Jump to content

B-Zone acum 1 -2 ani ( LS-SF )

MonToya

Recommended Posts

Frumoase vremuri intradevar, am prins si eu o perioada GM-ul LS-SF, era foare tare, dar nu am avut norocul sa am si eu casa sau bizz pe atunci. Pozele alea din Cuneo presupun ca sunt din perioada cand Razvan (LeBron) si [CF]Oasis9 ([F4L]Oasis9) conduceau acea mafie. Foarte tare ca ai pastrat pozele. Pacat ca vremurile s-au schimbat, a aparut lume noua si umpic mai rea ca atunci.

daca imi aduc bine aminte , lider la cuneo era 0merta ... :)

daca imi aduc bine aminte , lider la cuneo era 0merta ... :)

Nu maa, 0merta a luat lideru Cuneo dupa Kaiac si Kaiac a luat lideru dupa ce a lasat Razvan lideru, crede-ma stiu bine, ce naiba a fost prima factiune, nu am cum sa uit...dupa m-am dus in Tattaglia dupa vaN si tot asa...:P

Si mai trist e ca majoritatea care au postat au join date 2011/toamna 2010 , serverul a inceput sa se strice in perioada decembrie - ianuarie (2010-2011) , degeaba vorbiti ca stiti , pentru ca n-aveti habar cum era inainte

corect... cat de cat

topicul asta s-a deschis pentru a posta unele poze, amintiri VECHI, si cand spun vechi ma refer cel putin pe vremea lui Mrrn, t0x!C, CrazyFuck sau Stal1n - cateva cuvinte: kip ii fura bicicleta lui Stal1n si in secunda doi primea ban, sau cand il prosteam pe mess si imi dadea 999.999.999 $, la fel de bine imi amintesc cand Stal1n venea cu minigun-ul dupa wantedlist si facea abuz... dar cine sa ii faca ceva? ca in secunda doi oprea serverul :)). Sau pe vremea lui CrazyFuck lider La Cosa Nostra cu Clau_Bv "co leader" faceam legea prin ls... sunt multe altele, nu sa postati aiurea cu comentarii despre server si alte chestii referitoare la unii playeri. Si nu, nu s-a stricat niciun server... pur si simplu suntem prea multi playeri, prea multe gandiri diferite, e perfect normal sa se ajunga in situatia asta. Deci nu va mai plangeti atat cum ca vai doamne, au venit astia newbie si au stricat serverul... Cu totii am fost la fel numai ca pe vremea aia nu era aceeasi atmosfera pe server pentru ca erau mult mai putini.

Da, se juca pentru distractie, acum toata lumea stie doar sa faca post, nu sa se distreze, multi playeri vechi s-au lasat si ne-au invadat toti "inteligentii" si asa s-a dus toata comunitatea in jos.

S-a dus in jos? Nu cred.. :)

@ Frumoase pozele , putini mai joaca si acum.

Eu si Montoya ..cand ne logam pe joc ..pai /d era plin de glumele noastre =)) ..cand ne fugarea Gabb cu minigunu la antrenamente =))) ..si ne ascundeam prin nava ..montoya tovarasu nostru :)))

toti spuneti ca era frumos, dar putini ati trait acele vremuri.

de exemplu cat a fost psihidelick leader la F/P pentru mine era cel ami frumos lucru. (am avut cei mai buni prieteni: Valetinnn,valycena,Biky,Seba97,@ndrey97)

in paterno la fel(wkn (corneliu de acum),Lolipop...nu mai i stiu pe toti dar char daca nu mai joc sa:mp de mult pe server.

atunci parca era alta atmosfera de joc miss old days!

Eu si Montoya ..cand ne logam pe joc ..pai /d era plin de glumele noastre =)) ..cand ne fugarea Gabb cu minigunu la antrenamente =))) ..si ne ascundeam prin nava ..montoya tovarasu nostru :)))

Ca tot vorbeai de glume pe /d, imi amintesc ce caterinca era cu tine, Nicu, KilobaiD, Kelton, Vasy_Bledea, nu era Kaiac lider la FBI, mama ce spam era pe /d, toti dupa robberi, Ionuc cu Sultanu, noi pe G dupa robberi :))

Acuma daca scapi un emoticon pe /d, mai ca nu-ti face unu post.

