Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Care sunt serialele tale favorite? | Which are your favorite TV series?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Numele serialului: The Tudors
Motivul: Este un serial ce prezinta viata lui Henric al VIII-lea. Imi place serialul pentru ca e plin de intrigi, schimbari de situatie si mereu te tine in suspans.

Numele serialului: Game of Thrones
Motiv: - Lumea prezentata in serial este fantastica, personajele si intriga sunt complexe si interesante, este bine regizat si nu exista scene care sa nu contribuie la desfasurarea actiuni prezentate.

Numele serialului: Lost
Motiv: - Un serial foarte reusit si cu o poveste fascinanta despre supravietuirea in natura!

Numele serialului: Prison Break
Motiv: - Acest serial m-a captivat foarte tare prin simplu fapt ca are o poveste care te tine in suspans cu fiecare episod.

Numele serialului: Supernatural
Motiv: - Nu am cuvinte despre acest serial, o capodopera a serialelor Horror care nu se v-a demoda niciodata.

Motiv: Actiune frumoasa, personaje decente si bine alese, filmat frumos.

Numele serialului: Chuck

Motiv: O comedie captivanta, pe care am urmarit-o cu placere.Actiunea frumoasa, povestea reusita, personajele de senzatie.

Numele serialului: Arrow

Motiv: Personaje bine conturate, poveste interesanta.

Numele serialului : The Flash

Motiv: Sf de foarte buna calitate + fan DC Comics

Numele serialului: CSI: Miami
Motivul: Serialul este foarte captivant, aproape fiecare episod reprezinta o noua poveste. Politistii sunt mereu afectati de acele cazuri pe care le rezolva, unele chiar distrugandu-le viata.

Edited by XxCoSmInxX

Numele serialului: Blue Mountain State
Motivul: Este un serial de adolescenti foarte bun, este o combinatie de comedie si drama uneori, mai multa comedie zic eu. Pe langa toate acestea, este un film reusit care iti mentine buna dispozitie atunci cand il urmaresti!

Numele serialului: The Blacklist
Motiv: - Actiunea ii geniala, actorii joaca perfect, iar daca iti plac filmele cu crime, poti sa te uiti linistit la el

Numele serialului: Teen Wolf
Motiv: - Am inceput sa ma uit la el din liceu si acuma nu ma pot lasa :)), actiunea mi se pare mult mai buna decat la jurnalele vampirilor.

Numele serialului/lor: The Blacklist, Hannibal, House of Cards, Boardwalk Empire(incheiat), The Sopranos(incheiat).

Motiv1: Interesant cum un infractor de serie poate manipula FBI-ul foarte usor avantajandu-l si folosindu-l in urmatoarele crime.

Motiv2: Un actor genial, absolut genial caruia ii ies absolut toate omorurile si fetisurie.

Motiv3: Un politician desavarsit care isi face calea in lumea politica extraordinar de bine, desigur...prin crime bla bla.

Motiv4: Este vorba despre o mafie care controla lumea in Atlantic City in anii 20', foarte interesant, il include si pe Al Capone si toti mafiotii de top de la acea vreme.

Motiv5: O mafia contemporana, interesant subiect, interesant de invatat.

Cam multe cu mafii, imi cer scuze. :))

Numele serialului: Breaking bad

Motiv: are o poveste destul de interesanta. Un profesor de chimie din SUA se apuca sa prepate metamfetamina pentru a strange bagi pentru familia sa. Pe mine cel putin m-a tinut in suspans.

Numele serialului: Gotham
Motivul: Sunt un fan Gotham/Arkham City si e foarte calumea sa vezi ascensiunea unor personaje consacrate din Batman. Nu este nici SF cum ma asteptam, actorii joaca foarte bine si actiunea este tot timpul dinamica

Numele serialului: Lie to me
Motivul: Tot timpul mi-a placut limbajul gesturilor iar Dr. Lightman este un personaj veritabil. Sezonul 3 a lasat de dorit

Motivul: Toata lumea il cunoaste, a fost nemaipomenit. Niciodata nu m-am plictisit la vreun episod.

Numele serialului: Las Fierbinti

Motiv: - Un serial romanesc genial din toate punctele de vedere. Actiune bogata,comedie,tot.

Numele serialului: Karagul

Motiv: - Acest serial m-a fascinat de la primele episoade pana la cele din prezent. Nu am un notiv anume,doar ca iubesc filmele care te tin in suspans.

Numele serialului: Inima de tigan

Motiv: Nu am un motiv,mi-a placut si o sa imi placa de fiecare data cand il televizeaza la TV.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.