Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Raportul era facut de duminica , Ti-as propune frate un lucru : De exemplu omu intru marti face 2 rapoarte , si nu ii dai rank atunci tu ai zis ca dai la sedinta , el mai face un raport in + , nu era rank 2 la 2 rapoarte (desigur daca vrei tu ) ai putea sa dai rank si in timpul saptamanii. Bine inteles daca vrei tu .

, Bun sa fie Dumnezeu sa fie asa, in fine sa lasam RPG3. Cum stati cu rapoartele ? Daca aveti sugestii despre ce trebuie schimbat le astept cu drag.

Da-mi si mie site de unde ai luat bancul. Alex si acceptatu-l sugestiilor. Am ras 5 minute.

Pai pana acum n-am facut nimic, poate fac ceva in zilele ce urmeaza.

Ooo, fratele meleu @, welcome!

Eu am facut vreo 40 de tractari saptamana asta. Mai am putin si imi termin raportul. Sper ca il termin azi. Voi cum mai stati cu rapoartele?

Edited by VIP ToXiC69

Buna seara colegi, nu demult ce am ajuns de la servici si am zis sa intru un pic prin joc. Mult succes celor care si-au dat demisia, bafta in ceea ce v-ati propus pe viitor.

In al doilea rand, doresc sa le urez un calduros bun venit celor care au intrat astazi in factiune. Aveti grija ce faceti in aceste doua saptamani de proba si incercati sa evitati trisatul. Conteaza calitatea raportului, nu cantitatea.

Hai noroc, ce faceti ?

Vezi ca pentru astfel de post, poti fi sanctionat.. :*

PwP si Welcome nub !

Pot face si eu raportul de activitate?

Il poti face, dar nu este obligatoriu, daca gresesti ceva, tu raspunzi. ;)

WElcome si tie nab !

Salutari colegi. Saptamana asta am fost foarte activ, de aceea nu am mai avut timp sa postez la discutii. Vreau in primul rand sa va spun bun venit celor ce au intrat zilele astea si aveti grija de unde tractati.

Intru si eu in joc sa-mi termin raportul, ne auzim pe /f .