Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am zis 3 zile dar vad ca nu intelegi ... ok miai zis papa balon asa sa fie .

Bafta.

Daca iti doreai nu ai fi renuntat pentru nimic , acum se vede ca intrai doar pentru un interes.

nu este adevarat dar vad ca tu nu ma intelegi si mai facut sa sufar prea mult si acum vad ca iti bagi jok de mine asa ca am ales sa plec pentru ca nu vreau sa fiu bataia ta de jok si stiu ca am gresit dar poate asa a fost sa fie pentru mine si imi pare rau tuturor pe care iam cunoscut din TCC

Respect: Liviu_Iulian, [Ro][De][En]flavyx multumesc pentru ca ati fost alaturi la mine :( am plecat papa :((

si nu in ultimu rand am uitat sa zic Respect tuturor membrilor TCC sa stiti ca va admir ca ati ajuns in o factiune buna ca asta :| pacat ca nu am putut fi colegi dar asta a fost sa fie ! oricum balon bafta in continuare si iti urez numai bine in factiune si numai noroc sa ai parte !

29656820317166151928.png

Edited by cosmyn1996

am dat test lam trecut cu 10! si nu ma acceptat oricum eu tot o sa fiu activ in tcc pe forum! multumesc george_catalin pentru ca miai dat test dar pacat ca nu am intrat in factiune!

Miai zis papa balon vrei sati pun poza?

Miai dat /ad cu balon este un lider de ...

Deci Te rog sa parasesti aceasta sectiune a forumului ca sa nu dau report sa vina un admin sati dea warn pe forum.

BAIETI EU AM IESIT DIN ACEASTA FACTIUNE PT K DORESC SA INCERC CV NOU,SPER SA RAMANEM PRIETENII IN CONTINUARE SI IMI CER SCZ DAK V-AM DERANJAT VREODATA CU CV.BALON ITI MULTUMESC K MI-AI DAT SANSA SA INTRU IN ACEASTA FACTIUNE SI ITI PROMIT K MA VOI INTOARCE PT K MI-A PLACUT FF MULT.BAFTA IN CONTINUARE SI SPER SA TINEM LEGATURA.. :b-emo: