Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si Liviu Corleone a luat ban,inca un membru s-a dus.De ce abuzati prietenilor de un bug,doamne doamne.Aveti grija ce faceti si voi.Va salut,un weekend cat mai placut tuturor si sa fim prezenti la sedinta sa nu luam FW aiurea.Pwp

Seara, care bug abuse doamne, am primit de la un prieten cam 1 kk, el abuza, nu eu, frumos adminilor, dovezi aveti, neee... De fapt, le multumesc, sa fim seriosi, e un joc, acum ma voi concentra la învăţat, am un viitor frumos în faţă. Sper că nu am deranjat pe nimeni. Cele bune, s-ar putea să revin în forţă pe la vară, baftă !

@, nu ştiu ce să zic, dar nu cred că primeai ban pentru ceea ce ai spus, totul se întâmplă cu un motiv şi este clar care a fost acela. Dacă tu crezi că eşti nedreptăţit poţi să-ţi ceri dreptate în faţa lui Kelton.

@@South Aure, ce să ceri mă? Acum totul merge de-aiurea, după cum spuneam, adminii nu mai cer "părerea" jucătorilor de pe server, dacă noi nu am fi fost, serverul ar fi fost gol, și ei nu se mai gândesc la asta.

@, mult succes, îmi pare rău..

Welcome Smith.Sunt frant,am dat cu 5 teste.Sunt un om rau,am picat 2,dar am trecut 3.Succes maine la scoala,aveti grija ce faceti.

Eh, FVI, îmi pare rau pentru tine, aveai planuri mari aici, iti urez succes, erai un sublider de exceptie. Nu dati report, va rog, baftă ! Deci nu dati, da ?

Salut colegi..

de mult nu am mai postat aici,

bafta in continuare FVi. pacat ca ai plecat asa...

Ronaldo succes in continuare , nu sunt cuvinte sa iti spun cat de dezamagit sunt.. de ce sa intamplat.. cand a inceput sa iti placa si tie ;))