Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Freddy A I M,Daca s-ar da bani pe post facut in cadrul factiunii, in orice topic cred ca eram bogat pana acum:)))

Neata. Ce faceti? Merg tractarile?

Buna dimineata @South Antycus.

Traim.

Nu cred ca este vreo problema in-game sa nu mearga.

Am sa va rog pe toti sa sustineti propunerea, daca nu o sustinem noi membrii TTC atunci cine?

Nu uitati ! Faceti parte din cea mai frumoasa factiune, multi isi doresc sa ajunga aici dar nu reusesc.

O zi buna tuturor.

Edited by FVI

@@Freddy A I M, @@South Antycus, eu zic sa incetati cu off-topicul si sa cititi putin regulamentul forumului, deja sariti calul, ma faceti nevoit sa trec la sanctiuni in game, aveti grija va rog! Daca continuati, inchid topicul pentru o perioada si trec la sanctiuni! Valabil si pentru restul, nu doar respectivii 2 top posteri!

Edited by South Aure

Salut colegi.

Se pare ca am primit un raspuns de la Kelton, din pacate acela a fost negativ pe moment si imi pare rau ca nu am reusit. Dar se pare ca totusi am reusit sa ii aducem aminte de refacerea sistemului TTC.

@, imi pare rau de raspunsul primit de la Kelton, insa are dreptate, o sa creasca foarte mult economia pe server, o sa se ajunga prea departe.

Eu am primit un raspuns de la Kelton in legatura cu adaugarea Maverick-ului la HQ, se pare ca in curand o sa avem unul.

hmm, nu am fost pe faza, ce incercai sa faci FVI?

Edit: m-am uitat in urma si am vazut despre ce este vorba. Eu ma gandesc cum ar fii ca masinile (personale) tractate sa fie eliberate numai pe o suma de bani, adica sa vina la (poate) TTC respectivii jucatori carora masinilie le-au fost tractate ca sa le recupereze, iar banii platiti sa ajunga ori la cei care au tractata masina ori la factiune. Si asa nu apar banii de nicaieri, ci de la server. Nu m-am exprimat prea bine, sper sa se inteleaga

Edited by Shaft9

@, imi pare rau de raspunsul primit de la Kelton, insa are dreptate, o sa creasca foarte mult economia pe server, o sa se ajunga prea departe.

Eu am primit un raspuns de la Kelton in legatura cu adaugarea Maverick-ului la HQ, se pare ca in curand o sa avem unul.

Aplicatii helper ON, te bagi?

Poate iei si sa-l oftici pe Maxtreme ca pe mn m-a injurat o saptamana cand am luat =))))

@@Freddy A I M, @@South Antycus, eu zic sa incetati cu off-topicul si sa cititi putin regulamentul forumului, deja sariti calul, ma faceti nevoit sa trec la sanctiuni in game, aveti grija va rog! Daca continuati, inchid topicul pentru o perioada si trec la sanctiuni! Valabil si pentru restul, nu doar respectivii 2 top posteri!

Eu nu fac spam si daca nu iti convine, zi-mi un numar maxim de posturi pe care am voie sa il ating zilnic. Te deranjeaza ca sunt activ, asta e un lucru bunn!

Cum stati cu rapoartele? A terminat cineva?

Am 912 ore tura viitoare sigur.

Aplica

Cand am luat eu cerintele erau 2,500 ore, eu aveam 2356

Am primit 2 indecis de la Rey si William si PRO de la Karan Steve si Royce si tot a luat asa ca nu strica daca faci de acuma, o sa vada kelton ca iti dai totusi interesul, poate intri.

@@South Antycus, prin faptul ca te intinzi la povesti aici nu inseamna ca esti activ, incearca sa iti controlezi mainile pe taste atunci cand scrii ceva, ca o iei cam aiurea. Ceea ce ati facut astazi, tu si Freddy, se numeste off-topic, ceea ce nu e prea indicat mai ales ca membru rank 5, vorbeste cu Druddy si vezi ce-ti spune el, sau cu orice alt membru cu experienta, wannabe liderule.