Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

, nu e nimic aiurea, cum sa fie aiurea? Cer un /refill si din 20 de membrii toti sunt detectivi. Nu accept asa ceva, mi se plang si oamenii de afara ca am departament, nu factiune de mecanici. Imi pare rau, nu mai accept cereri la rank 2, e destul de la rank 3 sa poti avea alt job legal, favorabil este cel de deteciv deoarece la rank 4 ai nevoie de el. Asta este decizia mea, nu o schimb.

, nu e nimic aiurea, cum sa fie aiurea? Cer un /refill si din 20 de membrii toti sunt detectivi. Nu accept asa ceva, mi se plang si oamenii de afara ca am departament, nu factiune de mecanici. Imi pare rau, nu mai accept cereri la rank 2, e destul de la rank 3 sa poti avea alt job legal, favorabil este cel de deteciv deoarece la rank 4 ai nevoie de el. Asta este decizia mea, nu o schimb.

se mai ocupă cu repararea și realimentarea vehiculelor și cu ajutorarea jucătorilor ramași blocați în zone cu acces dificil.

Ok am inteles suntem factinea care se ocupa cu tractarea vehiculelor.

De ce sunt obligat sa tin job mecanic ? Cine ma obliga sa dau refill si repair ? De ce mai exista Gas Station si PNS ? Daca ai fi un proprietar de Gas Station sau PNS nu ti-ar conveni sa dau eu refill cu 5 si repair cu 3, este aiurea rau de tot. Transmite-le tuturor "mocangiilor" care ti-au zis ca factiunea e departament sa nu se .... pe ei pentru 180 $ si sa alimenteze la benzinarii si sa isi de-a repair la PNS, sau sa foloseasca [/service mechanic] ( sa vedem aia dau cu 1$ ? ). Atat am avut de zis

, problema este ca de cand e Tow Truck Company e obligatoriu jobul de mecanic, mi se pare si normal, cum in PD e obligatoriu jobul de detectiv, in gang cel de arms dealer s.a.m.d. Fieacer factiune are o cerinta obligatorie, si noi aveam la rank 1 obligatoriu, dar atata timp cat am marit cerinta adaugand si rank 2 obligatoriu sa aiba jobul de mecanic, asa ramane. Nu imi pasa de Gas Station si PNS, daca nu mai e obligatoriu la noi jobul de mecanic, tot asa exista mecanici pe server care dau refill sau repair mai ieftin, lor nu le poti spune nimic, deci ori cu noi mecanici ori fara noi, tot asa sunt mecanici pe server care aduc un minus biz-urilor mentionate de tine. Problema asta este ca atunci cand esti in gang si ceri o arma la war si iti spune omul ca e mecanic, asa e aici, ceri repair sau refill si iti spune ca e detectiv. E destul ca de la rank 3 sa ai libertatea la cerere pentru alt job.

@, Ordinele nu se discuta se executa. Sper ca te-am lamurit eu cu asta daca Aure a stat sa iti dea explicatii. Asa a fost in TTC tot timpul, doar ca DeviL a mutat cererile la rank 2. Imi pare rau ca n-am facut eu "modificarea" sa nu il mai tot stresati pe Aure.

îi foarte buna mutarea, asa nu vor mai sta toti cu find pe Rank 4+ cu frica de a nu fi filmati când tractează.

Au mai rămas mai Putin de 24 ore până la eventul de mâine. Va astept in număr cat mai mate, prezența nu este obligatorie dar contează foarte mult la Rank up. Pentru mai multe detalii vizitati topicul " Anunțuri Importante", dati dovada de seriozitate si tratati acest ca atare . Puteri fi sanctionati cu AV sau FW daca va bateti joc de munca noastră, decât sa veniti sa va faceti de cap mai bine luati o gura de aer proaspăt de afara.

As vrea sa incerc sa organizez cat mai multe activitati pentru a scoate monotonia asta din factiune, nu stiu cat de mult imi permite timpul mai ales cand o sa incepem scoala, dar sper sa pot face asta. Ma tot gandesc sa facem saptamanal sau macar lunar, un targ sau ceva interesant, zic totusi ca un targ in curtea HQ-ului este perfect, sa oferim refill/repair si alte chestii. Putem totusi sa incercam cat mai mult sa dam dovada de activitate, totusi suntem cea mai cautata factiune pasnica..

Frumoasa organizare in seara aceasta la activitate, bravo @Tovarasu WiSsh si membrii care v-ati prezentat onorabil. Tot asa vreau de acum incolo daca mai doriti activitati de genul, felicitari, insa totusi as vreaa prezenta mai mare, mai mult interes nu strica. Ce sa zic, felicitari inca odata pentru castigatorii din seara aceasta dar si organizatorului. Multumesc! O seara buna.

@Freddy A I M, daca iti este mult sa dai un dolar in interesul factiunii, atunci ai liber la toate activitatile facute de noi, nu mai ai ce sa cauti, apropo, pentru ca sa stii si tu, Wissh a sponsorizat aproape fiecare activitate de cand sunt eu lider, si continua sa o faca cu mare placere, asa ca astept sa-ti ceri scuze pentru asta.

@Freddy A I M, nu se fac glume de genul, astea nu sunt glume, au mai fost intalnite vorbe de genul de cand e chestia cu activitatile saptamanale. Nu accept ca cineva sa comenteze in felul acesta si sa aiba si pretentii apoi la rank sau alte chestii, eu poate am prins gluma sau m-am prins ca vorbesti aiurea, dar poate Wissh care si-a dat tot interesul in seara asta nu a inghitit gluma si se supara lasand totul balta pentru o vorba spusa aiurea, data viitoare ai grija, incearca sa apreciezi ce fac ceilalti pentru noi.

Pai cu ce sunt eu de vina ? am modurile la fel la un tovaras el poate sa intre in rs eu nu Si dece sa se faca sedinta in RS ? sa ii dam baniarrow-10x10.png lu wish ? :))

Buna gluma, no mai face, am sa iti returnez aia 1$ cand ai dat enter.

Incearca sa iti stergi GTA-ul din PC si sa iti descarci altul gen HOOLMUND, ii foarte bun, si eu aveam bugul asta pana acum cateva zile.

Felicitari inca odata celor care au fost la event, mi-a placut de voi, nu sa trezit niciun destept sa se de-a "rotund" si totul a decurs destul de normal, sper ca sambata sa fi-ti mai multi Online la event, se pot castiga bani frumosi, nu a durat nici macar 30 minute, simplu si la obiect.

Vreti sa vedeti ceva frumos? Ia priviti in videoclipul acesta:

Ce sa zic? Foarte de apreciat, daca si cei dinafara factiunii spun ca a fost ceva reusit, ce sa mai spun eu? Tot asa vreau de acum incolo, asa trebuie! Organizare boboc! Felicitari!

Multumesc pentru acest video!

Edited by South Aure