Jump to content

Cerere Lider SI .

donLupu

Recommended Posts

Nick:donLupu

Varsta reala:16

Level:Azi a fost rollback ,daca bobo/razr/alin rezolva si ne da totu' inapoi am level 6 /Daca nu , am level 4 .

De ce doresti sa fii Lider School Instructor?:Pai sa am grija de factiune , sa vind licente :P

Stii regulile School Instructor?: Da.

Alte precizari?:Pai , daca nu e lider School Instructor ma ofer eu . Astept parelile voastre , Pro/Contra.

CONTRA! are lvl 5 ce naiba... eu am lvl 9 si nu pretind la lider si

Da , am level 5 , dar tu stiii care este minimu' la level pentru a intra in School Instructor ? 4 . :) am lvl 6.

Si oricum , ceilalti membrii SI nu sunt activi , rar ii vad pe svr , membrii SI trebuie sa fie activi , lumea vrea sa cumpere licente , nu are de la cine ca voi nu sunteti activi deoc :-@

scuze de offtopic,dar eu (Kamicazes) sunt mai toata ziua activ la fel si alex_gava,intradevar sunt si 2 care nu au intrat mai de multicel, scuze din nou ptr offtopic

Voua va place cum e SI acuma ?4 insi , e un haos total in SI momentan . SI are nevoie de membrii noi ,seriosi ,activi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.