JustMed Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) Pentru a face parte din echipă de arbitri a competiției de League of Legends B-Zone trebuie să completați următorul model: Level: Experiență (de cât timp joci): Cu ce consideri că poți ajuta competitia? Contact: În cazul În care topicul este Închis Înseamnă că nu mai avem nevoie de arbitrii. Edited January 8, 2012 by JustMed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sickk Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Summoner's name: Torpedou Level: 29 Experiență (de cât timp joci): De jumatate de an Cu ce consideri că poți ajuta competitia? : Prin faptul ca cunosc foarte bine acest joc si stiu cum sa arbitrez un asemenea meci Contract: freakasenior Y!M sau freaka23 Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moartea Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) Summoner's name: Moarttea Level: 30 Experiență (de cât timp joci): ~ 2 ani Cu ce consideri că poți ajuta competitia? Prin a arbitra. Contract: moarteabzone@yahoo.com Edited January 6, 2012 by Moartea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleke Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Summoner's name : OvyJ4F Level : 30 Experiență ( de cât timp joci ) : 2 ani Cu ce consideri că poți ajuta competiţia ? : Prin a arbitra corect. Contract : ID Y/M : tiby_bz ; ID Skype : tiby97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axl Rose Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Summoner's name: S1Lv3R Level: 30. Experiență (de cât timp joci): De apoximativ un an. Cu ce consideri că poți ajuta competitia? : Cu arbitrarea corecta a meciului si a nu favoriza pe cineva. Contract: marikk_cs_2@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Summoner's name: LoLLiBoSS Level: 30 Experiență (de cât timp joci): Mai bine de jumatate de an. Cu ce consideri că poți ajuta competitia? Cu totul ce mi se cere. Contract: stylz_remember (Y!M) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TorNiQueZ Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Summoner's name: TorNiQueZ Level: 30 Experiență (de cât timp joci): Din closed beta. 2 ani jumate,c-am asa. Cu ce consideri că poți ajuta competitia?: Le fac un favor playerilor care considera ca arbitrii triseaza sau tine cu jucatorul advers etc. Contract: coco_speed2008@Yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted January 8, 2012 Author Share Posted January 8, 2012 Summoner's name: TorNiQueZ Level: 30 Experiență (de cât timp joci): Din closed beta. 2 ani jumate,c-am asa. Cu ce consideri că poți ajuta competitia?: Le fac un favor playerilor care considera ca arbitrii triseaza sau tine cu jucatorul advers etc. Contract: coco_speed2008@Yahoo.com Summoner's name: LoLLiBoSS Level: 30 Experiență (de cât timp joci): Mai bine de jumatate de an. Cu ce consideri că poți ajuta competitia? Cu totul ce mi se cere. Contract: stylz_remember (Y!M) Summoner's name: S1Lv3R Level: 30. Experiență (de cât timp joci): De apoximativ un an. Cu ce consideri că poți ajuta competitia? : Cu arbitrarea corecta a meciului si a nu favoriza pe cineva. Contract: marikk_cs_2@yahoo.com Summoner's name: Moarttea Level: 30 Experiență (de cât timp joci): ~ 2 ani Cu ce consideri că poți ajuta competitia? Prin a arbitra. Contract: moarteabzone@yahoo.com Acceptati, va voi contacta eu pe toti pe messenger, topic inchis momentan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts