Sawyer Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 (edited) Codename: Panzers Phase One Codename: Panzers Phase One este un joc RTT (real-time tactics) bazat pe întâmplări din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. A fost creat de StormRegion şi publicat de către cdv Software Entertainment AG. A fost lansat pe data de 30 septembrie 2004 în America de Nord, pe 1 octombrie în Europa şi pe 24 februarie 2005 în Japonia, platforma fiind Microsoft Windows. Acesta a fost urmat de lansarea jocului Codename: Panzers Phase Two pe data de 25 iulie 2005. Primul joc este axat pe 3 campanii: cea germană, condusă de Hans von Gröbel, cea sovietică, condusă de Aleksander Efremovich Vladimirov şi cea a aliaţilor occidentali, condusă de Jeffrey S. "Gent" Wilson şi James "Buck" Barnes. Campania germanilor începe cu "razboaiele fulger" asupra Poloniei şi Franţei, continuănd cu invazia Uniunii Sovietice. Campania sovietică începe cu bătălia de la Stalingrad, avansând spre Germania, la Berlin. Cea a aliaţilor occidentali începe cu Operaţiunea Overlord şi include mai multe bătălii, printre care şi Operaţiunea Market Garden. Ca jucător, eşti în postură de comandant. Jocul se axează pe controlarea grupelor de soldaţi, de tancuri, vehicule blindate, pe artilerie şi distrugerea inamicului sau capturarea unor obiective. Trailer: Cerinţe minime de sistem: CPU: PIII/Athlon 750 MHZRAM: 256MB RAMPlacă video: 64MBDirectX: DirectX 9.0bSistem de operare: Windows 98/Me/2000/XPHard Disk Drive: 3GB Hard Disk Space Codename: Panzers Phase Two După cum am mai spus, Codename: Panzers Phase Two este o continuare a primei părţi. Practic, este foarte asemănător cu primul, mai ales la GamePlay. Din nou, cuprinde 3 campanii. Prima campanie este cea a Axei, condusă tot de Hans Von Gröbe, apoi campania aliaţilor occidentali cu acelaşi lider ca în primul joc. Cu ce vine nou acest joc este campania Partizanilor iugoslavi, condusă de Farvan "Vuk" Pondurovik. Axa înaintează prin nordul Africii până la prima bătălie de la El Alamein. Campania aliaţilor occidentali începe cu a doua bătălie de la El Alamein şi cuprinde, printre altele, Operaţiunea Torch şi bătălia de la Tobruk. Partizanii iugoslavi se concentrează pe bătălia din Balcani. Trailer: Cerinţe minime de sistem: System: Intel P3 sau AMD Athlon 1,0 GHz sau echivalent RAM: 256 MB Placă video: 64 MB Hard Drive Space: 3,5 GB Other: Direct X 9.0c Dacă doreşti să le arăţi şi altora cât de bine ştii să joci aceste 2 jocuri, poţi încerca şi modul Multiplayer împreună cu prietenii sau alţi jucători din lume. Atenţie! Jocurile nu sunt gratis, acestea trebuie cumpărate. Surse text: Wikipedia Gamespot Gamesystemrequirements Surse poze: Gamershell Gamershell Edited January 2, 2012 by k1ll3r1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greet Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Ce pot spune despre acest joc, are o grafica de nota 8. Este foarte realist deoarece incearca sa combine cea ce a fost ( Razboiul Al 2-lea Mondial ) cu realul. Merita incercat pentru pasionatii de astfel de jocuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
everzor Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Ce pot spune despre acest joc, are o grafica de nota 8. Este foarte realist deoarece incearca sa combine cea ce a fost ( Razboiul Al 2-lea Mondial ) cu realul. Merita incercat pentru pasionatii de astfel de jocuri. Le-am jucat si pot subscrie la spusele lui Greet, merita incercat pentru ca are un story-line ce imbina cele mai importante batalii din WW2 intr-un mod cum n-ati mai vazut. Pe langa acestea mai sunt si multe misiuni ce reconstituie operatiuni mai putin cunoscute din istoria WW2, dar asta veti putea afla doar jucandu-le. Nu ocupa mult si merita efortul . Le-am jucat cu placere si-as face-o oricand, din nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evghin Apollo Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Este un joc de nota 10, foarte realist si foarte greu, chiar si pt strategi veterani. L-am jucat si ii dau 10/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBlake Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Frumos joc l-am probat si eu si merita incercat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Reason: vechimea topicului este mai mare de o luna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts