Jump to content

Sa Lamurim Problema!

Andy7zZu

Recommended Posts

Deci am mai facut un topic in care am vrut sa aflu motivul pentru care am luat warn si am inteles dece dar mai e ceva eu vorbeam la telefon si acea insulta nu era adresata unui player ci unui coleg care ma tot suna ca sa iesim pe afara si m-am enervat si ia-m zis lui DarkXtreme7,dupa care am mai supus ''ma tot suna alex de la mine din clasa ca sa ies afara:| '' ceea ce nu se vede in screen-ul lui GabY. . Sper ca sa mi se retraga warnul deoarece nu era adresata acea injuratura nici lui GabY. nici lui DarkXtreme7 sau vrunui player de pe serverul B-Zone RPG.

Multumesc pentru timpul acordat.

Edit : am dat edit din cauza unei mici greseli de gramatica

Parca am mai vazut o situatie asemanatoare, in care un jucator jignise alt jucator la telefon, insa, desi se cunosteau cei doi, s-a considerat ca era pe chatul public si sanctiunea de atunci ramasese neschimbata. Deci - poate ma insel - vei ramane cu acel warn.

Dupa cum se vede in screen-ul lui GabY. cand am spus acea injuratura vorbeam la telefon nu era pe chat public el pur si simpu a vazut ce am spus cand stateam si asteptam taxi-ul

Edit : am uitat sa mentionez mie nu imi sa in fire sa injur plaieri sau sa fur masini sau genul de chestii doar eram si cam prost dispus in acea zi si s-a intamplat sa imi iasa ceva din gura.Daca mi-ar scoate acel warn promit ca nu mai spun nici cuvantul ''d...u'' care nu cred ca este un cuvant obscen

Ai fi putut sa injuri in gura mare la tine in camera fara ca nimic sa ti se fi intamplat , in schmb tu ai preferat sa injuri in scris si uite asa s-a ajuns la warn-up , nu conteaza pe ce chat ai injurat , e limbaj obscen s se pedepseste,e ca si cum ai face reclama pe /w desi o vede doar un player tot reclama este.

Da,poti fi acceptat intr-o factiune.

Si eu am 1/3 warn si sunt intr-o factiune

Daca faci o cerere convingatoare ai sanse sa te accepte.

eu am 2/3.daca esti destul de devotat sa muncesti si sa faci ceva pentru/in acea factiune,nu conteaza.

Ok multumesc

Eu unu cand intru intr-o factiune sau cand muncesc pentru ceva muncesc pana imi reuseste de exemplu m-am reapucat pe acest nick de 2 zile si am facut 1 mil si ceva in acele 2 zile iar singurul ajutor primit a fost de la un prieten,adica suma de 50.000$

Da ai dreptate,regulile sunt foarte dure dar nah e un server mare cu un renume si asa trebuie sa ramana,dar totusi sa nu mai poti sa spui o injuratura cand vb la tel chiar daca nu e adresata cuiva?Pe bune aici e prea...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.