Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma sefule ma rugat Cosmin sa iti spun: intradevar ma ajutat, imi aducea masinile abandonate langa tow si cand aveam il plateam cand nu imi aducea asa sa ma ajute,semnatura care o am akm este facuta de el si mai mi-a facut una,cand il sunam sa imi dea un refill sau un repair si era pe server venea imediat.MI-A SPUS K ISI DORESTE ENORM DE MULT SA INTRE IN ACEASTA FACTIUNE SI SA II ACORZI O SANSA,DAK INTRA NU MAI IESE NICIODATA PENTRU K ISI DORESTE MULT

MA RUGAT SA ITI SPUN IAR EU AM CONFIRMAT ESTE DE TREABA ASA TE AJUTA CAND AI NEVOIE.AKM RAMANE LA APRECIEREA TA DAR MERITA O SANSA PENTRU K MI-A SPUS K ASTA ISI DORESTE CEL MAI MULT!!

MULTUMESC SI SPER SA NU TE SUPERI PE MN K AM INTERVENIT SA REZOLVAM ODATA PROBLEMA!!

Blue_tou :)) ceai facut mai ? ca tia pus forumu cenzurat si nam putut citi :))

robert tiam zis il mai ajuti pe liviu inca 3 zile dar nu doar pe el si pe restu si vei fi primit , daca nu faceai gresala cu /ad si ceai scris in el nu te puneam sa faci asa ceva.

da man dar am ajutat atatea zile si acuma vreau sa fiu si eu unu`l dintre membri tai TCC

si tiam zis si inca zic imi cer scuze de ad si sunt un fraier pentru ce am facut!

toata lumea din tcc vreau sa stie ca nu am vrut sa fac asta:| si inca stiu ca am gresit si vreau sa am o a doua sansa si vreau sa mai zic ceva dami /invite si in timp de 3 zile o sa fiu in teste si urmarit de liviu sau oricine cine vrei si gata dar nu mai suport sa stau civil tu crezi ca este chiar asa de usor sa fii civil vreau sa fiu si eu ca alti un membru al unei factiuni visate de cand am intrat prima data pe b-zone roleplay :|

Edited by cosmyn1996

M-a ajutat si pe mine cu refill si repair cand am avut nevoie.A venit si m-a ajutat oricand.Ma roaga sa va spun sa il invitiati,si v-as fi recunoscator daca ati putea.Multumesc

Edited by flavyx

Oke eu am spus ce am avut de spus akm ramane sa ei o decizie dar este de treaba si isi doreste mult sa intre in aceasta factiune asa mi-a comunicat!! sallz all vb maine cand sper sa mi se scoata banu!!

Blue_tou :)) ceai facut mai ? ca tia pus forumu cenzurat si nam putut citi :))

robert tiam zis il mai ajuti pe liviu inca 3 zile dar nu doar pe el si pe restu si vei fi primit , daca nu faceai gresala cu /ad si ceai scris in el nu te puneam sa faci asa ceva.

Nimeni eu miam pus singur k poate primeam ai un warn pe forum...

In fine...

Si in legatura cu cosmin as fii deacord sa il accepti k mi se pare un tip chiar de treaba

PS: Doar miam spus parerea