Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va multumesc tuturor. multa sanatate si fericire.!

La mulţi ani şi bună seara. Am avut o zi destul de proastă, dar asta nu contează. La 00:00 o să deschid topic-ul de raport şi în câteva minute o să anunţ şi şedinţa de duminică. Aveţi grijă că de săptămâna asta sancţionez regula cu /dl pe care v-am repetat-o de nu ştiu câte ori, spor să aveţi.

Hai ma :)) Nu e asa rau.. Azi am condus DACIA 1310 pe GPL, super tare frate. :D Am facut peste 60km :D.

Tu cand dai?

Mai am un an si ceva.

Prea smecher sa ai permis, pleci cand ai chef, unde ai chef, bine daca ai si masina =))

Pfoaaaaaaaaaaaa picioarele mele :))

Acum m-am intors de la fotbal si am zis sa trec sa va salut ca in game nu mai intru ma duc sa trag un somn lung si meritat :)

Daniel ai luat teapa, am dat 5 goluri :P

Hai seara buna ( dimineata cat de curand ) ma rog, vorbim maine, bye!

Pfoaaaaaaaaaaaa picioarele mele :))

Acum m-am intors de la fotbal si am zis sa trec sa va salut ca in game nu mai intru ma duc sa trag un somn lung si meritat :)

Daniel ai luat teapa, am dat 5 goluri :P

Facatura.

Apropo n-ai zis ce fel de goluri, poti sa dai autogoluri la greu..

Mai am un an si ceva.

Prea smecher sa ai permis, pleci cand ai chef, unde ai chef, bine daca ai si masina =))

Iti urez bafta, sa-l iei din prima, chiar daca poate nu o sa mai tinem legatura, si sa-l stapanesti sanatos.. Eu nu am invat niciodata in viata mea, nici la scoala nicaieri. Dar am invatat pentru permis, mi-am strofocat creeri, am renuntat la multe sa invat : Sa ies cu prietena, sa ies la bere, sa ies afara, sa ies la mall, sa ies la fotbal, sa ies la biliard, sa ies la discoateca, sa ma las de Counter -Strike, sa raresc tare cu Sa:MP-ul, sa ma las de NARUTO si alte seriale.

Dar merita!!!!!!! A fost cel mai frumos moment din viata mea.

Ce masina ai ?

Va urez si eu noapte buna.

Ma duc si eu la somn.. ca nu mai rezist aici :))

Ceaw, ne vedem dimineata, daca apuc sa intru :D

Noapte buna!

Ies si eu, mi se inchid ochii si imediat pic de pe scaun :))

Facatura.

Apropo n-ai zis ce fel de goluri, poti sa dai autogoluri la greu..

Ai zis la 3 sa ma gasesti in game si tu pana acum ai vro 3 ore de somn,mai facut de ras si in seara asta sa nu mai spui ca esti fimiu.

Noapte Buna,ma culc si eu vorbim maine dimineata.

Edited by Dyduu

Scuze, dar decat sa ma joc CS 1.6, mai bine ma duc intr-o mafie si stau la waruri, e mai frumos :)

E o diferenta extrem de mare.. :| Pai. In primu rand, Counter joci cand vrei tu, ce fel de Counter vrei, DR, HNS, ZOMBIE, Respawn, GunGame, classic, soccer, surf si toate natiile care sunt. Joci la ce ora vrei tu si cat timp vrei tu ! In mafii ce? Am stat cam 2 ani mafiot, mi s-a acrit. Ce sa fac in mafii? Sa nu ies seara p-afara ca am war? Sa trebuiasca sa merg la sedinta? Gandeste-te oleaca, LUNI-MIERCURI-VINERI -> war. MARTI-JOI-> Antrenament. Sambata-TARG. Duminica-SEDINTA. Cand mai am liber? Cand mai am timp de prietena, de prieteni, de o bericica, de o tigara, de o faleza cu prietenii uitandu-ma dupa fete, si chestii de genii? NU stiu cum ai rezistat tu atata timp ca sublider, acum esti bucuros cred, ai si tu o viata. Asa a zis si Epsylon dupa ce a lasat/pierdut lideru ( Nu mai tin minte ce s-a intamplat atunci).. A zis : " Gata, am si eu o viata personala acum! ".

@ Unii ar trebuii sa iasa p-afara si sa se recreeze incat sa se joace Sa:MP si chestii de genu. Eu joc, 6-7-8-9-10 ore pe zii, dar stiu cum sa-mi fac timp pentru orice vreau eu...

Trist cum s-a ajuns lumea in ziua de azi, stai in fata PC-ului fara sa faci nimic.. Nu tu o `baba oarba`, o `ladita` o ` prinsa cu mingea` , o `ascunsa`.

Buna dimineata!

Iti urez bafta, sa-l iei din prima, chiar daca poate nu o sa mai tinem legatura, si sa-l stapanesti sanatos.. Eu nu am invat niciodata in viata mea, nici la scoala nicaieri. Dar am invatat pentru permis, mi-am strofocat creeri, am renuntat la multe sa invat : Sa ies cu prietena, sa ies la bere, sa ies afara, sa ies la mall, sa ies la fotbal, sa ies la biliard, sa ies la discoateca, sa ma las de Counter -Strike, sa raresc tare cu Sa:MP-ul, sa ma las de NARUTO si alte seriale.

Dar merita!!!!!!! A fost cel mai frumos moment din viata mea.

Ce masina ai ?

Stiu, e frumos sa ai permis, in special primele zile dupa ce il iei.

Tata are o Skoda Superb si a zis ca imi ia Logan pentru inceput, ca oricum o s-o busesc si na, sa nu coste prea mult :))

Ai zis la 3 sa ma gasesti in game si tu pana acum ai vro 3 ore de somn,mai facut de ras si in seara asta sa nu mai spui ca esti fimiu.

Noapte Buna,ma culc si eu vorbim maine dimineata.

Scuze ca n-am stat, dar aseara nu aveam chef de nimic, eram extra sictirit.