa zica ca nu:D?

Nu am ce comenta, cand spui antycus spui logica. =))

Ni ma ca glumesc ;)

Nu mi-am facut un obicei sa postez prea des in acest topic insa doresc sa le urez un calduros bun venit celor care au intrat astazi in colectiv. Va doresc sedere placuta si nu va lasati influentati de rapoartele "atomice", aici ma refer la incercarea de a trisa prin tractarea masinilor ilegal. Tineti minte ca aici conteaza calitatea, nu cantitatea.

Edited by South zeEk

Nu mi-am facut un obicei sa postez prea des in acest topic insa doresc sa le urez un calduros bun venit celor care au intrat astazi in colectiv. Va doresc sedere placuta si nu va lasati influentati de rapoartele "atomice", aici ma refer la incercarea de a trisa prin tractarea masinilor ilegal. Tineti minte ca aici conteaza calitatea, nu cantitatea.

Mare post-hunter ai fost la viata ta(aici ma refer la fuga dupa posturi in diverse topicuri, discutii etc si nu la reclamatii) de ai facut 12500:))) si e normal sa te plictisesti la un moment dat....

P.s: Mesaj pentru cei noi: Va sfatuiesc sa nu incercati sa tractati ilegal pentru ca sunt sanse de 99% sa fiti prinsi si nu cred ca o sansa atat de rara merita sa fie lovita cu piciorul!