Jump to content

B-Zone TV - Stracci family presentation

Zww
 Share

Recommended Posts

Foarte slab, nu te supara Zww da na..Chiar e slab.Parca filma bynuMMMM ma + de asta, de ce ati facut cu Barzini, ne considerati un adversar puternic, a? :>

Cum sa-ti omori membru chiar la inceputul filmului ? Cand am vazut ca ala si-a omorat membru, am inchis filmu, mi-am dat seama ce film e..

Ti-a iesit destul de bine.

E din ce in ce mai bine.

Doar ca se strecoara cateva greseli... una din ele este omorarea membrului din start, inteleg ce ai vrut sa faci doar ca respectivul care te-a ajutat avea putina viata... si a cazut in timpul filmarii, melodiile se schimba cam brusc, dar este destul de bine.

Frumos, exerseaza in continuare si o sa iti iasa mult mai bine.

Salut, un an nou fericit.

Foarte slab, nu te supara Zww da na..Chiar e slab.Parca filma bynuMMMM ma + de asta, de ce ati facut cu Barzini, ne considerati un adversar puternic, a? :>

Cum sa-ti omori membru chiar la inceputul filmului ? Cand am vazut ca ala si-a omorat membru, am inchis filmu, mi-am dat seama ce film e..

Mickule,v-am rupt la war,deci ciocul mic ;). Pai,daca vezi doar o prima greseala care am facut,normal ca vei spune ca filmul e praf,daca nu vezi si restul ;).

Mickule,v-am rupt la war,deci ciocul mic ;). Pai,daca vezi doar o prima greseala care am facut,normal ca vei spune ca filmul e praf,daca nu vezi si restul ;).

Si restul e lafel Zww, fara supararea. Inca nu te pricepi !

add : georgealex2008

Imi cer mii de scuze pentru faptul ca o sa ma bag din nou in seama cu voi.

Ca p p y, dupa cum a mai spus cineva tot aici, mai bine ai incerca sa excelezi in loc sa faci 3 filme pe zi. Uitate la mine, am doar 3 filme si lumea este foarte multumita pe mine, in afara de faptul ca la ultimul film am gresit sfarsitul, nimeni nu mi-a mai reprosat altceva. Iti propun sa iei Sony Vegas, sa filmezi incet dar mult si sa inveti sa intelegi ca ceea ce spun unii nu este din rautate ci o spun pentru ca se asteapta la mai multe pe viitor de la tine. Apropo, ce fel de mafie mai sunteti daca va dati mari de acum ca ati castigat un war? Ai castigat un war, porti respect celor care au pierdut sau castigat, indiferent de caz.

Nu este cine stie ce filmul... sunt multe greseli, trebuia sa reluati multe scene. La inceput, cineva moare, de pe avion cade cineva, cand intrati in Jizzy, ultimul de abia urca..

Nota 6/10

Edited by Turner

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.