Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, am postat si rezultatele rapoartelor dumneavoastra, sper ca invatat din greselile altora.

Topic inchis 24 de ore pentru ultimele 3 posturi aiurea. Este prima si ultima data cand fac asta, la urmatoare abatere a oricarui membru trec la sanctiuni de la Mustrare pana la Faction Warn.

O zi buna in continuare.

Edited by Tovarasu AlexXXXD

Buna seara colegi, bun venit celor noi si sper sa va acomodati cat mai repede alaturi de noi. Despre RPG 3 pot spune ca este o idee buna insa pacat ca multi vor intra in primele zile cu speranta ca vor obtine o functie accesibila, insa dupa ce se trezesc ca nu au primit Helper, Lider sau Admin se reintorc pe serverele primare cu buzele umflate si cu multe regrete pentru incercarea nereusita. Va dati seama ca la inceput este dificil, popularea unui server de la 0 la cel putin 500 pentru inceput e complicata.

Buna seara colegi, bun venit celor noi si sper sa va acomodati cat mai repede alaturi de noi. Despre RPG 3 pot spune ca este o idee buna insa pacat ca multi vor intra in primele zile cu speranta ca vor obtine o functie accesibila, insa dupa ce se trezesc ca nu au primit Helper, Lider sau Admin se reintorc pe serverele primare cu buzele umflate si cu multe regrete pentru incercarea nereusita. Va dati seama ca la inceput este dificil, popularea unui server de la 0 la cel putin 500 pentru inceput e complicata.

Nici nu ma obosesc sa ma apuc de RPG3, imi vad de treaba mea pe 1.

, Da uite mai am cateva tractari si il termin

Buna seara, se pare ca iarasi ne paraseste un membru nou dar de data aceasta fara FP.

Ceilalti sper ca invatati ceva din asta.

O seara placuta in continuare.

Sigur ca vom invata. Mai intai sa trec de perioada de probe, cele 2 saptamani de foc in care pot fi demis oricand cu FP, si dupa sa vad ce voi face!

Pentru cei noi: Aveti grija de unde filmati, camerele sunt pe voi!

Buna seara,

Am deschis si topicul cu rapoarte, puteti incepe sa le postati.

Maine voi anunta si sedinta de duminica, posibil sa modific ora ("posibil").

O seara frumoasa in continuare.

E mai bine s-o lasi cum era..la ora 20:30 majoritatea suntem acasa si putem fi online. Daca o pui la ora 14:00 - 16:00 nu prea stiu cati dintre noi vom fi acasa.. Multi suntem de acord cu aceasta ora, nu merita sa sufere o factiune intreaga din cauza a 2-3 membrii care au mai multe conturi.

Edited by G h O s T x VIP

Te pup daca schimbi ora sedintei, de abia fac fata la ora aia sa intru.. Dar ma straduiesc totusi. E ok daca ar fii la 14 15 sedinta.

E prea devreme. Multi se trezesc la ora asta sau merg prin oras, e prea devreme.

E mai bine s-o lasi cum era..la ora 20:30 majoritatea suntem acasa si putem fi online. Daca o pui la ora 14:00 - 16:00 nu prea stiu cati dintre noi vom fi acasa.. Multi suntem de acord cu aceasta ora, nu merita sa sufere o factiune intreaga din cauza a 2-3 membrii care au mai multe conturi.

Daca lipseau 2-3 sedinta putea fi la 20:30, dar la sedinta trecuta au lipsit 9 si nu e tocmai bine.

, majoritatea au conturi mai mari in ganguri sau departamente unde la 20:30 se cam tin sedintele acolo, de aceea multi nu ajung la 20:30, de preferabil este 19:00. Cred ca e cel mai OK la 19:00 sau 19:30, nu zici? Eu unul pot ajunge la orice ora, dar totusi mi-ar usura treaba daca ar fi ora diferita fata de sedinta la SFPD unde am celalalt cont.. Si cred ca pentru multi este mai usor la 19:00.

, de cand ma stiu nu m-am invoit la sedinte sau antrenamente oriunde, in special in Tow Truck Co. deoarece am abia 3 saptamani aici. Eu pot sta pe ambele conturi oricand, la orice activitate, dimpotriva, saptamana trecuta am cerut sa stau AFK la antrenamentul de la SFPD pentru a sta la sedinta si event-ul lui Alex. Ce zici de asta?

, majoritatea ce intra aici au conturi mai mari in factiuni precum departamentele cum spuneam, si avand rank-uri mari acolo, prefera sa puna pe locul doi Tow Truck crezand ca nu e atat de important ca si departamentul in care sunt. Cel putin asa cred eu, nu stiu ce gandesti ei.