Inainte se juca de placere, il omorai-te omoara, nu cu post ca acum, cu toti ratatii care iti fac post ca floscai guma in fata lor.

ca bine zici :) stau asa si ma uit si citesc mai sus, post cu post si as vrea sa fie ca atunci, cu SF cu caterinca, cu de toate ... dar nu prea ai cu cine. acu daca te duci la spray si dai F la o ambulanta / 2-3 pumni / te urci pe masina cuiva, gata incep : da`te jos, ma deranjezi, iti fac post, termina`te, /report, si ca sa surprind in ansamblu, as putea zice ca n`ai cu cine sa te mai joci. uneori tin sa cred ca e mai rau ca pe lsrp, unde n`ai voie nici sa dai space pe langa unu care doar fuge.

o`m trai si`om vedea.

Tu confunzi distractia de mai demult cu genu de jucatori enervanti de azi .. Normal ca iti vine sa il injuri pe ala de se urca pe masina ta si da cu picioarele in tine daca tot nu poti sa il omori ca deh suntem server roleplay , este legal sa dai 2-3 pumni in masina cuiva dar nu cumva sa il injuri sau sa ii faci ceva lu ala

nu dookie, unora daca le iei vopseaua de pe bolid gata, isi ies din pepeni :) la asta m`am referit. ai inteles putin diferit de ce`am vrut sa exprim.

ca bine zici :) stau asa si ma uit si citesc mai sus, post cu post si as vrea sa fie ca atunci, cu SF cu caterinca, cu de toate ... dar nu prea ai cu cine. acu daca te duci la spray si dai F la o ambulanta / 2-3 pumni / te urci pe masina cuiva, gata incep : da`te jos, ma deranjezi, iti fac post, termina`te, /report, si ca sa surprind in ansamblu, as putea zice ca n`ai cu cine sa te mai joci. uneori tin sa cred ca e mai rau ca pe lsrp, unde n`ai voie nici sa dai space pe langa unu care doar fuge.

o`m trai si`om vedea.

Tu confunzi distractia de mai demult cu genu de jucatori enervanti de azi .. Normal ca iti vine sa il injuri pe ala de se urca pe masina ta si da cu picioarele in tine daca tot nu poti sa il omori ca deh suntem server roleplay , este legal sa dai 2-3 pumni in masina cuiva dar nu cumva sa il injuri sau sa ii faci ceva lu ala

Erau vremuri frumoase pe atunci, mai tin minte ucm faceau politaii controale la vama :)) cu pasaportul :)), cat de greu se intra in pd si restu .... cum se chinuiau toti pt skill la call car :)) erau vremuri chir pe cinste ...

ps pe atunci jucam cu k1Nd sua Mr.ShIfT sau [x]_KNG_[x]

Haide-ti nu pot sa cred b-zone era asa perfect atunci si dintr-o data s-a schimbat , adica sincer si atunci erau civili de lev 1-2 care faceau dm , injurau alea alea , probabil nu in numar asa multi dar tot erau nu ?

Haide-ti nu pot sa cred b-zone era asa perfect atunci si dintr-o data s-a schimbat , adica sincer si atunci erau civili de lev 1-2 care faceau dm , injurau alea alea , probabil nu in numar asa multi dar tot erau nu ?

Erau,in numar mai mic,da' li se explica ca nu e voie si ce trebuie facut. Acum,daca unu' de lvl 30 vede un civil care trage in el te asigur ca ii face post si nu sta sa ii explice ca nu e trb. Atunci adminii si playerii mai vechi ajutau newbie.

Eu joc de 2 ani. Case si bizzuri nu se prea vindeau decat foarte rar,si daca se vindea ceva,se vindea cu miliarde. O casa era in jur de un miliard,nu ca acu' 16 mil. Cei care aveau limita de miliarde in banca dadeau o parte din bani prietenilor ca sa nu fie pe minus :))). Asa am primit 500 mil. da' nu m'au ajutat cu nimic.

