Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Muzica face toti bani, este aleasa special... si soareci la branza si soareci la branza (noi la tractat masini :)) ), noapte buna TTC, maine avem sedinta parca, bafta la noul raport !

Edited by Madutzu99 ADM

@,

Ce vorbesti tu ba? Hai culcate ca nu e chiar asa. Noapte buna.

Maine sedinta :))) iar curge cu AV. Aure impuscate deja NU TE VREM LA SEDINTA!

Va rog spuneti-mi unde pot gasi si eu si eu dastea la fel pentru toate factiunile va rog dau + celui care imi da link CLICK cum sunt alea de la factiuni dar le vreau la fel daca cumva aveti de la Vtb si TTC dati-mi si mie va rog frumos

Poftim! http://forum.b-zone.ro/topic/171518-suveniruri-new-b-zone-online-userbars/

Noapte buna, ma duc sa ma culc.

Salutari stimati mecanici. Am gasit o poza mai veche ce va trezi vechi amintiri, pentru uni dintre voi. Este o poza de la unul dintre cele mai bine organizate eventuri care le-am facut cand am fost lider aici.

eKREOl4.jpg

Putem spune ca este un screenshot cu valoare de peste $14.000.000 :)) .

Agent.007, AlexXXXD: fosti lideri Tow Truck Co. pe vremea cand erau simpli membri :* .

,

#Remember old times.

#AURE ti.am zis ca ai + pai + ai Te pup mersi frumos le caut de ieri si nu am gasit:))

Ba ia uitate la mn la profil si vezi daca iti plac :))

Salutare! Iti multumesc mult @South Aure! Ai reusit sa ma faci sa zambesc datorita cadoului pe care mi l-ai facut de ziua mea, dar si celor care mi-au urat numai de bine. M-am apucat si eu de raport, iar acum mai stau putin in pat, pe la televizor ca dupa aceea ma bag la somn.

#felicitarituturorpentrurank

Noapte buna!

, la multi ani inca odata! Ma bucur ca te-am facut fericit prin acest simplu lucru, sa ai grija de el, succes la raport!

Iar eu iti multumesc inca odata pentru urare si o sa am grija de el. Sti cum se zice, este un lucru mic, dar foarte mare pentru unii. O seara buna!

P.S. Ma scuzi daca am mai postat inca odata intr-un interval de 3 minute.