Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma copilule..nici nu ai cei 7 ani de acasa,iti mai permiti sa postezi la factiunea noastra?

Ce ne intereseaza pe noi ce faci tu si altii....?

Cum poti folosi tu asemenea cuvinte?Ce vrei sa ne demonstrezi?Eu cred ca stiu ce..vrei sa arati cat de nesimtit esti..asta e putin spus

Ai grija ce scrii la factiunea noastra..ti-am mai spus ca nu ne intereseaza ce fac altii!

Cel mai bine ar fi sa te uiti la tine..si apoi sa vorbesti despre ceilalti,nesimtitule!

Edited by Diavolita

ia spuneti ce parere aveti despre cultura lu handicapatu asta. adica el e admin? sau o #cenzurat# bleaga? numi pasa ce cuvinte folosesc eu aici pt ca ma descarc de toti nervii de pana acuma.......ca numa asta stiti sa faceti ca admini , sa creati nervi tuturor....sunt sigur ca astia se tem ca sa nu primeasca ban,,,ca daca ar sti ca sfarsitul lor e aproape ....var injura de va ia mama draq,,,va bagati cu capu in wc.ADMINI LU SATANA SUNTETI VOI TOTI LU SATANAAAAAA.........se pisa lumea pe voi toti admini increzuti cu un singur neuron si ala face pe prostu,,,prostanaci de oameni.

52437240472445818336_thumb.png

IA UITE CE LIMBAJ AVETO VOI TOTI,,,,CA DACA UNU VB ASA INSEAMNA CA TOTI O FACETI,,NU E NICI O DIFERENTA INTRE VOI SI GABB CEL PATRAT LA CAP....

TANTALAI DE NOTA 10+

Omule fara suparare tu ai probleme mari de compartiment!Si dn cate vad iti traiesti in joc!

Normal ca jignirea unui admin se lasa cu ban!despre reason care l-ai avut e normal probabil lai enervat maxim!

Dar din cate vad tu nu esti sanatos nu esti intreg la minte daca vreai sa faci ceva te duceai frumos la rubrica Reclamatii si faceai o reclamatie pt reson care l-ai luat dar nu intri tu aici si incepi sa te manifesti cum iti vine tie la gura nenorocit mic ce esti!Sper sa iei si ban pe forum!

Esti loww!

ia spuneti ce parere aveti despre cultura lu handicapatu asta. adica el e admin? sau o #cenzurat# bleaga? numi pasa ce cuvinte folosesc eu aici pt ca ma descarc de toti nervii de pana acuma.......ca numa asta stiti sa faceti ca admini , sa creati nervi tuturor....sunt sigur ca astia se tem ca sa nu primeasca ban,,,ca daca ar sti ca sfarsitul lor e aproape ....var injura de va ia mama draq,,,va bagati cu capu in wc.ADMINI LU SATANA SUNTETI VOI TOTI LU SATANAAAAAA.........se pisa lumea pe voi toti admini increzuti cu un singur neuron si ala face pe prostu,,,prostanaci de oameni.

52437240472445818336_thumb.png

IA UITE CE LIMBAJ AVETO VOI TOTI,,,,CA DACA UNU VB ASA INSEAMNA CA TOTI O FACETI,,NU E NICI O DIFERENTA INTRE VOI SI GABB CEL PATRAT LA CAP....

TANTALAI DE NOTA 10+

Ce ti-a zis Gabb in comparatie cu ce ai facut tu e o nimica toata. :))

Nu va mai enervati degeaba copilul asta nu cred ca are viitor!

hai sa ne ineselim si sa ne vedem de problemele noastre:)

App ma gandeam pt sedinta de vineri sa alegem un loc special :)