Atunci in Hitman se intra al dracu de greu. Daca nu erai player cu experienta si daca nu te faceai remarcat nu aveai ce cauta acolo. Eu,unu stiu cat m'am chinuit sa intru da' nu am reusit. Acum,cam in orice factiune intra oricine pe motiv: ,,hai sa'i dam o sansa''. Nu spun ca e gresit,dar playeri de lvl 10 care nu au avut vreo factiune anterioara ajung in mafii,unde se plictisesc si nu se mai bucura asa de mult de joc pentru ca sa fim sinceri,intr'o factiune pasnica ai mai multe de facut. Inainte,daca nu aveai cel putin o fact. pasnica la activ nu prea intrai. In politie se intra foarte greu si daca treceai testele care uneori durau si 1-2 ore.

Pentru mine oamenii care au insemnat ceva pe server si au fost niste jucatori de cinste au fost:

Razvann(lider NR),0merta(lider Cuneo),Cr1spy(lider taxi si sublider cuneo),Mr.Lextuzu(Lider Hitman,lider yakuza),Bill_bonnano(lider FBI,lider Corleone,lider Hitman),Robotiquis(rank 5 FBI,sublider/lider FBI),Piticul(admin,lider PD),Kip/Snizel/Van(admini,lideri tattaglia),Florinacyo(desi nu prea ne intelegeam a fost un lider paterno bun :) ), [f4l]caed( unul dintre cei mai buni lideri S.I),Liquid(Lider NG,Stracci,admin,nub :X),Ciupanezu(lider NG),Empty_mdy,Alin.Maest(owner),RazR(owner),Bobo(fondator),AkaRTxx(lider Taxi),Edusca00(admin),Moartea(lider F/P,admin)

Parca atunci chiar daca erau mai putine activitati,erau organizate. Warurile erau de genu" 3 mafii vs 3 mafii(LS VS SF): Tattaglia-Corleone-Stracci vs Paterno-Cuneo-Barzini. Exista respect intre jucatori si nu se abuza atat de rau. Atunci daca un player stia un bug,nu'l spunea la toata lumea. Il practica doar el,dar nu in exces. Am avut parte si de un WIPE la bani,cea mai ieftina casa ajungand la 800k. Consider ca acela a fost un moment in care vechiul b-zone a inceput sa dispara. Odata cu wipe-ul toata lumea se batea la ferma si la truck pt. masini si implicit pentru bani. Asta e,mergem mai departe.

Multi n-ati prins probabil vremurile alea, dar credeti-ne pe ce care afirmam ca atunci, era mai bine. Nu pot sa spun ca atunci nu exista ura, invidie, dar totusi nu era ca acum.

Acum toata lumea se uita in 'curtea vecinului', cum s-ar zice , sa vada ce a cumparat, ce a vandut. Nu zic ca nu e bun sistemul cu masini, case si bizuri, dar inainte parca era altfel, adminii aveau mai multa rabdare, probabil multi nu stiti dar exista un chat /n, unde vorbeau doar incepatorii si si adminii. Acolo primeau indicatii si alte treburi din astea. Acum nu numai ca nu mai exista chatul respectiv, dar si stanctiuniile sunt mult mai drastice. Spre exemplu acum pentru dm in safe primesti bani cu zilele, pe atunci se primea warn. Si va garantez ca daca cineva lua warn pe atunci, a doua oara nici ca mai incerca sa faca ce a facut. Ba chiar de rusine mai si plate sa il scoata, pentru ca 'nu dadea bine' la aplicatii.

Existau smecherii si pe atunci si cum bine ati zis, nu le stia toata lumea, dar si cand le aflau si se abuza de ele, se scoteau, un bun exemplu ar fii in cazul asta bailul, si vechii politisti stiu foarte bine. Un altul ar mai fii smecheria cu changepass , datul robului si fugitul la jail, unde era imposibil sa nu te aresteze cineva din greseala, si multe altele de care multi n-ati auzit si nu veti auzi vreodata.

Dar ca sa nu-i descurajam pe cei care s-au apucat mai tarziu, si acum sunt vremuri bunicele, exista un sistem pe care se desfasoara lucrurile (nu ca atunci n-ar fi fost) dar acum e unul mai stabil, si bine inteles exista diversitate, care pentru multi este suficienta.

In alta oridine de idei, am avut si eu prieteni cu care m-am distrat pe server, printre ei se numara: Diesel, 0nly.asul, Robotiquis, Andu, Liquid, Innssi2.3, 0merta, Piticul, Anna,Gator360, Fumylici0us, Mr.Lexutzu, Lebron, Ghostx, legic, Tazzmania, querty, Senz0r, [aka]rtxx, si multi altii de care ori nu imi amintesc, ori si-au schimbat numele de prea multe ori incat chiar si eu ii incurc.

