Kev1nster Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 ** Consider ca aceasta sectiune este cea mai potrivita. Am vazut recent (acum 2 minute) un Laptop interesant pe eMAG.Ro; am o intrebare: Acolo spune sistem de operare Linux. Inseamna ca doar Linux merge pe el, sau Linux este incorporat ? Laptop: http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-acer-aspire-5742zg-p624g50mnkk-cu-procesor-intel-174-pentium-174-dual-core-p6200-213ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt-520m-1gb-linux--pLX.RLV0C.004 As vrea sa-mi cumpar peste ceva timp un laptop si vreau sa stiu daca sa ma orientez la el. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Are linux incorporat . Are niste referinte bune . Se merita sa dai banii pe el . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 (edited) Acel laptop vine cu o varianta de Linux [ de obicei una extrem de ciudata, la mine a picat cu linpus ]. Dupa aceea poti instala ce vrei tu [ windows, machintosh, linux ] daca stii cum . Daca nu, cauta pe net ori du-l la un prieten/service ca sa ti-l faca bine. Cerintele laptopului sunt super bune in banii aia. Dar trebuie sa ai in vedere. 1 an garantie => mai cumpara minim 2 ani de extra-garantie. In rest daca te multumesti cu Acer, mergi pe el linistit. Edited January 2, 2012 by Funiest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts