Jump to content

Samsung Galaxy S III– apar primele poze spion

Regenesis
 Share

Recommended Posts

Samsung_Galaxy_S_III_I9500_1.jpg

Samsung Galaxy S III va fi mult mai mare decat actuala generatie, va avea un ecran fara margini si va rula atat Bada OS, cat si Android Ice Cream, releva informatiile prezentate de Concept Phones.

Jurnalistii au primit un mail de la o sursa din cadrul companiei, tocmai din Rusia, in care sunt prezentate detalii despre noul telefon care ar urma sa fie lansata anul viitor.

Cunoscut sub numele de cod GT-I9500, smartphone-ul prezentat pe site-ul rus Vkontakte este descris ca avand 9 mm in grosime, un ecran edge to edge de 5 inch, un procesor quad core Samsung Exynos 4412 de 1.5 GHz, interfata TouchWiz 5, un display de 5 inch, cu rezolutie de de 1280 x 720 pixeli si tehnologie Super AMOLED HD.

Noul smartphone ar urma sa include doua camere, una de 12 megapixeli cu blit LED si blit XENON si o a doua, secundara, de 2 megapixeli, pentru conferinte.

Samsung Galaxy S III va avea o memorie interna de 32 sau 64 GB, un slot micro SDXC si support LTE.

Pe ansamblu, telefonul seamana, din multe puncte de vedere, cu Galaxy Note, mai cu seama ca ar urma sa includa si un stylus.

Bineinteles, informatiile trebuie privite cu multe rezerve.

Samsung_Galaxy_S_III_I9500_2.jpg

Sursa : http://www.gadgetrep...ele-poze-spion/

Edited by UslA r3g3n3sis

Daca Galaxy S2 mi se pare mare pentru un buzunar normal, asta e enorm. Ok, vrei tableta-telefon iti iei note. Dar un telefon ar trebui sa fie in maxim 4,5 inchi [ telefon normal nu telefon-tableta ].

Deja e exagerare asa... :)

Parerea mea.

L.E: Plasticul e nasol cel de pe spate. Iphone 4/4s ii da clasa de departe.

Edited by Funiest

Fratilor, voi habar n-aveti despre ce vorbiti. Este un telefon super. Lasati iPhone, iPhone este ceva cu totul diferit fata de seria telefoanelor Samsung Galaxy. Si, conteaza design-ul in aceeasi masura cu ce poate face telefonul? Asa, luati-va un telefon alb-negru, placat cu aur... Ganditi-va ca a treia editie a marcii Samsung Galaxy S are un ecran mare, este un telefon subtire si este foarte cool.

Depinde ce vrei de la telefon.

IOS-ul e plictisitor, dar e simplu de utilizat.

Android-ul e foarte bine structurat, il poti face cum te taie capul pe tine [ orice poti face pe el ].

Problema e ca la Galaxy S3 au exagerat muuuult cu ecranul. Unul mai mic ar fi fost ok.

Ca si dimensiuni Iphone 4 e ok. Umpic mai mare merge, da nu cu mult.

Depinde ce vrei de la telefon.

IOS-ul e plictisitor, dar e simplu de utilizat.

Android-ul e foarte bine structurat, il poti face cum te taie capul pe tine [ orice poti face pe el ].

Problema e ca la Galaxy S3 au exagerat muuuult cu ecranul. Unul mai mic ar fi fost ok.

Ca si dimensiuni Iphone 4 e ok. Umpic mai mare merge, da nu cu mult.

Ai dreptate cand zici ca cei de la Samsumg vor sa faca din telefoane obisnuite niste tablete. Insa eu tot la acest telefon as ramane daca l-as avea.

Da iPhone 4 are niste dimensiuni ..destul de mici ..dar daca ai dexteritate..si maini mari ( :)) ) ar fi recomandat un Galaxy S , S II , S III .

Eu zic ca dimensiunile la 4 sunt ok. Cel putin eu vad super bine pe ecran si imi ajunge atat.

Mai mult de atat mi se pare exagerare pentru telefon... Daca vrei tableta, ai atatea care suporta 3g si majoritatea is sub 2000 ron sau in zona aceea [ noi ].

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.