Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sall Balon...ce mai faci?

Man avem o problema in factiune si anume subsemnatul TzeTze creaza numai probleme.Mereu sa se certe cu cnv,mereu sa fac el cv sa enerveze toata lumea.Toti membri factiuni noastre m-au rugat si mi s-au plans k ei nu il mai vor in factiune pe acest individ si k mereu incearca sa faca cv sa enerveze.

Sa iti spun ce imi reproseaza mie astazi k nu sunt activ.Eu astazi am avut o prlb cu netU si nu a mers deloc si am intrat la ora 15 si stau pana la 21:00 k maine am scoala.Imi spune asta dar u sti foarte bn k sunt activ ,toti ceilalti playeri mi-au spus k imi fac foarte bn treaba si sa nu il bag in seama.

Eu iti multumesc si doresc sa iei masuri!!

Bledyuc,Roki,Dragos95,eu...si lista poate continua dorim ca acest player ori sa isi remedieze comportamentul ori sa ne paraseasca.Akm ramane si la alegerea ta.

Si in plus el are aere si de lider,mereu se baga el ca rezolva tot k face ca drege suna pe toti k rezolva el.Dak te opreste un cop cv spune ssa ii zici k a zs el sa te lase,parca el are fi cine stie ce mare admin...

NOI ITI MULTUMIM SI DORIM SA IEI MASURI CAT MAI URGENT!!SA STI K PANA AKM M-AM DESCURCAT F BINE SI ASA O SA FAC SI DE AKM INCOLO!!

SALL! VB IN GAME!!

Cam asta a zis liviu.

Tzetze un singur lucru tiam zis daca mai zici ceva despre liviu cai mai reporsezi ceva , primesti al 3 lea fw uite ca il primesti iti urez drum bun.

Tu nu faci nimic pentru aceasta factiune chiar daca te lauzi, nu tu dai testele cu cei care intra nu tu rezolvi conflictele , eu am vazut ca doar jignesti etc.+liviu e de 10 ba nu de 30 ori mai activ decat tine.

Bafta in continuare.

TzeTze poti sa te superi pe noi sau nu dar asta este viazta.MEreu reprosezi cate cv....si numai zic nimic.

Noua nu ne place sa te dam afara dar asa am decis, si nu este nevoie sa te superi,dar pt linistea factiuni noastre si pt tn ar fi mai bn k totul sa se incheie aici.

Sall si bafta in continuare!!

SPER SA INTELEGI ACEST LUCRU!!

Edited by Liviu30

Salut sunt EastHooD,nume real Alex..imi dores foarte mult sa intru in Tow Car company dar din pacate am vazut ca la recrutari ai spus "recrutari off".Vroiam sa te rog sa imi dai o sansa sa fiu membru din aceasta factiune.

Iti promit urmatoarele lucruri :imi voi face treaba foarte bine,nu voi jigni membri si alti jucatori,voi fi activ,si respectuos.

Am lvl 7 merg pe 8 si am invatat tot regulamentu TCC,sper sa primesc un raspuns afirmativ,iar apoi voi aplica la sectiunea potrivita.

A ! inca ceva..imi pare rau ca am postat in locu' asta dar am zis ca ii cel mai bun loc.Bafta !

EDIT: "n00bu" aceasta nu este "cererea de membru" asta este doar rugamintea pe care o fac liderului de a'mi permite sa fac parte din factiune chit ca el a spus "recrutari of" chiar imi doresc sa intru in TCC :)

Edited by IceCold

Ai postat un pic gresit :D:D

Acum eu nu sunt lider, nu te cunosc, da' mi se pare ca vrei foarte mult sa intrii :D, succes cu asta :D

Asteapta doar sa deschida topicul "recrutari" si cred ca vei fi acceptat :D

Ultimul meu post aici ! .

Asa Liviu eu am incercat sa ajut pe toata lumea cu ce pot . Am incercat sa nu aiba nimeni probleme .

Eu doar 2 lucruri le ceream : Sa nu se certe , Sa faca curat pe strazi la fel ca mine , sau nu ca mine sa faca si eu acolo cat pot .

Eu cand le ziceam sa faca curat ah ca am treaba ah ca am muncit pana acuma si acuma iau o pauza vrio ora .

Dar defapt nimeni nu facea curat de loc , va pot dovedi cat am muncit eu zilele acestea.

Dar ma-m lasat pagubas cand am vazut ca va bateti joc de munca mea , intrebati pe ori cine de pe server si va va zice el daca eu nu mi-am facut treaba sau nu .

Nu ca sa ii zici ca am zis eu , eu nu am zisi nici odata asta , eu am zis doar sa vorbesti frumos si sa fi intelegator cu or cine ca daca vei avea probleme poate va trece cu vederea si te va lasa in pace .

Mi-am bagat obrazul pentru cris ca sa il lase in pace cei din stracci si el ce a facut le-a furat masinile , bine am trecut cu vederea lea adus masinile si tot nu ia facut nimic .

Dar a fost baiat de treaba si a stiut sa isi ceara scuze , si la-m inteles .

Balon nu ma supar ca ma-ti dat afara dar veti vedea daca este tot la fel cu mine sau fara mine ;)

Vom vedea cate anunturi se vor da pe server cu " Tcc Nu isi face treaba " si etc.

Daca nu imi spuneau unele persoane si din respect pentr tine [ BALON ] nu ma mai intorceam Tcc sincer .

Si cu subleaderul tau chiar nu este activ intra cate 1 ora 2 pe zi atunci zice ce zice si iasa . " scuzatima am niste probleme azi ies in oras " sau " Scuzatima am avut probleme cu netu , ah si eu eram nervos ca nu mergea internetul dar asta este " .

Cand se certa lumea pe /f nu era subleaderul sa ii potoleasca , tot TzeTze ii linistea si ii impaca.

Dar eu parca as fi fost un nimeni , asa ma-m simtit eu tratat fata de voi.

Ori cum mersi ca ma-ti bagat in Tcc , ma-m distrat alaturi de voi , mi-am facut prieteni noi si va multumesc .

Va urez bafta in continuare si sport la munca , stiu ca aveti nevoie .

Vreau sa spun si eu ceva in legatura cu postu' tau TzeTze. Daca ar fi sa raspund la orice chestie care ai zis'o as face postu' dublu fata de al tau.

Nu esti singurul care muncea/munceste.Majoritatea din TCC isi fac treaba datorita recrutarilor.Liviu e un sublider foarte bun!

Dupa cum se vede tu esti ultimu' reclamat la TCC pentru DM...

Bafta in continuare, sper sa reusesti sa faci ceea ce'ti propui in continuare.

Edited by n00bu

TZetze sall si bafta in continuare sa sti k balon stie ce membru sunt si chiar am avut acea prlb cu netu.

El stie cat de activ sunt si este multumit.

Si te asigur eu ca ne vom face treaba bn si de acum incolo!!

SI in plus stau mai mult de o ora 2 k dak stateam atat nu ma apropiam d e lvl 19.Am iesit sambata si DUminica in oras

Dimineatza pana plec la scoala voi fi activ,si seara dp ce vin de la scoala de la 20 .....[akm este ora 4 dim si eu sunt pe server]

SAll si succe in continuare!!

Edited by Liviu30