Jump to content

Tastatura de Sticla

Recommended Posts

glass_keyboard_0.jpg

Dupa ce am vazut tastatura cu LCD-uri in fiecare buton, sau tastatura cu un display mare si generos, sensibil la atingere, avem acum in fata un nou prototip: tastatura de sticla. Si poate ar fi fost interesant sa vedem toate contactele si firele incastrate in sticla transparenta (sau plexiglas transparent), ca la display-ul Dell Crystal, cu butoane foarte stilate din acelasi material transparent sau cu touchpad.

Insa creatorul sau, Kong Fanwen, a ales varianta simpla. El a decis sa deseneze pe sticla simbolurile tastelor, iar comenzile (“apasarile”), sunt simtite de o camera situata in bara de sus.

Drept urmare tastatura este rezistenta la apa. Si ofera si o iluminare albastra pentru a se identifica pseudotastele in intuneric. Ramane de vazut daca aceasta tastatura va ajunge in magazine, sau este doar un prototip menit sa atraga atentia. Probabil va depinde si de cat de exact isi da seama camera ce apasam, o sarcina destul dificila la combinatiile de butoane.

glass_keyboard.jpg

DUPA PAREREA MEA UN FEEDBACK CAND TASTEZI AR FI FOLOSITOR AICI :X

Eu am vazut o tastatura ca aceasta intr-un magazin din suedia..mai exact din capitala suediei in magazinul Media Markt...este toata facuta din sticla sub ea are senzori si deasupa are un neon care bate in ''butoane'' pt a prinde senzori mai rpd.....are c-am 3-4 cm grosime si este greu de spart...tastura este foarte buna si rezistenta dar pretul nu este prea convenabil....Knd va aparea si la noi in romania de aici o vom cumpara cu 2-3€ iar din romania cu 700€ ( pretul ce il are acum aici )...

glass_keyboard_0.jpg

Dupa ce am vazut tastatura cu LCD-uri in fiecare buton, sau tastatura cu un display mare si generos, sensibil la atingere, avem acum in fata un nou prototip: tastatura de sticla. Si poate ar fi fost interesant sa vedem toate contactele si firele incastrate in sticla transparenta (sau plexiglas transparent), ca la display-ul Dell Crystal, cu butoane foarte stilate din acelasi material transparent sau cu touchpad.

Insa creatorul sau, Kong Fanwen, a ales varianta simpla. El a decis sa deseneze pe sticla simbolurile tastelor, iar comenzile (“apasarile”), sunt simtite de o camera situata in bara de sus.

Drept urmare tastatura este rezistenta la apa. Si ofera si o iluminare albastra pentru a se identifica pseudotastele in intuneric. Ramane de vazut daca aceasta tastatura va ajunge in magazine, sau este doar un prototip menit sa atraga atentia. Probabil va depinde si de cat de exact isi da seama camera ce apasam, o sarcina destul dificila la combinatiile de butoane.

glass_keyboard.jpg

DUPA PAREREA MEA UN FEEDBACK CAND TASTEZI AR FI FOLOSITOR AICI :X

tasta e super..pt "bisnis":))...pt game e dezastru..camera visezi tu k are ....are senzori touch nici`o camera pacolo.....dar lucrul interesant este k ejti nevoit sa privesti cu atentie tasta atunci cand scrii:)iar degetele trebuiesc tinute perpendicular pe butoane altfel....catastrofa:))

Destul de reusita , dar ati auzit de tastatura de "plastic" ? Poti si sa o indoi :)

Guest fullspeed

Eeeee dar voi ati auzit de tastatura clasica aia alba cu butoane mari pe care cand te enervezi le scoti cu surubelnita si dai cu pumnul in ea????? :))))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.