Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Se schimba GM-ul cu cel facut de Mastertrap21 , insa el nu a fost on de aseara pana acuma. Numai incercati sa va logati ca primiti ban pt parola, am primit si eu.

Funn vezi ca ne-a luat live Patrunjel! :>

@ am plecat la sala, vorbim , bafta la tractat daca se deschide pana vin eu .

Se schimba GM-ul cu cel facut de Mastertrap21 , insa el nu a fost on de aseara pana acuma. Numai incercati sa va logati ca primiti ban pt parola, am primit si eu.

Funn vezi ca ne-a luat live Patrunjel! :>

@ am plecat la sala, vorbim , bafta la tractat daca se deschide pana vin eu .

Buna :* ce mai e nou pe aici ? Cu ce va mai laudati ? merg la dush si ne vom auzi in game :)

Baftă celor ce au plecat, Valentino, sebby, alcolus.Asta înseamnă că în curând vom recruta, abia aştept xD.

Salut Cazan, eu mă pregăteam să mă bag la o dota acum.

Am luat ban din cauza unui poliţist nesimţit care nu s-a mulţumit că i-am plătit amenda şi a făcut 3 pct pt raport cu mine, a dorit să facă şi un post pe forum, deh', lumea asta rea.

Baftă celor ce au plecat, Valentino, sebby, alcolus.Asta înseamnă că în curând vom recruta, abia aştept xD.

Salut Cazan, eu mă pregăteam să mă bag la o dota acum.

Am luat ban din cauza unui poliţist nesimţit care nu s-a mulţumit că i-am plătit amenda şi a făcut 3 pct pt raport cu mine, a dorit să facă şi un post pe forum, deh', lumea asta rea.

Bidon ce facusi ma ai luat ban ? =)) nu te-ai supus ordinelor ? Ce naiba vedeti voi la jocul ala "dota" ? Sunt curios cum ai reusit sa fi banat ?

Succes celor ce au iesit din factiune :) .

Păi îmi vedeam de treabă pe stradă, aveam lag că deh joc din Italia şi am vrut să-mi respawnez TT'u când vine domnul Marco face o somaţie şi eu rămân prins in TT şi mor.I-am dat /sms să vină să-mi ia alea că a fost un accident, a venit mi le-a luat, mi-a dat amendă iar apoi mi-a făcut post să facă si pe forum un +, lume rea ce să-i faci.

Dota e cel mai tare joc battle arena, primul, celelalte sunt pure imitaţii (LoL, Smite, HoN, etc.).

Edited by S4GSpeeDy