Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mi-am postat si eu raportul, ultimul ca de obicei :))) era sa uit sa-l uploadez

aynur nu te mai da mare cu fpsMANN ca nu te stie nimeni :))) tot mai bine era cu numele de cane

Edited by Shaft9

Care vorbeste aiurea ca eu las liderul ma? Vreti sa vedeti ca nu las liderul si sa ma ocup de voi mai drastic? Va las o perioada mai lejer deoarece am probleme personale, dar nu las liderul, stati linistiti, nu va mai faceti planuri ca cine o sa ia etc etc.

@@South Aure, Ba, nu ii baga nici tu in seama si gata. Lume vorbeste.. stii cum e.

Poate unii v-ati gandit asa ca tot vorbeam eu ca vreau sa ii iau locul, aia intr-un fel era o gluma, asta nu inseamna ca lasa el liderul.

Eu tocmai de aceea am intrat aici, ca este ubirea mea :X:) Si aici imi este locul.

Imi cer scuze ca sunt asa agitat, dar este o aiureala sa vorbiti mai departe doar ca ati auzit gresit! :)

Va urez o zi cat mai buna! pwp la voi:*

Edited by South Aure

M-am apucat si eu de ieri de raport, sa zicem ca am facut debea 35% din el. Sper sa il termin cat mai repede. Noapte buna tuturor,aveti grija de unde si ce tractati, si sa aveti un inceput de saptamana minunat.

*de ieri 00:15 sa nu se inteleaga gresit pentru cei de rank 1-2*

Edited by rTn DerecK

Salut la baieti, bai deci am fost un prost cand mi-am dat demisia. Stiti de ce? Pentru ca peste o zi maica-mea imi zice ca s-ar putea sa nu mai plecam nicaieri. Deci imi cam vine sa disper cand am auzit asta. Sper sa ma intorc cat mai repede aici in "familie" si sa termin ce am lasat in urma. Bafta si #Antycus#Sub-leader * :*

Neata! Cum merg rapoartele? Eu unul l-am terminat si mai vreau sa lucrez la el, sa nu ma pun pe tanjeala. A inceput o noua zi grea pentru mine pentru ca ne asculta la romana din O noapte furtunoasa, asa ca trebuie sa ma odihnesc. Noapte buna, ne auzim dupa scoala, si multa grija/bafta la raport!

Edited by rTn DerecK