Am mai gasit si eu niste poze care merita aratate, cum decurgeau distractiile pe vremuri:

samp086ke.th.png set353.th.png set319.th.png set37.th.png samp131lf.th.png samp129hs.th.png samp121so.th.png samp091p.th.png samp086ke.th.png samp085vl.th.png samp074ek.th.png sampru.th.png samp17.th.png samp10.th.png gtasa2010040316104912.th.png gtasa2010040315443598.th.png

Multi n-ati prins probabil vremurile alea, dar credeti-ne pe ce care afirmam ca atunci, era mai bine. Nu pot sa spun ca atunci nu exista ura, invidie, dar totusi nu era ca acum.

Acum toata lumea se uita in 'curtea vecinului', cum s-ar zice , sa vada ce a cumparat, ce a vandut. Nu zic ca nu e bun sistemul cu masini, case si bizuri, dar inainte parca era altfel, adminii aveau mai multa rabdare, probabil multi nu stiti dar exista un chat /n, unde vorbeau doar incepatorii si si adminii. Acolo primeau indicatii si alte treburi din astea. Acum nu numai ca nu mai exista chatul respectiv, dar si stanctiuniile sunt mult mai drastice. Spre exemplu acum pentru dm in safe primesti bani cu zilele, pe atunci se primea warn. Si va garantez ca daca cineva lua warn pe atunci, a doua oara nici ca mai incerca sa faca ce a facut. Ba chiar de rusine mai si plate sa il scoata, pentru ca 'nu dadea bine' la aplicatii.

Existau smecherii si pe atunci si cum bine ati zis, nu le stia toata lumea, dar si cand le aflau si se abuza de ele, se scoteau, un bun exemplu ar fii in cazul asta bailul, si vechii politisti stiu foarte bine. Un altul ar mai fii smecheria cu changepass , datul robului si fugitul la jail, unde era imposibil sa nu te aresteze cineva din greseala, si multe altele de care multi n-ati auzit si nu veti auzi vreodata.

Dar ca sa nu-i descurajam pe cei care s-au apucat mai tarziu, si acum sunt vremuri bunicele, exista un sistem pe care se desfasoara lucrurile (nu ca atunci n-ar fi fost) dar acum e unul mai stabil, si bine inteles exista diversitate, care pentru multi este suficienta.

In alta oridine de idei, am avut si eu prieteni cu care m-am distrat pe server, printre ei se numara: Diesel, 0nly.asul, Robotiquis, Andu, Liquid, Innssi2.3, 0merta, Piticul, Anna,Gator360, Fumylici0us, Mr.Lexutzu, Lebron, Ghostx, legic, Tazzmania, querty, Senz0r, [aka]rtxx, si multi altii de care ori nu imi amintesc, ori si-au schimbat numele de prea multe ori incat chiar si eu ii incurc.

Am mai gasit si eu niste poze care merita aratate, cum decurgeau distractiile pe vremuri:

samp086ke.th.png set353.th.png set319.th.png set37.th.png samp131lf.th.png samp129hs.th.png samp121so.th.png samp091p.th.png samp086ke.th.png samp085vl.th.png samp074ek.th.png sampru.th.png samp17.th.png samp10.th.png gtasa2010040316104912.th.png gtasa2010040315443598.th.png

Asta e, toate vin, toate se duc, serveru' e mereu intr-o schimbare continua, cat si playerii.

Ca acuma, gata te stiu, iau eu lider te bag rank 5 si te-ai scos. Cine intra in PD / Barzini pe vremea aceea, pai era smecher pe B-zone.

Sau un bug care am abuzat si eu pot spune de cateva ori, dadeam rob.. dupa rob dadeam /q, si dimineata intram si chemam un cop si-i spuneam ca am wanted 6 si ma baga 1200 secunde in loc de 6000, si ce bucuros eram cand vedeam ca stau 1200 secunde, dar nasol era cand chemam tot un cop care m-a vazut in seara respectiva ca dadusem rob, si luam teapa si ma baga 6000 secunde :)), dar cu timpu', s-a imbunatatit /mdc, regulamentu' si multe altele.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.