Jump to content

Proteine

rXzor
 Share

Recommended Posts

Proteinele sunt substanțe organice macromoleculare formate din lanțuri simple sau complexe de aminoacizi; ele sunt prezente în celulele tuturor organismelor vii în proporție de peste 50% din greutatea uscată. Toate proteinele sunt polimeri ai aminoacizilor, în care secvența acestora este codificată de către o genă. Fiecare proteină are secvența ei unică de aminoacizi, determinată de secvența nucleotidică a genei.

Ceva nou despre proteine :D am gasit si eu si cred ca o sa va ajute cu ceva, sper!

Proteinele luate anapoda duc al ingrasare ;)

Eu fac sala de 3 ani si iau proteine , dar am un regim alimentar corect si am sala zilnic ;)

Ce program ai ?

daca luati proteine aiurea, se va vedea la batranete si veti avea o piele vai de mam ei :)

daca luati proteine aiurea, se va vedea la batranete si veti avea o piele vai de mam ei :)

Ce te face sa crezi ca la batranete cei care iau proteine si practica culturismul o sa aiba o "piele vai mam ei" atunci hai sa nu mai mancam ou,carne,lapte etc pentru ca contin proteine nu? :))

Nam nevoie

Eu cred ca tu nu stii ce sunt proteinele.In primu rand tu cand mananci carne,lapte etc iti procuri un anumit numar de proteine exprimate in grame.Proteinele fac aprte din componentii muschilor deci cu siguranta ai nevoie de ele.Diferenta este daca iei si suplimente sau nu ;)

Eu cred ca tu nu stii ce sunt proteinele.In primu rand tu cand mananci carne,lapte etc iti procuri un anumit numar de proteine exprimate in grame.Proteinele fac aprte din componentii muschilor deci cu siguranta ai nevoie de ele.Diferenta este daca iei si suplimente sau nu ;)

Degeaba le explici, ei fac aici +1..

ON: eu acum iau tot creatina.

Deci sa va explic cum sta treaba cu proteinele . Unii oameni nu pot avea mesele normale pentru o zi (3 mese si 2 gustari) din cauza serviciului , etc

Si astfel proteinele care sunt un supliment alimentar suplinesc enrgia pe care o primeam de la o masa normala..

Deci nu sunt nimic rau , dar noi elevii , studentii , etc . cu foarte mult "free time" nu avem nevoie..putem manca normal

Sper ca v`am lamurit cat de cat ce este cu proteinele:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.