Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da, Maverick-ul la locul lui, aşa cum trebe :))

Noapte buna colegi, ne auzim maine. Cam puţin se posteaza pe aici totuşi..

:)):)) Ba eu cand va filmez va filmez din greseala :)) Merg undeva cu mavu' si dau de voi :)) si imi schimb cursul.. Da eu sunt pe post de inger pazitor..

:)):)) Ba eu cand va filmez va filmez din greseala :)) Merg undeva cu mavu' si dau de voi :)) si imi schimb cursul.. Da eu sunt pe post de inger pazitor..

Fix înger esti tu ma :)) Teroare ala Maxy :))

Fix înger esti tu ma :)) Teroare ala Maxy :))

Ce parere ai tu despre mine.. Ok, asa o sa fac cu tine, sa iti demonstrez ca una e sa filmezi pe cineva din "greseala" si alta e sa iti alegi tinta, ceea ce nu am facut niciodata. Edited by F4L MaxyMusSs

Ce parere ai tu despre mine.. Ok, asa o sa fac cu tine, sa iti demonstrez ca una e sa filmezi pe cineva din "greseala" si alta e sa iti alegi tinta, ceea ce nu am facut niciodata.

Ma nab, glumesc si eu sa mai fac +1, crezi ca nu stiu ce "pretenos" esti tu ma ? :))

@@Spargo VIP, Un mic sfat, sunt sigur ca o sa-ti revii.

Mergi la un magazin, cumpara o sticla de spirt sanitar "Mona". Bea trei guri, pune-te la somn iar dimineata ti-ai revenit miraculos. Acele 70 grade din spirt te calmeaza, cu siguranta =))).

Ce fac TTC-istii? In seara asta posibil sa organizam o noua competitie publica, sustineti-l pe Strandy la ora 19, cand se voteaza pentru primar.

Salut baieti, imi pare foarte bine ca vad factiunea 40/41 de o perioada destul de lunga.Tot asa:*

Salut, după cum ştiţi, am inactivitate, dar nu ma incurca sa mai intru pe forum, deci, cred ca revin maine-poimâine pe server. Si eu ma bucur că suntem o factiune unita, poate chiar cea mai activa

Spor la raport.

Salut, după cum ştiţi, am inactivitate, dar nu ma incurca sa mai intru pe forum, deci, cred ca revin maine-poimâine pe server. Si eu ma bucur că suntem o factiune unita, poate chiar cea mai activa

Spor la raport.

Si eu am inactivitate.. Numa ca expira maine si eu tot n-am laptop-ul reparat.. Trebuie sa vad de unde sa ma conectez :)) Edited by F4L MaxyMusSs