Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Care sunt serialele tale favorite? | Which are your favorite TV series?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Numele serialului : F.R.I.E.N.D.S

Motiv : Deoarece este un serial bazat pe comedia excesiva, cu multe situatii nostime si episoade de neuitat, avand un succes necontenit, serialul a fost creat in anul '87 si este difuzat si in prezent!

Numele serialului : Dexter
Motiv:
Pur si simplu,un serial ca "Dexter" te captiveaza,story line-ul este bine prezentat si Michael C.Hall da dovada de un acting de nota 10.

Numele serialului: Sons on Anarchy
Motiv: O poveste geniala,actorii sunt exceptionali,serialul este plin de actiune,rasete si plansete.

Numele serialului: The Mentalist
Motiv: O poveste geniala,actori buni si mult suspans.

@, Ai voie sa postezi in maxim 4 topicuri pe zi, prin urmare vei fi sanctionat cu un avertisment verbal.Pe viitor fii mai atent si citeste cu atentie regulamentul.

Numele serialului: Game of Thrones

Motiv: Este cel mai bun serial ever, cu o nota de 9.5 pe imdb va dati seama, dar presupun ca il cunoaste toata lumea, are de toate e brutal, sangeros, actorie foarte buna, efecte speciale nemaivazute si pentru poveste/personaje nici nu mai am laude, sa nu mai spun de cartile dupa care sunt facute episoadele, vi-l recomand cu caldura celor care inca nu l-au vazut

Numele serialului: The ring.
Motiv : Este un film horror, adica vrea sa fie, nu este asa sa te sperii putin, doar 2-3 faze cu adevarat, dar imi place pentru ca este gandit bine.

Numele serialului: South Park
Motiv : Este un serial cu mult haz in el si cu multa pasiune pusa in el, respect celor care l-au creat, este foarte fain.

Numele serialului: Sherlock
Motivul: Am urmarit versiunea din 1984 si m-am decis sa vad si ceva mai nou. Nu am fost dezamagit, remake-ul e exceptional. Astept cu nerabdare sezonul 4.

Numele serialului: The Borgias

Motivul: Doar ce m-am apucat de el dar pot spune ca este un serial foarte frumos. Actiunea se desfasoara pe mai multe planuri, dar care ajung mereu sa se intersecteze.

ma uit la foarte multe seriale si toate im plac

Numele Serialului: Arrow

Motiv: E genial , un robin hood cu Green Hornet

Numele Serialului: Supernatural

Motiv: e cel mai bun si longeviv serial SF , care se inspira din mituri si legende adevarate.

Name of the TV series: How i met your mother
Reason: Its a story on how friends become family and teaches us something or another in every episode. Barney Stinson is like the role-model to most of the people who watch it =))

Numele serialului: Spartacus ( Blood and Sand; Gods of the Arena; Vengeance; War of the Damned)

Motivul: Am urmarit primul sezon si am ramas impresionat de poveste. Imi place ca nu se concentreaza doar asupra lui Spartacus si ofera detalii si din viata altor personaje. In plus, efectele speciale sunt exceptionale.

¤Model de postare:

Numele serialului: Tânăr şi neliniştit.
Motivul: Îmi place pentru că acolo găsesc oameni care mă reprezintă.

Edited by NecrosisS

Numele serialului: Prison Break
Motivul: Imi place ca se pastreaza suspansul de la un episod la altul. Sunt fascinat de faptul ca are 4 sezoane desi sunt foarte aproape de a evada, abia astept sa vad cum se va desfasura actiunea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.