Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

balon tu niciodata nu ai avut incredere in mine ca ma poti transforma intr`un membru bun ai crezut ca sunt un oarecare sii am ales sa te las inpace 1 saptamana si sa vorbim peste o saptamana cand se linisteau spiritele! Edited by cosmyn1996

balon tu niciodata nu ai avut incredere in mine ca ma poti transforma intr`un membru bun ai crezut ca sunt un oarecare sii am ales sa te las inpace 1 saptamana si sa vorbim peste o saptamana cand se linisteau spiritele!

Omg... cum scri doamne... lasate de scrisu asta ca ma dor ochii

deci am un mesaj pentru balon :

Balon esti cel mai idiot lider care lam vazut , adica tu respingi ABSOLUT ORICE APLICATIE adik esti un ldier NUL tu nu iei pe nimeni in factiune , deci oricum TU SARI DIN FACTIUNEA AIA , atata iti zic , am sa fac cerere impotriva ta pentru incompetenta , deci esti cel mai inapt om de pe serveru asta , adica tu refuzi ABSOLUT ORICE APLICATIE DE LA ORICINE , apai baiatule asta nu e comportament de lider , deci tu sari din factiunea asta , tu nici macar nu te uiti pe cereri , tu doar ai pus RESPINS RESPINS RESPINS , si apropo , mai scutestema cu amuzamentul tau de 3 lei foita ca esti cel mai mare fraier de pe server oricum

PS. : tu sari din leaders team pt incompetenta

Pana ca si pe mine ma faci sa rad bai idiotule

El accepta pe ine vrea si pe cine nu!!!

Ai auzit si tu de B-Zone si jop repede din cucuruz

Si ink ceva el e chiar amuzant .... si cine crezi k o sa ascule un NEWBIE ?? :)):))

Ba mai incet cu cearta asta , ok? K altfel te strang de gat prin monitorrrr :)

Balon esti cel mai idiot lider care lam vazut , adica tu respingi ABSOLUT ORICE APLICATIE adik esti un ldier NUL tu nu iei pe nimeni in factiune , deci oricum TU SARI DIN FACTIUNEA AIA , atata iti zic , am sa fac cerere impotriva ta pentru incompetenta , deci esti cel mai inapt om de pe serveru asta , adica tu refuzi ABSOLUT ORICE APLICATIE DE LA ORICINE , apai baiatule asta nu e comportament de lider , deci tu sari din factiunea asta , tu nici macar nu te uiti pe cereri , tu doar ai pus RESPINS RESPINS RESPINS , si apropo , mai scutestema cu amuzamentul tau de 3 lei foita ca esti cel mai mare fraier de pe server oricum

Esti mai #cenzurat# decat prostii.

Si vezi ca balon e cel mai vechi lider.J3T.

Fi atent ca vorbesti degeaba.Eu am dreptu sami aleg membri,daca vreau din 100 de oameni sa aleg unu ca acela mi se pare competent pentru a fi in tcc pe acel 1 il iau nu pe restu.

Nu mai ma lua pe mine cu jigniri , tu esti newbie abarnai cu ce se mananca rpg.

Orcum tu din cuvintele care leai zis ar trebui sa iei si ban pentru injuraturi.

balon tu niciodata nu ai avut incredere in mine ca ma poti transforma intr`un membru bun ai crezut ca sunt un oarecare sii am ales sa te las inpace 1 saptamana si sa vorbim peste o saptamana cand se linisteau spiritele!

cosmin eu am crezut ca tia fost clar din prima , tu ai dat un /ad in care mai jignit ca sunt nu stiu cum pentru ca nam dat testu cu tine timp de 2 zile , iar eu am dreptu sal dau in 7 zile.

Tia explicat si gabb ca tu acuma trebuie sa te comporti frumos pentru a avea din nou incredere in tine+ ca eu tiam dat un termen 3 zile civil iar tu nai putut sal respecti acela era un test pentru a vedea cat de mult "iubesti" tu TCC iar tu nai rezista o ora.

Deci prin acestea fiind spuse te rog sa parasesti acest topic.

BAFTA COLEGI DIN TCC!!!

MA LAS DE SA:MP DEOARECE CREEAZA DEPENDENTA!!!

DAR MAI VORBIM POATE PE FORUM

BALON ESTI CEL MAI CAPABIL SI MAI BUN LIDER PENTRU ACEASTA FACTIUNE

Edited by cristi112233