Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna all

S-a dus serveru..

maine dimineata rob, cine e interesat.

Sigur tovarase oil :D dam robs in dimineata asta.

Baaa, m-am trezit acum si nu mai pot sa adorm. Mai incerc sa a culc la loc. Daca nu reusesc pana la 8, aia e..:)))

Va salut! Acum am ajuns si eu acasa si am ramas putin socat.

Imi pare foarte rau ca pleci Sebica. Cu tine cred ca m-am inteles cel mai bine de pana acum si tu ai fost primul cu care am avut 'contact' cand am intrat in factiune. Ai fost un nab mare si asa vei ramane in continuare :* Vezi ce faci in pd si daca imi iei vreodata permisu iei bataie :)) Sper ca intr-o zi sa revi si sa vorbim iar pe f. Imi aduc aminte ca aveai rank 3 cand am intrat si chiar de la tine am invatat ca pot tracta de la arms ls =))

Mult succes in continuare si sper sa ne mai vedem!

@, păi nu am vrut să vă iau tare din prima, am zis să nu vă speriați. ;))

@, merci fain, legendare!

@, hai noroc Rextone, sper să nu te afecteze prea tare plecarea lui Sebi. :D

Edited by ByRonaldo

Oh, da, multa bafta ma Seb, ce nab esti, mereu ma intrebai pe sms in loc sa o faci pe /f :)) ce sa zic, tin minte ca ai vrut odata sa vorbim pe skype, ma rog, era la mine un prieten si nah, sper sa intelegi. Tin minte ca ai intrat la 11 zile dupa ce am intrat eu in TTC cu contul Liviu_Corleone. Multa bafta in PD, si da, sa stai numai pe Rexton. Abia acum iti vazusesm cererea de demisie.

Bun venit noilor membri.

Ca un mic off-topic, raspunsul la aplicatia mea de admin rpg4, m-a cam lasat in umbra :))

"Doresc să te informez că ți-am citit aplicația și că ai o aplicație medie. Nu trebuie să fii Nostradamus ca să te poți gândi unde vrei să ajungi peste un an. Faptul că nu ști mie îmi arată că nu ai viziune de viitor, că nu ai așteptări din partea ta și că nu ai un țel.

Vei primi mai multe informații odată ce am citit toate aplicațiile."

@,

— Unde te vezi peste 1 an?: ''Nu stiu ce o sa fie in viitor asta ramane de vazut.''

Uite si raspunsul meu...dar am fost respins pentru o gresala a mea.....

''Link-ul către profilul din joc nu este cel corect.

Nu ai fost atent la detalii.

Aplicație automat respinsă.''